İkiz bebeklerimizin albümü

maşallah kuzucuklarınıza 41 kere maşallah
benim kuzularda oturmaya başladılar çok komikler yatırıyorum ana kucağına oturcağız diye şekilden şekile giriyorlar

çok tatlılar comebabycim maşallah bizimkilerde oturucaz diye pek meraklılsr valla artık oturarak oyun oynuyolar

maşallah kuzucuklarınıza 41 kere maşallah
benim kuzularda oturmaya başladılar çok komikler yatırıyorum ana kucağına oturcağız diye şekilden şekile giriyorlar

aman allahım bunlar ne böyle ne kadar güzeller maşallah,comebaby benim için burunlarına bir ısırık atarmısın

bebişko maşallah böcükerine çok tatlı senin bu kız çok bilmişe :1hug:benziyor,bakışlara bak cin gibi oğlunda pek yakışıklı allah bahtını güzel yapsın inşallah,

teşekkür ederim nerocum evet kızım zillilikte 1 numara ve çoookk bilmiş naparız bilmem ama oğlumda bir içim su allah tüm yavrularımızı nazardan korusun

bebişko canım oğlun cok canlar yakacak bilesin
benimkiler henüz desteksiz oturmuyorlar inş. oturmaları yakındır ama
kızında aynı babası ya
drımkızı maşallah seninkilerde kocaman olmuşlar sanırım artık ayağada kalkıyorlar peki emekliyorlarmı

çok güzel resimler ya, Allah anali babali büyütmek nasip eder insallah...
Darisi benim basima ya :))) Bende ikizlerimin olmasini çok istiyorum ama maalesef ailemizde yok, yinede bir mucize olabilir degilmi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…