orada cvp verdim tatlım sen yırttın küvezdennnn
hem iğnelerin hem kilolarıııııı iki cadı ile döneceksinnn veee burayaaa gelemeyecennnn:roflol::roflol:bendeeee tlf ulaşacam sanaaaaaaaaaaaaaaaaaaadelikafadulden
anaaaaaaaaaaaaamm yine ben mi kaçırmışım yokksaa:kedi:
yırttık mı dersin cidden kııızzz,hadi bu hafta oldu mesela Allah korusun,kiloları nasıl dersin,senin yavrular önde gidiyorlardı ama ali bey hafttalarına göre gelişimleri ideal dedi,
bu şekilde bile girmezler mi diyorsuunn,çok küçükler ama yaaa,
sanki 4 kilo yapsan anca içim rahatlıycak heeekaydirigubbakcemile3
bacımmm yapsam ben yapardım olmadı zaten herbiri 4 kilo olsa karnını boynuna asman lazım....kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
şaka bi yana tatlımm ciğerlerde sorun olmasın kiloda biyerde tıkanıyorr yaniii nefesini düzgün alsın ve hemen yemek yerse bişeycik olmaz zilli kızlara tatlımm....
ben sana diyorum allahın izni ile alacan kızları çıkacan
canim Allah bebislerini nazardan saklasin, masallah dunya tatlisi ogullarin var.insallah bize de nasip eder Allahim...Bu arada ben annemden uzaktayim, ah ahhh cok zor oluyor cocuk hasretinden daha zor.onlarin hakkini odemek imkansiz keske yaninda olsaydim canim annemin, bazi hayirsiz evlatlar var ya onlari hic anlayamiyorum Allah islah etsin onlari ne diyim...insallah senin bebislerin de vefali olur sana duskun olurlar tatlim:)))
yerımmmmmmmmmmmmm bunları ben .........................oy masallah .................
canım benim allah bağışlasın çok güzel paşalar benimkilerde 3 aylık oldular şimdi resimlerini gönderiyorum
maşallahh cnm maşallahh
şükürr sayfamıza başka ikiz bebek resmi geldiii
ne güsel bi kız bi erkek oğlun dahamı kilolu doğdu cnm o biraz daha tombiş bizdede aynı ama kilolu doğan zayıf zayıf olan kilolu oldu
sağol tatlım teşekkür ederim ben 36 haftalık doğun yaptım oğlum 2300 kızım 2400 doğdu fakat kızım solunum problemi yüzünden 10 gün küvözde kaldı ve 2 kilo teslim edildi bize e tabi oğlum beni emiyodu bide mama takviyesi yapınca biraz iştahı açıldı ve şimdi tam bir mama canavarı ama kızım çok iştahlı değil yiyiyo ama çok nazik aralarında 1 kilo fark ar ama kızımın boyu daha uzun sanırım miyon tipli olacak ama oğlum maşallahh yaniii:ecrin_bebek::dance:
allah bağışlasın bebişlerinizi bende bir ikiz annesiyim benimkilerde 32 haftalık doğdular 26 gün küvezde kaldılar şu an 2.5 aylık olduk allaha şükür
[resim koymayı bilemiyorum ama başarınca ekliyeceğim diğer resimlerinide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?