maşallah
Rabbim hayırlı evlat etsin uzun ömürlü saglıklı olsunlar inş :Saruboceq:
darısı tüm isteyenlere olsun inş
marryyyyy kıs maşallah allah nazarlardan saklasın iyice şekillenmişler.oyyşş teyzeleri kurban olsun onlaraopuyorumnanaktan
büyüorlar dimi zamanla teyzesiiii opuyorumnanaktanhymarry maşallah tatlişkolara benim kızların minik halleri ni hatırladım ne kadar miniklerdi
kaydirigubbakcemile3 çok teşekkürler teyzesi güzel sözlerin içinn,hayır dualarınızı eksik etmeyinnopuyorumnanaktanköle olurum onları verene benn kıs bunlar ne tatlı bişi ya maşallahhh allahım nazar değmesin
hızımı alamayıp pc yi eşime çevirdim şunlara bak ya diyorum ilk resim çok tatlıııııı
büyüdüler dimi,bir de kendilerini görsen kayracım ele avuca gelir oldular maşallah,hymarry maşallah kız kocaman olmuş bunlar......çokta tatlılar maşallah barekallah....
amin canım aminnn,güzel sözlerin için teşekkür ederiz teyzesiiia.s.hymary canım maşallah ya ne kadar büyümüşler adam olmuşlar ya.rabbim nazarlardan saklasın kızlarını.
sare gittikçe şekilleniyor dırımımçokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk güsellerrrrr çokkkkkkkkkkkk çok tatllıı kızlarımmmmmmmmmmmmmm maşallahhhh evett sare aynı baba annem demiştiii
yaaaaaaaaaaa bende ısterımmmmmmmmm kıskandımmmmmmmmmmmmmm....................opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan seni de çooooookkkkk seviyoooooozzzzz datlum,gıymatluuuuuuumm opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?