İkiz bebeklerimizin albümü

hepinizin kuzuları birbirnden şeker canlarım bakarken maşallah demekten bi hal oluyorum yüzümde tebessümlşe bakıyorum herbirine Allahım nazarlardan korusun 40 bin kere maşallah hepsine . hele kızklar yokmuuu ay çok şekerler bayılıyorum :)
bunlarda benim oğluşlarım çirkin kuzularıma nazar değmesin :)

Son düzenleme:
pammmmmmmuuuuuuuuuuuuuuuuuuukkkkkkkkkkk çok şekerler bunlar MAŞALLAAAAAAHHHH..Allah nazarlardan korusun,sizlere bağışlasın inşallah..

pammmmmmmuuuuuuuuuuuuuuuuuuukkkkkkkkkkk çok şekerler bunlar MAŞALLAAAAAAHHHH..Allah nazarlardan korusun,sizlere bağışlasın inşallah..

canım çok teşekkür ederizz hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde senin kuzularında gelir inşallah. azcık kalmış maşallah burçinim seninde

Pamuğum maşallah suphanallah.....Kız ne şeker bunlar,şu karınlarda ne nimetler saklıymış be...çok merak ediyordum tosunları Rabbim bağışlasın size onları...

Pamuğum maşallah suphanallah.....Kız ne şeker bunlar,şu karınlarda ne nimetler saklıymış be...çok merak ediyordum tosunları Rabbim bağışlasın size onları...

canım amin Allah razı olsun. bişey itiraf ediyimmi bende senin şekerlikleri okadar çok merak ediyorumkii gamyoncuiremsu görmeden maşallahımı dedim bilee gülelr gibi baktığına eminim

aşıya gidiyoruz canımız yanacak ahmet uyuyor gibi yaptı ama yinede kurtaramadı bende suratımı astım ama yemediler doktor teyze biiz koca kafalar diye sevdi iyi bişeymi kötü bişeymi anlamadık uffff

Son düzenleme:
canım amin Allah razı olsun. bişey itiraf ediyimmi bende senin şekerlikleri okadar çok merak ediyorumkii gamyoncuiremsu görmeden maşallahımı dedim bilee gülelr gibi baktığına eminim

Bende senin kuzuları çok merak ediyordum pamuğum..Benim faceim yok.Oraya koymuşsun fotolarını buraya koymaz diyordum ammaaaaaaaaaa gördüm minnoşları...Bende sana gösteririm teyzesi...

Bende senin kuzuları çok merak ediyordum pamuğum..Benim faceim yok.Oraya koymuşsun fotolarını buraya koymaz diyordum ammaaaaaaaaaa gördüm minnoşları...Bende sana gösteririm teyzesi...

canım benim merakla bekliyoruz. kaldırdık face ten babamız kızıyor. şimdide habersiz gösteriyoruz . ay heyecanlandım senin melekelrini bir an önce görmek için şekercim hihoyyyt

PAMUK Maşallah yavrularına,ya bunlar kocaman olmuşlar,çok iyi bakmışsın maşalllah 41 hemde.

PAMUK Maşallah yavrularına,ya bunlar kocaman olmuşlar,çok iyi bakmışsın maşalllah 41 hemde.

canım çok saol. darısı başına inşallah. doğduktan sonra büyüyolar Allahın izniyle Rabbim sağlık huzur versin tek. hiç stres yapma tadını çıkar hamileliğininde her safhası ayrı bi güzelmiş. unutma biz gerçekten çok özeliz iki tane olması apayrı bi güzelmiş Allahım hepimizi nazarlardan kazadan beladan korusun

misafirler var annem bizi yine rahat bırakmadı maymuna çevirdi bıraksada uyusak ama ohh olsun biz böylede uyuruz delikafadulden şşş mehmet oğlum bu fotoğrafta çok çirkin çıkmışsın ruyanda ne görüyodun bu fotoğrafı saklıycam hep aleyhine kullanıcam çirkinsin işte çirkin :roflol:

Son düzenleme:
pamukçuğum bunlar ç.ok şekerler maşallahh. annelrinin şekerinden almışlar.
allah nazarlardan korusun canım. güle gülee büyütmek nasip etsin mevlam inşallahhhh

pamukçugum bunlar çok tatlılar maşallah Allahım analı babalı büyütsün inşallah

pamuğum maşallh oğluşlarına allahım nazarlardan korusun.. ay bir sürü yakışıklı var burda kıslar seçin beğenin:)))

pamuğummmm seninkilerin tekmi çift mi olduğu bence belli olmuş tek yumurta kıs bunlar. tıpatıp aynılar dimi:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…