İkiz bebeklerimizin albümü

rüzgarım ben görmüştüm resimleri ama yine görmek muhteşem bayılıyorum bide tıpkısının aynısı olması çok büyük şans çok tatlılar maşallahhh cnm

bebişkooo bacım yazdım konuya sende varsın aşkolsunn yaa

drımkızı ok oraya yazalım iyi olur burası albüm olarak kalsın
rüzgarım çok tatlılar ya tek yumurta seninkiler sanırım benimkilerde tek yumurta fotokopi gibiler benim dışımda kimse ayıramıyor

hehehee comebaby rüzgarım havamı atıyonuz kızzz tek yumoş ikizleri diye

evet comebaby cnm orada konuşalım sıkıntılarımızı ben herdaim sitedeyim biliyonuz yani....

banyo yaptım kendime geldim attılar buraya yaaa

[/URL][/IMG]

küstümmmmmmmmmm işteee
[/URL][/IMG]

alişde geldiii bee
[/URL][/IMG]

çek elini oğlumm
[/URL][/IMG]

gel keyfim gell
[/URL][/IMG]

Son düzenleme:
ayyy dırım ya banyo yapınca dahada bi tatlı oluyolar maşallaahhhh çok şeker bunlar yicem valla yanımda olsalar ammannn nazar değmesin...

drımkızı ok oraya yazalım iyi olur burası albüm olarak kalsın
rüzgarım çok tatlılar ya tek yumurta seninkiler sanırım benimkilerde tek yumurta fotokopi gibiler benim dışımda kimse ayıramıyor

Evet canim tek .Merak etme buyunce farklilasiyorlar seninkiler daha ufak.Benimkilerden biri babay digerinide bana bezetiyorlar.Bu arada simidi tadinicikar buyudukce zorlasiyor hele bir ayaklansinlar basliyosun peslerinde kosoyorsun.

Bu ne kiz sapsari bunlari sari civcivler buyunce ne canlar yakicaklar.Yandik bacik kiz bizim oglanlar kiz pesinde bizde onlarin pesinde anliycan buyuncede peslerindeyiz.anne olmak ne zormus.

Bu ne kiz sapsari bunlari sari civcivler buyunce ne canlar yakicaklar.Yandik bacik kiz bizim oglanlar kiz pesinde bizde onlarin pesinde anliycan buyuncede peslerindeyiz.anne olmak ne zormus.

sorma rüzgarım şimdiden herkes talip hatta sözlü arkadaşım var sözlüsü daha olmamış kızlarına istiyooo o kadar yaniiiiii:roflol:

ethem ve deniz muhteşemlerrrrrrrrrrrrr

dırımcım maasallah ne seker bunlar yaaa böyle acaba bızımkıler nasıl olacak .benımkılerınde isimi birinin ömer diğerinin osman olacak allah nasıp ederse tabi eşimin rahmetlı babasının adı osman .dört halıfe ismi senın bebeklerınde ismi benımkılerde öyle olacak inşallah

dırım ömerle aliş çok tatlı maşallah rabbim hayırlı uzun ömürlü evlatlar etsin.ınşallah benim oğullarımda seninkiler kadar şeker olurlar.Birde çok benziyolar birbirlerine çift yumurta olmasına rağmen ömerle aliş bu da benim bebeklerin birbirine benzeme ümidimi arttırıyor açıkcası....benzeme ihtimalleri var dimi sence ???

sağol cnm benim isimleri ile yaşasınlar benimde dedim ismi ali eşimin dedesinin ismide ömer ama ömeri daha çok hz.ömerden den ötürü istedim ömer faruk ismi var olduğu sürece dünyadaki eşit adelet devam edecekmiş....

sağol cnm benim olmazmı kızzz daha güsel olurlarr ...her bebek çok tatlı yaa hepsi çok güselll .......cnm benimkiler birbirlerine benzemiyor bileee çok ayrı yüz simaları biri iri gözlü iri burunlu biri güçük göz güçük burun......biri uzun yüz biri yuvarlak hehe....

ama ayrı ymurta olupta birbirine benzeyen o kadar kardeş varki bende dert yanıyom benimkiler neden hiç benzememiş diye ...ama biri bana biri aynı babasına benziyor rabbim bilip bilip yapmış işte bak bebişkonun ikizleri biri kız biri erkek birbirlerine bence daha çok benziyolar ...

hepinize teşekkürler biliyorum gencim ve bende bu yaşta çocuk isticamı hiç düşünmemiştim ama şimdi olmuo diye olmucak gb gelio korkuyorum ne bilim işte neyse söyledikleriniz bana ders oldu hepiniz seneler sonra kavuşmuşsunuz bende kavuşacağım elbet meleğime allah başka elem keder vermesin cümlemize.................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…