İkiz bebeklerimizin albümü

arkadaşlar benim afacanlarla tanıştırmak istedim sizleri ama resimler neden böyle büyük çıktıki.....

çokk da büyük değil güzel..

ama çok şirinler biri mavi gözlü biri kahve. maşallah.

SAĞLIKLI MUTLU UZUN ÖMÜRLERı OLSUN ıSıMLERı NE?

ahh canım ya bunların biri anneye biri babaya benzemiş süperler. maşallah...

çirkinmiş hıh:dilcikar:
sensin çirkin taaammııııı guclubacismile
lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü

can bebek maşallah yavrularına allahım nazarlardan saklasın inşallah.
pamuğummm senin oğlun çirkin görmemiş bencee

arkadaşlar çok sağolun... hepimizin bebeklerini allah ana babalarına bağışlasın.... bide ağlamasalar daha tatlı olacak ama neyse...

simayy bu arada sana cevap yazamamıştım kusura bakma canım....

wavy sen ne zaman bebişlerini tanıştıracaksın bizimle... seninle aynı dönemlerde doğum yapmıştık....

oyyyy maşallah barekallah...................allahım nazarlardan saklaın...çok şirin bu veletler yaaa......
amin canım darısı başınıza
ayyy yerııımmmmmmm omnları annesı...........masallh..........

sağol muallimim seninkileride merakla bekliyoruz

pamukçuğum bunlar ç.ok şekerler maşallahh. annelrinin şekerinden almışlar.
allah nazarlardan korusun canım. güle gülee büyütmek nasip etsin mevlam inşallahhhh
amin doram sağol canım benim
pamukçugum bunlar çok tatlılar maşallah Allahım analı babalı büyütsün inşallah
amin canım sağolasın
ay maşallah çok tatlı bunlar allahım bizde bu günleri görürüz inşallah
inşallah canım tez vakitte görürsünüz sizlerde
pamuğum maşallh oğluşlarına allahım nazarlardan korusun.. ay bir sürü yakışıklı var burda kıslar seçin beğenin:)))

sağol wavy im . oy oyy kıslar beğenmeslerde şimdi fındık gibiler sizin kızlarda maşallah

pamuğummmm seninkilerin tekmi çift mi olduğu bence belli olmuş tek yumurta kıs bunlar. tıpatıp aynılar dimi:))
canım henüz tam kesin bilemiyoruz bizde kişilikleri farklı görünüyor ahjmet sabırsız mehmet sabırlı ahmet sert mehmet güleryüzlü bunlarda değişirse tek yumurta diyecez :) ama tamamende benzemişyorlar yüz olarak muallakta kaldık yani.
pamugum maşallah kuzularına...allahım esırgesin...cok tatlılar...
amin özgem kızçeleri merak ediyorum bende

ayss ben dünyalar güzeliyim bikereee ayna ayna söyle banaa :roflol:

can bebek maşallah yavrularına allahım nazarlardan saklasın inşallah.
pamuğummm senin oğlun çirkin görmemiş bencee
he valla oğullarım evden dışarı çıkamıyor kuzum bi götürüyüm alışveriş merkezlerine filan görsünler güzelleri çirkinlewri dimi :) ne alaka pamuk canın gezmemi istiyoo Çok üzgünüm çoook

canbebek maşallah oğluşlarına canım çok şekerler Allah bağışlasın

canbebek maşallah barekallah

pamukşeker canm maşallah barekallah
uzun zamandır takip edemiyordum topiği sizin bebişleri gördüm kuzucuklarr tütüttüttü

pamukcum , canbebekcim kırkbinkere maaşalah kuzularınıza çok tatlılar Allahım nazarlardan korusun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…