İkiz bebeklerimizin albümü

nevracım çok sağol bitanem.. senin yavruları ne zman göreceğiz burda:))

dirim bende göremiyom niyekii;?
Kaswa canım nabesin kuzum benim yaramazlar uyandı biri babada biri dede de görmen lazım kucaklarında yan tuttuklarında direk meme kısmına kayıyolar. yavrular emmek istiyor sanırım. ben onları emzirip gelebilrisem gelcem. dirim fotolara bişley yap anacım ben gelene kadar görelim paşaları:))

opuyorumnanaktan yerim onları bennnnnnnnnn....ay ne komik...kaydirigubbakcemile3aman maşallah wavyim emsinler,yesinler,büyüsünler inş..Ben onları sevmeyi çok istiyorum wavy ya...ne zaman tanıştıracağız yavruları?Pembe parkaları giydiriyon mu kız...

wavy kaswa ghaz sancılarınız ne duruumda ya, bi tek bizde var gibi gelio bana , hiç geçmiycek mi sizden hiç duymuyorum bu tür şikayetler???

bahrda buluşma partisi yapcaz inşallah canım. ya ben pembe montlarını hala giydiremedim. yavruların dışarı çıktığı yokki giydireyim. keşke büyük bedenini alsaydım diyorum hiç değilse gelecek yıl giyerlerdi.bende bari diyom evde giydireyimde bir3er foto çekeyim bvari hatıra kalır:gitme:
sen giydiriyon mu kısss. giydiriyorsan bana mail at bi fotosunu yavrunun ya..
wavy kaswa ghaz sancılarınız ne duruumda ya, bi tek bizde var gibi gelio bana , hiç geçmiycek mi sizden hiç duymuyorum bu tür şikayetler???
canım bizde de gaz sıkıntısı var. ama ilk aylarda daha fena oluyor kendi gazlarından korkuyolar çıkarmayı bilmiyolar. 2. aydan sonra kendi başlarına çıkarmayı öğreniyolar. ve daha az aülıyolar ama gazlarını çıkaramazlarsa yada çok sert çıkarsa feryadı basıyolar. ben sab simplex kullanıyorum çok iyi geldi tavsiye ederim. içtikten çok kısa süre sonra pıtır pıtır çıkarıyolar maşallah..

Canım olmaz mı hiç?Kk ya giremiyoruz ki..kafa kaşıyacak vakit yok...piyango wavyimle bana vurdu derken sende bizdenmişsin demek..sabır canım inş. geçecek..diğer ikiz topiğine yazdım benim bulduğum yöntemleri...

ay canım sorma ya benimde çok özenerek aldığım bi çok şeyi giydiremiyorum içim yanıyor valla en çokta pembiş paltolarına üzülüyom... öyle bişeyki 2. aydan sonra daha hızlanıyor gelişimleri maşallah bir giydirdiğimi ikincide bvi bakıyom bacaklar kasıyor eyvah buda gitti düyorum. nerdeyse birçok şeyi bir kez giydirebildim malesef. dün dolaba baktım pek bişeyimiz kalmamaış nerdeyse herşey küçülmüş.. alışveriş yapmak lazımdelikafadulden

kaswa canım ben msnde pek online olamıyorum malum canavarlar pek fırsat vermiyor. mail atarsan kesin görürüm. sabırsızlıkla bekliyom kuzucuklarımı..

ay kevser wavy kaswa hiç geçmiyo bu gazlar malesef . geçmişti bizim sanki 3. ay doldu yine başladı bi kaç gündür . bi anlayamadım gitti emerken kasılmaya başlıyorlar bi emip çekiyorlar ağızlarını bende korkmuştum emmeyimi bırakacakalr sütümün tadımı kötüleşti diye sonra anladımki gaz geliyormuş çıkarıyorum tekrar emzirirken bi daha kıvranmaya başlıyolar. bakalım 4. ayın dolamsını bekleyelim birde. ama ara ara bitecek o kadarda korkmayın boshayallersmile

pamuğum sorma canım ya bizdede hafiflemişti ama dün hortlak geri geldi resmen yavrular kıvranıyolar kendileri çıkarmaya çalışıyolar olmuyor çıkaarsalar canları acıyor. ağlayıp duruyolar sürekli dün gece yastrığa kafayı koyduğumda 4.30 du malesef. bide cerenim emmeye başlamıştı nasıl mutlu olmuştum. gel gelelim dün memeyi ağzına alıyor ciyak ciyak ağlamaya başlıyopr dedim noluyor böyle .sonra baktım gaz çıkarıyorlor. gel gelelim anlamadığım memeyi ağızlarından çıkarıp dolaştırınca odalar arasında gazları geçiveriyor mu noluyor anlamadım yaa...alsanaalsanasmilealsanaalsanasmile

her gaz nöbetinde yavruların huyları değişiyor en kötüsüde bu.. yarenim artık yola gelmişti. mesela yerine koyuyordum güle oynaya uyuyordu şimdi yere koydummu kucağına al diye feryat figan ağlıyor:gitme:

wavy benimkilerde aynı canım kıvranıyorlarken kucağıma alıp helede gezdirip etrafı seyrettilermi gaz sancısından eser kalmıyor tekrar yerine bıraktımmı yine kıvranmaya başlıyor halbuki sancısı olan bebek ayağa kalktımı yine sancısı olmalı dimi ?

bi doktor bana ne dedi biliyormusunuz ? bu kolik dediğimiz olay aslında gaz diye nitelendiriliyor ama aslında tamamen bebeğin bu dünyaya alışmak için verdiği stres dedi mesela yer çekimine karşı bile tepki veriyor olabilir dedi o yüzden koliğin nedeni bulunamamıştır dedi gerçektende bebeklerimin sancısı varken bas bas ağlarlarken saç kurutma bile onları sakinlkeştirip uyutmaya yetiyor anlıkta olsa derman oluyor onlara belkide doktor haklı

bende hala gaz sorununu atlatabilmiş değilim bide kakalarını geç yapıyorlar kabız desem değiller anlayamadım bu gidişimde doktorlarıyla konuşacam bakalım

gaz içinde denemediğim şey kalmadı dedikleri gibi çaresi yok bu gaz olayının ama colınox babuline biraz rahatlattığı için onları kullanıyorum

10 gün falan sonra 4 aylık olacak yavrularım dilerim 6 ayı bulmaz bu gaz sorunu ( 4 ayda hepimizin atlatabilmesini diliyorum arkadaşlar

ya bunlar çoooookkkkkk güzeller 41 kere maşalah,,,,benimde 2 kızım olacak inşallah bende sabırsızıkla buraya resimlerini eklemek istiyorum,,,

Allahım yaw maşallah şunlara
Benimde cumartesi Sözüm vardı ikiz değiller ama eklemek istiyorum.
Çok Kıskandımm sizi bilmiyorumkismile
sonra kaldırırım format ikizler bozmayın çünküü
erkek 45 günlük kız 23 günlük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…