maşallah... hepsi çok tatlııı.. eşimle bakıp iç geçirdik, ve dua ettik hayırlısıyla bizim kızlarımızında sizinkiler kadar olduğu günleri görebilmek için, yalnız bişiy sorucam canlar; ben de beşikleri haricinde park yatak almayı düşünüyorum ama tek park yatak mı çiftmi karar veremedik, bazı bebekler beraber uyuyamıyorlarmış tek park yatakta, yatak odama 1 tane alırım 3-4 aylık olana kadar orada yanımda yatarlar sonra da karyolalarına odalarına yatırırım ( yatak odam çok yakın odalarına) diyorum ama sizler tecrübelisiniz, nasıl olur?
aaa hayırlı olsun doğum gerşekleşmiş kaç haftalık ve kaç kilo dünya geldiler maşallah iyi görünüyorlar
canım 38 haftalık doğdular. yanlış hatırlamıyorsam biri 2100 diğeri ise 2300..
ama maşallah hiç bir sıkıntıları yok durumları çok iyi allah nazarlardan saklasın hepsini
[/URL][/IMG]mama yiyen alişş
[/URL][/IMG]mama yiyen ömerrr
bugün çok yordular beniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii çokkkkkkk
canım benim allah bağışlasın çok güzel paşalar benimkilerde 3 aylık oldular şimdi resimlerini gönderiyorum
bugün çok tatlıydılar allahım nazarlardan korusun onları
selam kızlar. kızlarım selen ve ipeğimin 34 günlük resimleri.
nasıl teyzeleri büyümüşlerimi.
seherim açelya hoşgeldiniz
maşallah bebişlerinize ve bebişlerimize allah nazarlardan korusun benimkilerde bugün 3 ayı bitirdik resimlerini koyacağım inş.benimkiler tek yumurta sanırım sizinkiler çift yumurta benimkileri ayırt etmek çok zor isimlerinin baş harflerini koyduk nilsu ve bensucuğumun ben ayırt ediyorum sadece eşimde ayırt edemiyor çünkü
benimkide kucağımda şu an birisi diğeride annemde resim koymayı yeni başardım koyuyorum şimdi
cidden ikiside cok seker cikmislar ya masallah
ne guzel yapıyorsun ya incitanemtuana biz doğurunca bizi de unutma olur mu ?hak geçer bak sonra...opuyorumnanaktan
canımm benimmm çok teşekkür ederim incitanemtuana bana çok güzel bir hediye verdin çok şekerler bayıldım valla ellerine sağlık bunu ömrüm boyunca saklıycam kocaman öptüm tekrar tekrar teşekkürler...Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?