İkiz bebeklerimizin albümü

ne kadar tatlılar maşallah hepsine...
çift çift maşallah..... insallah birgün ben de anne olabilirim....
ikiz tekiz farketmez... bizim yerimize öpün bu tatlı lokumcukları...

haymary ıkısıde bırbırınden tatlı ve özel..................basaracaksın tabi sen bır annesin..............

cicika,tuba,özge çok teşekkürler canlarrr opuyorumnanaktan
hayır dualarınızı eksik etmeyinnn..

maşallah
Rabbim hayırlı evlat etsin uzun ömürlü saglıklı olsunlar inş :Saruboceq:
darısı tüm isteyenlere olsun inş

maşallah
Rabbim hayırlı evlat etsin uzun ömürlü saglıklı olsunlar inş :Saruboceq:
darısı tüm isteyenlere olsun inş

Allah razı olsun canıımm,
darısı zamanında arzu eden herkesin başına inşallahh..

marryyyyy kıs maşallah allah nazarlardan saklasın iyice şekillenmişler. oyyşş teyzeleri kurban olsun onlaraopuyorumnanaktan

marryyyyy kıs maşallah allah nazarlardan saklasın iyice şekillenmişler. oyyşş teyzeleri kurban olsun onlaraopuyorumnanaktan

yaaa farketmiş miii teyzesii,
biz de resimlerden anlıyoruzz,hale de,sare de değişti,şekillendii,
hale iyice anası gibi delü,terlikli fotosunu gördün müüüü?

köle olurum onları verene benn kıs bunlar ne tatlı bişi ya maşallahhh allahım nazar değmesin
hızımı alamayıp pc yi eşime çevirdim şunlara bak ya diyorum ilk resim çok tatlıııııı

hymary canım maşallah ya ne kadar büyümüşler adam olmuşlar ya.rabbim nazarlardan saklasın kızlarını.

çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk güsellerrrrr çokkkkkkkkkkkk çok tatllıı kızlarımmmmmmmmmmmmmm maşallahhhh evett sare aynı baba annem demiştiii

hymarry maşallah tatlişkolara benim kızların minik halleri ni hatırladım ne kadar miniklerdi
büyüorlar dimi zamanla teyzesiiii opuyorumnanaktan
seninkilere bakarken bize de geldi çattılar işte,hamdolsun,
teşekkür ederiz canımm..
köle olurum onları verene benn kıs bunlar ne tatlı bişi ya maşallahhh allahım nazar değmesin
hızımı alamayıp pc yi eşime çevirdim şunlara bak ya diyorum ilk resim çok tatlıııııı
kaydirigubbakcemile3 çok teşekkürler teyzesi güzel sözlerin içinn,hayır dualarınızı eksik etmeyinnopuyorumnanaktan
hymarry maşallah kız kocaman olmuş bunlar......çokta tatlılar maşallah barekallah....
büyüdüler dimi,bir de kendilerini görsen kayracım ele avuca gelir oldular maşallah,
çok teşekkür ederizzŞeniz
hymary canım maşallah ya ne kadar büyümüşler adam olmuşlar ya.rabbim nazarlardan saklasın kızlarını.
amin canım aminnn,güzel sözlerin için teşekkür ederiz teyzesiiia.s.
çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk güsellerrrrr çokkkkkkkkkkkk çok tatllıı kızlarımmmmmmmmmmmmmm maşallahhhh evett sare aynı baba annem demiştiii
sare gittikçe şekilleniyor dırımım
KK teyzemiz can dostumuzsun bizimm
seni çok seviyozzzz opuyorumnanaktan

yaaaaaaaaaaa bende ısterımmmmmmmmm kıskandımmmmmmmmmmmmmm....................opuyorumnanaktan

darısı bşına,
inşallah seninkilerin resimlerine de bakarızz canımm yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…