İkiz bebeklerimizin albümü

anaaaaaaaaaaaaamm yine ben mi kaçırmışım yokksaa:kedi:
yırttık mı dersin cidden kııızzz,hadi bu hafta oldu mesela Allah korusun,kiloları nasıl dersin,senin yavrular önde gidiyorlardı ama ali bey hafttalarına göre gelişimleri ideal dedi,
bu şekilde bile girmezler mi diyorsuunn,çok küçükler ama yaaa,
sanki 4 kilo yapsan anca içim rahatlıycak heeekaydirigubbakcemile3

bacımmm yapsam ben yapardım olmadı zaten herbiri 4 kilo olsa karnını boynuna asman lazım....kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

şaka bi yana tatlımm ciğerlerde sorun olmasın kiloda biyerde tıkanıyorr yaniii nefesini düzgün alsın ve hemen yemek yerse bişeycik olmaz zilli kızlara tatlımm....

ben sana diyorum allahın izni ile alacan kızları çıkacan

opuyorumnanaktan ne güzel yazdın sağolasınnn
opuyorumnanaktan ah inşallah canım inşallahhhh:Saruboceq:

canim Allah bebislerini nazardan saklasin, masallah dunya tatlisi ogullarin var.insallah bize de nasip eder Allahim...Bu arada ben annemden uzaktayim, ah ahhh cok zor oluyor cocuk hasretinden daha zor.onlarin hakkini odemek imkansiz keske yaninda olsaydim canim annemin, bazi hayirsiz evlatlar var ya onlari hic anlayamiyorum Allah islah etsin onlari ne diyim...insallah senin bebislerin de vefali olur sana duskun olurlar tatlim:)))

aminnnn cnm amin annelik çok zor iş sadece hayatının yarısını onlara adıyorsun senin hayatın olmaktan çıkıyor ...be bunların daha başındayım ama annem işte bölünüp duruyor kadın.....allah hepimize hayırlı evlat nasip etsin

Ayyyyy cok tatlilar masallah...
Insallah benimde ikizlerim olur :Saruboceq:
Teyzemin var onlarda coook tatli ben büyüttüm zaten birini :)

ayy ben bunları ısırıımm ya maşallahh subanallahhhhhhhh

Rabbim isteyen ehrkese nasip etsin banada sağlıkla kucağıma almak

canım benim allah bağışlasın çok güzel paşalar benimkilerde 3 aylık oldular şimdi resimlerini gönderiyorum

Eklentiler

• $SS8523448.webp
    25,3 KB · Görüntüleme: 60
  • $SS852291a.webp
    24,6 KB · Görüntüleme: 46
canım benim allah bağışlasın çok güzel paşalar benimkilerde 3 aylık oldular şimdi resimlerini gönderiyorum

maşallahh cnm maşallahh
şükürr sayfamıza başka ikiz bebek resmi geldiii

ne güsel bi kız bi erkek oğlun dahamı kilolu doğdu cnm o biraz daha tombiş bizdede aynı ama kilolu doğan zayıf zayıf olan kilolu oldu

sağol tatlım teşekkür ederim ben 36 haftalık doğun yaptım oğlum 2300 kızım 2400 doğdu fakat kızım solunum problemi yüzünden 10 gün küvözde kaldı ve 2 kilo teslim edildi bize e tabi oğlum beni emiyodu bide mama takviyesi yapınca biraz iştahı açıldı ve şimdi tam bir mama canavarı ama kızım çok iştahlı değil yiyiyo ama çok nazik aralarında 1 kilo fark ar ama kızımın boyu daha uzun sanırım miyon tipli olacak ama oğlum maşallahh yaniii:ecrin_bebek::dance:

anladım cnm ben 33+2 e doğum yaptım 2310 -2440 doğdular

küveze girmedik ama biri yeme problemi yaratmış 6 gün özel bakımda beslediler onu

allah bağışlasın bebişlerinizi bende bir ikiz annesiyim benimkilerde 32 haftalık doğdular 26 gün küvezde kaldılar şu an 2.5 aylık olduk allaha şükür
[resim koymayı bilemiyorum ama başarınca ekliyeceğim diğer resimlerinide

cnm hatırlardım seni tüp bebekten resimleri google ye gir yaz oradan yükle cnm

allah bağışlasın küvez işi çok zor ben çok dua ettim çok şükür girmediler üstelik kilolarıda iyi doğdu

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…