İkiz bebeklerimizin albümü

sapık bu dırımmmmmmm sapıhhh.............ısırmış poposunu ..........zavallı...............kızım dırım sımdıden pc ye alıştırma valla cok zor koparması................

aplammm şimdilik bişi anlamıyolar ama bizimkiler çok meraklı yaa L harfmi koparmışş

delüüüüü karııııı...... ısır ısırda one öle..... kızartmışın yazık kıııı....... hoş burdanda çok tatlı görünüyo gerçi tam ısırmalık ama.....

ahhh dırım bende acıtmadan yapıyorum bazen ama tutamıyooo insan kendiniiiiii offff dişlerim kamaştı geneeeee

Sevgili dırım çocukların çok tatlı MAAŞALLAH Allahım esirgesin Albümünü takip ediyorum.Bende ikizlerimin olmasını isterim.Çok imrendim.Oğullarına Allah sağlıklı ve hayırlı ömürler versin.

cnm benim sağol rabbim sanada nasip etsin cnm

maşallah yaa.. Allahım herkese böyle şirin bebkler nasip etsin:)) evlenesim geldi:)

heralde cnm işin şakasııı kim kıyabilir bu Allah' ın güzelliklerinee
yirimm ben onalrıı ısırırıımm :)) maşallahhhhhhhhh

Nasıl bir nimet ki bu sizde bu güzelliklerden 2 tane var...maşallahh ,Allah nazardan korusun..güle güle büyüsünler, sağlıklı, mutlu insanlar ,hayırlı evlatlar olsunlar inşallah....

ya öldüm ömerin pc başındaki haline yaaaww,delüsünüz delüüü,
anası da kendine benzeticek oğluşlarıı :roflol:

Saremm hep uykudaa opuyorumnanaktan

Halem hep gözü açık fırlama opuyorumnanaktan

marry halen senin gibi kısss sarede babası işteee ilahi adalettt

kaynana kaynana dedin durdun

kız o terlık neeeeeeeeeeeeeee................şişmdiden kotkutuyon muuuuuuuuuu bebışlerı....................................

muallimim boyunu posunu karşılaştırıyoz olur olmaz şeylerle,elimizi yüzünün yanına,baş parmağımızı ayağının yanına koyup çekiyoz,ne kadarcıktılar hatıra kalsın diyee kaydirigubbakcemile3
şimdi iki yaşlı komşu teyze geldi,bu kadar küçück bebek görmedim diyor biri..

dırımım sare gittikça mustafaya benziyor biliyormusun,bir de ona çok düşkün şimdiden inan..
dediğin gibi olcak gerçekten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…