canım o hastane macerasından sonra benim kat katımı yaşamış biri olarak seni ve yavrularına kavuşma mücadeleni daha da taktirle karşıladım,
hatta yakınlarıma hep seni söyledim 38 gün kalmış diye deee,millet şaştı kaldı sana,,
bu yüzden her mücadele adımı bu yavruları daha da kıymetli kılıyor daha iyi anladım,
her bebek nasının kuzusuu,her bebek çok güzell,
ama onlara kavuşma adına mücadele eden anne daha güzell,
Rabbim yavrularına kendileri kadar güzel alın yazıları yazsııın,
kaderleri güzel olsuuun,
ana-baba kıymeti bilen hayırlı evlatlar olsunlar inşallahhhh..
maşallah allah nazarlardan esirgesin.bende ikiz bebek istiyorum gerçi bi taneyi bile bulamadık ya
maşallah allah nazarlardan esirgesin.bende ikiz bebek istiyorum gerçi bi taneyi bile bulamadık ya
allah kabul etsin canım.amin tüm isteyenlere işallah:Saruboceq:Canım benim öyle söylemmeee,genelde bu çoğul topiğinde hepimiz sıkıntılarla ve mucizelerle bu günlere geldiik,
ve geride kalan bebek hasretiyle yananlar için çok dua ediyoruuzzz,
Rabbimm şu mübarek günler yüzü suyu hürmetine herkesin gönlünün muradını versiiin,
senin de kucağını rahmetiyle lutfuyla çifter çifter doldursun inşallahhhh..
allah bu mübarek ayda gönlünün muradını versin cnm
ben hep hayırlısını istedim ve ben geçen sene bu mübarek ayda ikizlerimin geleceğini öğrendim...sanada nasip etsin rabbim
güzel sözlerin beni çok duygulandırdı:1hug:cnm annelik neden kutsal bunu çarpı iki yaşadım çünki ben bebeklerim için oradaki herşeye katlanırken annemde benim için tam 37 gün hiçbiryere gitmeden bir sandalye tepesinde beni bekledi ....soğuk mart ayında ayağında terlikle tahlillerimi gezdirirken anne ayakkabı giysene dedim kızım tahlil yerleri çok uzak ayağım pişti dedi.....işte anneliğin ne olduğunu birkez daha anladımm
ANNEMİ ÇOK SEVİYORUM....
işte ben de burda duygulandıımmmmafoldumben,
o kısacık zamanda bile o sıcakta yine benim için koşturan annemdi gerçekten,ve hala bir bebek gibi ayağıma getiriyorr,kaldırmıyor bir yere,
o sıkıntılı anda hastane ararken işte bir yandan ağlıor bir yandan teselli veriyordu bana,
yani anlatamamm,ne zaman hamile kaldıım,o zaman annemii ve babamı daha çok sevdiimm,
nerde bir anne-baba haberi duydum iyie ağlar kötüya ağlar olduum,
onların hakkı ödenmez,kıymetleri paha biçilemezz,
Allah yine şu günler hürmetine onlara hayırlı,sapağlam,sağlıklı uuzn ömürler versiin,yavrularımıza da anne-baba kıymeti bilen evlatlar olmak nasip etsin,
yoksa ben annem olmadan 100 yaşıma da gelsem bir hiçim bunu anladımm..
televizyonda bişey görüyorum mesela,eşim diyor ki ben olsam şimdi burda hemen ağlardım,beni biliyor ağlak olduğumu iyice,dalga geçiyor uyuz:mymeka:,
tabi ben o zamana kadar çeşmeleri açmış oluyorum zaten çoktan,sonra halime gülüyor,bi dk geciktirmiyorsun gözyaşını diyorkaydirigubbakcemile3ayy dırımım yaaa yeni fotoları şimdi gördüm heee,süper yaaaaa,maşallah,o kadar belirgin bir yüzü var kii,annemle fotolarra baktık yine,o da öyle söylüyor,sanki büyük 8-10 yaşında oğlanlar maşallah diyor,,
ben de bu mübarek ayda doğurucam sanırsamkaydirigubbakcemile3
bu arada diğer topikte sana bi soru yazmıştım bak arada kaynamış sanırım,
burda da sorıyım,
canım son ali bey usg de baktı işte bebeklerin biri 1890-diğeri 1820 gr. idi,yani 30+6 da sanırım
sence kaçıcncı haftada küvözden kurtarrılar dersin canım?
ayyy ben aynı eşim olan bir kız çocuğu düşünemiyorum muahhahaahhahdelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?