İkiz bebeklerimizin albümü

oyyy dırımmm çok gü<el kuzularrrnallahım nazardan saklasınn..

hmary bayıldım meloşlaraaaa allah nazardan saklasın çok tatlılarrrrr

sağol bebişkomma.s.,
senin yavruların da öyleee maşallahhh,ben de hamileyken buralara bakar dururdum,şimdi bizimkiler kısmet olduopuyorumnanaktan

sağol bebişkomma.s.,
senin yavruların da öyleee maşallahhh,ben de hamileyken buralara bakar dururdum,şimdi bizimkiler kısmet olduopuyorumnanaktan

evet tatlım bende öleydim ne zman doğacaklar diye diye büyüttük bile allahım onları bizden ayırmasın...opuyorumnanaktan

AYNEL PELİN ve İREM SELİN

işte benim cadılarım.teyzeleri..

ayyy çok tatlılar cnm yaa maşallahh süphan allah yaaa

iki kızınız var çok güsel ya rabbim bana nasip etmedi belki bigün şartlarımız uygun olurda benide hayırlı kız bebekle taçlandırır:Saruboceq:

dırım kızı ..41 kere maşşallah çok tatlılar geleceğin yakışıklıları olucak bunlar belli gözlerine bayıldıımmm
allah size bağışlasınnn inanılmaz tatlılar

kızlar hepinizin bebişlerine bayıldım allahım maaşallah hepsinede çok tatlılarr.Bebişleri pcnin ekranından sevdim benimkiler için daha da heyecanlanmaya başladımmm

hepinize teşekkür ederim arkadaşlar...o resimdeki fıstıklar bizi 4 yıl beklettiler.
ama beklememize değdi. çok tatlı ve bir o kadrda yaramaz 2 evlat verdi rabbim.

allah olmayan herkes en kısa zamanda annelik duygusunu tattırsın inşallah..

dırım kızı ..41 kere maşşallah çok tatlılar geleceğin yakışıklıları olucak bunlar belli gözlerine bayıldıımmm
allah size bağışlasınnn inanılmaz tatlılar

çok teşekkür ederim cnm .........rabbim herkese nasip etsinnn

ayy duygulandım valla duayı görünce allah razı olsun tatlım nazarlardan korusun yavrularımızı allahım...

canım benim ya ,,,,bazı replerimde nazar değer kaldır resimleri diye notlar aldım

herkes iyi niyetle dile getirince sayfa başına bir dua koymak lazım dedim

eee ayetelkürsü gibi bir dua her kötü şey için geçerli ki nazarda dahil

ben ,inanıyorum buradaki kimse kem gözle bakmaz ama

anne ve babanın nazarı bile oluyorsa aşırı sevgimizle kk teyzelerinde nazarı olur dedim....

:teytey::1hug:

drımkızı çok iyi yapmışsın canım benide çok uyaaran oldu resimleri koyma nazar değer diye bende nazara çok inanırım iyi yapmışsın allah evlatlarımızı nazarlara karşı korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…