İkiz bebeklerimizin albümü

kızlar açıklamalarınız için hepinize tek tek teşekkür ederim benim ikizim var evet tek yumurta ikiziyiz bizi yeni yeni ayırt etmeye başladılar ama ilk gören ayıramıyor pek yaş 23 bu yaşta bile benzerliğimiz çok ama huylarımız çok çok farklı benziyoruz ama diğer hersey farklı giyim yeme içme huylar vs çok çok farklı bizim teşekkür ederim yorumlarınız için

benim kızlar tek yumurta ikizi tek yumurtam ikiye bölünmüş ve ciddi birbirlerine benziyorlar görsel olarak çoğu kişi ayırt edemiyor ileriyi bilemiyorum ama karakterleri farklı olacak şimdiden öyle

Ama bakıyorum da benim Halemle Sarem kadar ayrı dünya ikizi hiç yok yaaaakaydirigubbakcemile3

kızlar buda benim cadılar:)))

Eklentiler

• $DSCN4544.webp
    4,1 KB · Görüntüleme: 53
  • $DSCN4549.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 63
ay özgeciimm maşallah büyümüş bunlar allahım nazarlardan saklasın pek cici olmuşlar yerim yerim yerimmmopuyorumnanaktan

arkadaşlar selam... uzun zamandır yoktum... daha doğrusu doğumdan sonra bir ara kk ya girdim sizleri bulamadım... eee bulamadım diyede bir daha girmedim... ama şimdi bakıyrum hepiniz buradasınız... çok sevindim... bebişlerinizide gördüm.... hepsini allah bağışlasın... bende resimlerini koymak istiyorum ama nasıl yapıyorduk unuttum... hatta çizelgem bile yok... bir arkadaş rica etsem bana bir çizelge ayarlayabilirmi acaba yaa.... :kedi: 01. aralık doğumlular... isimleride berke&doruk

aaa pardon çizelgem varmışşşş..... çok özür.... ama illada yardım etmek isteyen varsa timsah yerine daha cicili bişey koyabilir.... valla ben unutmuşum hepsini....

Neredeydın sen Canbebek?Merak ettım senı...bu arada ıkız annelerınde de takıbımdesın..Nasıl gıdıyor annelık canım..var mı sıkıntılarınız?

aa selam kaswa.... valla 8 ayı beraber geçirdikten sonra inan özlemişim sizleri... ikizannelerinde kullanıcı adın ne canım bende seni takip edeyim :)) ilk zamanlar çok gaz problemimiz oldu... allaha şükür şimdi daha iyiyiz... siz nasılsınız?

Kayracığım çok tatlı .çok melekler canım..Allah sağlıkla büyütsün kuzularını...

kayracım sendemi doğum yaptın... maşallah ya... zaman ne çabuk geçiyor valla... allah analı babalı büyütsün...
kaswa beni atladın galiba ... yazımı okumadınmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…