İkiz bebeklerimizin albümü

kız artvınlı masallah bak ılerlemıssın yaaaaaaaa gunler hızlı gecıyoooo artık bana ıyı bak kendıne sıra kayrada artık ınşşş

İlerledik ablacım ya,çok şükür.onun sitresi,bunun stresi, derken.zaman geçiyor işte.
Senin yavrularında maşallah çok tatlılar.bana toparlamışlar,boyları uzamış geldi maşallah.

wavy maşallah arkadaşım ya ne tatlılar.... daha dün gün sayıyorduk hayatımıza girecekleri gün için.... hey gidi günler hey.... allah nazarlardan saklasın...
amin canım cümlemizinkileri. dimi ama ay ne zaman kucağımıza alıcaz nasıl bişeyler acep derken şimdi yavruların fotolarını paylaşıyoruz. allahım sağlık versin tüm yavrulara
sağol canım benim. biraz fazla besliyormuşum dr öyle dediohaoldumsmile darısı başına canım benim.
maşallah kızcelere allah nazarlardan korusun elbiseleride yakıyor yesinler

amin canım benimcümlemizinkileri. . senin yavrular kadar yakıcı olmasalarda:kedi:
WAVY canım maşallah ya.Rabbim nazarlardan saklasın
Kırkbirkere maşallah,rabbim sağlık sıhat uzun ömür versin.
amin canım darısı başına inşallah. haftalarınız ne kadar hızlı ilerliyor maşallah şoka giriyorum. sanki benim hamileliğim bi asır sürmüştübayanssulusmile
wavy masallah kıjlarınaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa cok tatlılar yaaaaaaaaaaa bwenzıyolar dımı..........darısı bana ınşşşşşşşş canım
sağol muallimim.. büyüdükçe birbirlerine benzemeye başlıyolar. aslında çok ayrı tiplerdi ama ceren kilo aldıkça benzemeye baladılar. aminn ablacım en kısa zamanda darısı başına olsun inşallah..
teşekkürlerropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

wavym ballı kaymağım çok ama çok şekerler maşallah Allahım nazarlardan saklasın . Allah hayırlı uzun ömürler versin .

bunlarda bizim kısçelerimiz teyzeleri..
Ay görünce nasıl heyecanlandım nasıl şaşırdım..teyzesi yesin Yaren'le Ceren'ini...oyyyyy maşallah..nasıl büyümüşler,nasıl tatlı olmuşlar...Çok duygulandım wavy'im ya.. ne emekle büyüdüklerini biliyorum.. çok seviyorum onları çok....
:

wavym ballı kaymağım çok ama çok şekerler maşallah Allahım nazarlardan saklasın . Allah hayırlı uzun ömürler versin .
pamuğumm amin sağol canım benim senin yakışıklılara kız yetiştiriyom:))

kaswaaa canım kardeşim görüşemiyoruz yavrum ya. bizim yaramazlar bir yola girsede uzun uzun sohbet etsek gülüm .. canım benimm bizde seni seviyozolumunekankayizsmileopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…