wavy benimkilerde aynı canım kıvranıyorlarken kucağıma alıp helede gezdirip etrafı seyrettilermi gaz sancısından eser kalmıyor tekrar yerine bıraktımmı yine kıvranmaya başlıyor halbuki sancısı olan bebek ayağa kalktımı yine sancısı olmalı dimi ?
bi doktor bana ne dedi biliyormusunuz ? bu kolik dediğimiz olay aslında gaz diye nitelendiriliyor ama aslında tamamen bebeğin bu dünyaya alışmak için verdiği stres dedi mesela yer çekimine karşı bile tepki veriyor olabilir dedi o yüzden koliğin nedeni bulunamamıştır dedi gerçektende bebeklerimin sancısı varken bas bas ağlarlarken saç kurutma bile onları sakinlkeştirip uyutmaya yetiyor anlıkta olsa derman oluyor onlara belkide doktor haklı
bende hala gaz sorununu atlatabilmiş değilim bide kakalarını geç yapıyorlar kabız desem değiller anlayamadım bu gidişimde doktorlarıyla konuşacam bakalım
gaz içinde denemediğim şey kalmadı dedikleri gibi çaresi yok bu gaz olayının ama colınox babuline biraz rahatlattığı için onları kullanıyorum
10 gün falan sonra 4 aylık olacak yavrularım dilerim 6 ayı bulmaz bu gaz sorunu( 4 ayda hepimizin atlatabilmesini diliyorum arkadaşlar
speedy maşallah allahım sanada nasip etsin böyle güzel yavrular..
yi bizi teyzeee:))maşallah kocaman oldular ya allahım kuzuları nazarlardan saklasın yerim o dudaklarını
speedyy canım hayırlı uğurlu olsuunn,
topiğin herhangi bir formatı yok bizden başkası giremez diye bir takıntımız da yok tabi,sizi böyle görmek çok güzel maşallah,
mutluluğunuz ağız tadınız daim olsun,
bekletmeden istediğiniz sayıda babişleriniz olsun inşallahhh:1hug:..
Hymarry, çok teşekkür ederimolumunekankayizsmile amin inşallah canımjayay hayırlı olsun,sağlıkla birbirinize kavuşun inşallahh,
size de arzu ettiğiniz zamanda ve sayıda bebekler versin Rabbim canımm:1hug:
maşallahne güzel yaaa yakın olunca gidiyorsunuz birbirinize...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?