anladım cnm ben 33+2 e doğum yaptım 2310 -2440 doğdular
küveze girmedik ama biri yeme problemi yaratmış 6 gün özel bakımda beslediler onu
anladım canım aman maşallah diyim paşalara allahım bizden ayırmasın onları..onlar çok kıymetli neyse artık burdan sürekli haberleşiriz resimlerini gönderirim seninkileri ve burdaki tüm ikiz bebeklerin resimlerini görürsek çok güzel olur çok öptüm opuyorumnanaktan
sanırım sadece 3 kişiyiz
ark. bebeklerinizi 3 saatte birmi besliyorsunuz gece kaç kez besliyorsunuz ve kaç cc ile besliyorsunuz sütlemi mama ilemi besliyorsunuz
cnm biz 5 aydayız ben ilk bir ay anne sütü verdim sonrasında mama ile devam ettik şimdi bir oğlum 8-9 arası uyuyor eğer ben 12 gibi yatarsam 150 cc mama yapıyorum yiyor bazen 120 cc yiyor 12 gibi yerse sabaha karşı mır mır ediyor ama ben suan sahura kalktığımdan saat 5 gibi 120 cc veriyorum .......eğer gece 12 yemezse saat 3 arfası kesin 150 cc yiyor
geç yatan oğlum sabah 5 de yiyior
erken yatan 7.30 uyanıyor 8 kadar yatakta oynuyor 8 geçerken mamasını yiyor
geç yatan ise 9 kalkıyor o hemen yiyemiyor 10 doğru 150 cc yiyor
evet şimdilik 3 kişiyizz inş. eylülden sonra aratacağızz
süper fikir aslında drımkızı bende bebişlerin her anını resimliyorum ama kendimin hamileliğe ait çok az resmi var nedenide çok zor bir hamilelik gecirmem
cnm benimde gebeliğim hep sorunluydu bikere 5 .hafta itibariile kusmalarım çok fazlaydıki taaa doğurana kadarrr ...........biri zaten hastanedeyken çekilmişş bir ikitanede doğum sonrası yoğunbakımdan geldikden sonra çekilmiş işte o kadar her anın karesini koymak istedim benim başkaları gibi öle doğuma giderken süslü püslü doğum karelerim yok ama olanıda koymak istedimmm....bide 5 günlük halleri 1.ay 2.ay 3.ay böle gidiyor bence yapp ben bir albüm aldım ikisine tek tek alamadım ama olsun ad kısmına ikisininde adını yazdım başladım evde devam edecem şuan annemedeyim albümü yapacammm heheheh
çok teşekkür ederim allahım tüm isteyenlere nasip etsin inşallah bebişlere bakmak çok kolay değil benim bir yardımcım ve annem var biz 3 kişi bile zorlanıyoruz comebaby allah sana sabır versin akşam eşim geldikten sonra mamalarını falan beraber yediriyoruz annemi akşamları dinlendiriyorum çünkü sabah saat 8 de çocukları yanımdan alıp biraz uyumamı sağlıyolar e kadının yaşı belli bide gece uykusuz kalırsa dayanamaz biz gece eşimle birlikte hallediyoruz uyandıkları zaman...eşimede fazla yüklenmek istemiyorum çünkü çok yoğun çalışıyo..ama yinede yardımcı oluyo allah razı olsun canım senin eşinin huyu o demekki nedenir bilmemki sanırım sen alıştırmışsın onu böyle hazıra.. ama çok zor tek başına nasıl olur ki:gitme::1no2:
canım benim bende yaptım yumurtalarımın toplanmasıyla bir başladım transfer vede beta hcg sonucumla birlikte albümü yapmaya başladım...sonra ilk sancım tuttuğunda beni hastaneye yatırıp doğumu geciktirmeye çalışırken bile resimlerim var valla :)fokurfokurr çok tatlı cnm maşşallahh
kızlar ben anı defteri aldım bebeişlerimi albümlüü
eve ilk geldikleri resimleri hastanedeki resimleri benim doğum öncem sonram ve göbüşümün resmi ve her ayki resimleri halinde hamişken 4 aya kadar günlük tuttum ...neden 4 ay derseniz kötü olan hiçbişeyi yazmayacam dedim 4 aydaki kanama beni tüketti sonrası hep üzüntü sıkıntı oldu 7 aylığım bebeklerimi kaybederim diye bişeycik alamaya elim gitmiyordu neysee geçmiştee kaldı şimdi kk nın bloğuna onlar için bişiler yazıyorum oradn aktrıcam deftere ilk saçlarııını kestimmm ilk kıyafetleriii mevlütlükleri.vs.vs.ilk tırnaklar aklıma gelmediiii...............neysee bürsürü resim yaptırdım süperrr yaaa
benim bebeklik resmim sadece birtaneee ...o yüzden dakka başı çekiyorum resimleri
heeee doğum belgeleri vee hamile olduğumu öğrendiğim kan testi kağıdı bile varrrr
bende kızlarımı 90 cc ile besliyorum 3 saatte bi uyanıyorlar ve besliyorum anne sütü hiç emmediler sağarak veriyorum başlarda daha fazla idi sütüm şu an sadece birer öğün süt verebiliyorum malesef
emzirmeye açıkcası zaman bulamadım çünkü bebeklerime doğduklarından itibaren tek bakıyordum annem şehir dışında idi şu an yanımda ama yine gidecek sizler kendinizmi bakıyorsunuz benim eşim bana yardımcı olmuyor olsa hiç kimseye ihtiyaç duymuyacağım ev işi yemek ve 2 bebek eşimle hatta 3 bebek diyebilirim herşeyi benden istemeye alışık çünkü
size eşleriniz yardımcı oluyormu yada yardımcınız varmı
comebaby maşallahhh cnm Allah sağllıkla büyütmenizi nasip etsin
diğer ikizlerede dırımkızı ve biri kız biri erkek olanda çok tatlı maşalahhh
kuzucuklaraa
dırımkızı Allah nazarlardan korusun sarı civcivlerini maşallah ne kadar tatlılar ya
insan öpmeye sevmeye doyamaz onları opuyorumnanaktan
bebişko seninkiler de harika maşallah
Allah'ım esirgesin meleklerinizi , bayıldım ya
comebaby maşallahhh cnm Allah sağllıkla büyütmenizi nasip etsin
diğer ikizlerede dırımkızı ve biri kız biri erkek olanda çok tatlı maşalahhh
kuzucuklaraa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?