İkiz bebeklerimizin albümü

canım ben ilk önce tek aldım ama bizimkiler yatağın içinde sürekli yön değiştiriyorlardı bir gün birinin bacakları diğerinin kafasının üzerinde bulduk ve açıkcası korktuk hemen bir yatak daha alıp diğerini ayırdık anlıyacağın bizimkiler 15 gün yatabildiler canım

aaa hayırlı olsun doğum gerşekleşmiş kaç haftalık ve kaç kilo dünya geldiler maşallah iyi görünüyorlar

canım 38 haftalık doğdular. yanlış hatırlamıyorsam biri 2100 diğeri ise 2300..
ama maşallah hiç bir sıkıntıları yok durumları çok iyi allah nazarlardan saklasın hepsini

buda benim kızım.ikizi karnımda 2,5 aylıkken kalbi durdu.allah buna ömür versin.üstüne tıklayınca resim büyüyor.

ikizi icin üzüldüm canim
rabbim bu minik prensesine can vermis sükürler olsun ve size bagislamis

umarim begenirsin canim
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ne guzel yapıyorsun ya incitanemtuana biz doğurunca bizi de unutma olur mu ?hak geçer bak sonra...opuyorumnanaktan

allah bagislasin canim

opuyorumnanaktanbegendinse ne mutlu bana tatlisim seve seve yaptim inan firsat buldukcada bu topige ugricam insallah sizler ekledikcede yapicam inci teyzelerinden hatira olsun bu minik mucizelereopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…