İkiz bebeklerimizin albümü

bebışko cokkk tatlılar masallah..............kız yemek yerken yemek yapmıyonda bebışlerımızı koyuyon sofrayaaaaaaaaaaa............yerım onları ben

bebişko maşallah sana daaaa,yavrulara da canımm,güzelliklere gark olşsunuz beraberrropuyorumnanaktan,
Allahım muhabbetinizi sağlığınızı daim kılsııınn

dırımım canım arkadaşımm,
bugün amcalarıyla baktık fotolarınıza yine,
Allahım bahtları da güzel olsun inşallahhh,
erkek çocuğu olsun da böyle güzeli olsun az bulunur maşallahhh,
hayır dualarımız hep sizinle canımmmopuyorumnanaktan

Saremle sabah muhabbetinde,

Halem uykudaa,

kızlar hepsini Allah bağışlasın 41 kere maşallah. ya dırım kızı seninkiler beni öldürüyo gülmekten cok sekerler masallahh:)))

yaaa sareye kırkbinkere maşallahh anneyede maşallahh nasıl toplamış nasıl güsel olmuş yaa
tututuuu elemtere fiş kem gözlere şiş yaaa

haleye bişey demiyorum zatiiiiiiiiiiiii

baktkça resimlere gözlerim doluyor nasıl güzeller hepsi ayrı ayrı ya masallah subhanallah

dırımcım ömerle alişe hastayız eşimle..her yeni resminde gösteriyorum bak şu bıcırıklara diye..
çok muzip poz veriyorlar ya resimlerde küçümen neşe bombaları bunlar Allah nazarlardan saklasın..

hymarry kızların gitgide daha da güzelleşiyor..topiğin minik hanımlarına da kocaman maşallah..
o uyku halleri hele musiki gibi çok sey anlatıyor çok duygulandm bakarken resimlere inan ya..

ismini zikredemediğim tüm arkadaslar bebişlerin hepsi çok güzeller Allah analarına babalarına bagıslasın
tez zamanda bana da nasip etsin insallah öyle cok istiyorum ki hem de böyle sizin gibi çifter çifter
ta ezelden hayalimdir ikizlerim olsun..ah keşke benim de gerçekleşse dileğim..
dua edin bana da güzel anneler olur mu..
Allah sizleri yavrularınızı birbirinize bagıslasın..

sermest cnm rabbim gönlündekini nasip etsin güsel sözelerin için teşekkür ederim...

kimsenin koynu boş kalmasın

dırımımm canım teyzemizz,gönlümüzün sultaanı,çok teşekkür ederizŞeniz,
kızlar değişip büyüyorlar hakkatenn.Sağlıklı olsunlar da inşallahh,planlarımız var bahara yaza dimiiyerimseniben

sermest caanııımm,
güzel sözlerin için çok teşekkür ederim canımmopuyorumnanaktan,
şimdi her sıkıntınn tedavisi var Allahın izniyle,yoksa bir sıkıntı da zamanı var herşeyin demektir,sıranı bekliycen,evet
ama arzu ettiğin zamanda Rabbim gönlünün muradını lutfetsin,yavrularımız dünya meyvesi,olmadan olmuyor,eksiklikleri dolmuyor,
Rabbim seninle beraber herkese çifter çifter lutfetsin inşallahh..

amin canım cümlemizin muradını nasip etsin aratmadan hayırlı zamanda insallah RAbbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…