İkiz bebeklerimizin albümü

wavy canım seninkiler de bi harika valla..Allah bağışlasın, nazarlardan saklasın inşallah.

wavy allah bagıslasın aynı bebişin resmi mi ayırt edemedim?

yok canım ayrı yumurta ikizi benim yavrulkar. birinci foto yaren ikincisi Ceren:)) ama büyüdükçe birbirlerine biraz daha benzemeye başladılar.

wavy canım seninkiler de bi harika valla..Allah bağışlasın, nazarlardan saklasın inşallah.

amin canım çok sağol. inşallah sizin yavrulara da burdan maşallah çeker nazar boncukları takarız salıcakla.. az kaldı kıs şaka maka:))

ooouuyyy bunlar bebeklikten çıkmış wavyymmopuyorumnanaktan,,
ne tatlılar yaaa maşallahhh maşallahh,
ay bahar gelse de bi buluşsak,göremedim bi kuzuları:1no2:,,
çok öpüıryorum annesi yavrularını,
Rabbim sağlıkla sizlere bağışlasıın,hayırlı yazılar yazsın kızlarımıza inşallah canımmmŞeniz...

ravzanur canımmmm naqsılsın seni görmek ne güsel. yeğenlerine maşallah canım ya çoook tatlılar. darısı başına inşallah..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanolumunekankayizsmile
tesekkur ederim guzelimm iyiyim cok sukur ya sizler nasilsiniz yarmazlarmii bebislerr cokk:asigim:

amnnn canım benimmm... cümlemizin bebişlerine allahım sağlıklı hayırlı bir ömür nasip etsin inşallah.. ayy kıss özlüyom valla seninle sohbetlerimizi..

tesekkur ederim guzelimm iyiyim cok sukur ya sizler nasilsiniz yarmazlarmii bebislerr cokk:asigim:

ah güselimm yaramaz demeyelim de canavar diyelim benim yavrularakaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…