ben göremedim...bilmiyorumkismile
nevracım çok sağol bitanem.. senin yavruları ne zman göreceğiz burda:))
dirim bende göremiyom niyekii;?
Kaswa canım nabesin kuzum benim yaramazlar uyandı biri babada biri dede de görmen lazım kucaklarında yan tuttuklarında direk meme kısmına kayıyolar. yavrular emmek istiyor sanırım. ben onları emzirip gelebilrisem gelcem. dirim fotolara bişley yap anacım ben gelene kadar görelim paşaları:))
bahrda buluşma partisi yapcaz inşallah canım. ya ben pembe montlarını hala giydiremedim. yavruların dışarı çıktığı yokki giydireyim. keşke büyük bedenini alsaydım diyorum hiç değilse gelecek yıl giyerlerdi.bende bari diyom evde giydireyimde bir3er foto çekeyim bvari hatıra kalır:gitme:opuyorumnanaktan yerim onları bennnnnnnnnn....ay ne komik...kaydirigubbakcemile3aman maşallah wavyim emsinler,yesinler,büyüsünler inş..Ben onları sevmeyi çok istiyorum wavy ya...ne zaman tanıştıracağız yavruları?Pembe parkaları giydiriyon mu kız...
canım bizde de gaz sıkıntısı var. ama ilk aylarda daha fena oluyor kendi gazlarından korkuyolar çıkarmayı bilmiyolar. 2. aydan sonra kendi başlarına çıkarmayı öğreniyolar. ve daha az aülıyolar ama gazlarını çıkaramazlarsa yada çok sert çıkarsa feryadı basıyolar. ben sab simplex kullanıyorum çok iyi geldi tavsiye ederim. içtikten çok kısa süre sonra pıtır pıtır çıkarıyolar maşallah..wavy kaswa ghaz sancılarınız ne duruumda ya, bi tek bizde var gibi gelio bana , hiç geçmiycek misizden hiç duymuyorum bu tür şikayetler???
Canım olmaz mı hiç?Kk ya giremiyoruz ki..kafa kaşıyacak vakit yok...piyango wavyimle bana vurdu derken sende bizdenmişsin demek..sabır canım inş. geçecek..diğer ikiz topiğine yazdım benim bulduğum yöntemleri...wavy kaswa ghaz sancılarınız ne duruumda ya, bi tek bizde var gibi gelio bana , hiç geçmiycek misizden hiç duymuyorum bu tür şikayetler???
bahrda buluşma partisi yapcaz inşallah canım. ya ben pembe montlarını hala giydiremedim. yavruların dışarı çıktığı yokki giydireyim. keşke büyük bedenini alsaydım diyorum hiç değilse gelecek yıl giyerlerdi.bende bari diyom evde giydireyimde bir3er foto çekeyim bvari hatıra kalır:gitme:
sen giydiriyon mu kısss. giydiriyorsan bana mail at bi fotosunu yavrunun ya..
Giydiriyorum ama her giydirişte üzülüyorum..bir daha giyemeyecek diye...ay wavy o kadar çok şey almışım ki..gözümüz dönmüş..1 er kere giyseler kar diyorum..çok şeyleri küçüldü giyemeden..seni hiç göremiyorum ki msn de ....atacağım resmi bak benim pembe tostosuma teyzesi ...opuyorumnanaktan
.
ay canım sorma ya benimde çok özenerek aldığım bi çok şeyi giydiremiyorum içim yanıyor valla en çokta pembiş paltolarına üzülüyom... öyle bişeyki 2. aydan sonra daha hızlanıyor gelişimleri maşallah bir giydirdiğimi ikincide bvi bakıyom bacaklar kasıyor eyvah buda gitti düyorum. nerdeyse birçok şeyi bir kez giydirebildim malesef. dün dolaba baktım pek bişeyimiz kalmamaış nerdeyse herşey küçülmüş.. alışveriş yapmak lazımdelikafaduldenCanım olmaz mı hiç?Kk ya giremiyoruz ki..kafa kaşıyacak vakit yok...piyango wavyimle bana vurdu derken sende bizdenmişsin demek..sabır canım inş. geçecek..diğer ikiz topiğine yazdım benim bulduğum yöntemleri...
ay kevser wavy kaswa hiç geçmiyo bu gazlar malesef . geçmişti bizim sanki 3. ay doldu yine başladı bi kaç gündür . bi anlayamadım gitti emerken kasılmaya başlıyorlar bi emip çekiyorlar ağızlarını bende korkmuştum emmeyimi bırakacakalr sütümün tadımı kötüleşti diye sonra anladımki gaz geliyormuş çıkarıyorum tekrar emzirirken bi daha kıvranmaya başlıyolar. bakalım 4. ayın dolamsını bekleyelim birde. ama ara ara bitecek o kadarda korkmayın boshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?