İkiz bebeklerimizin albümü

dırımkızı, canan hanım bebişleriniz çok güzel çok tatlı maşallah
allah uzun ömür sağlık versin hepinize
ben de evleneyim doğurucam böyle ikiz bebişler
size oturmaya gelicem, siz de bana gelin
biz sarıyerde oturucaz sizin evler bize yakın mı? ne şamata olur ama
bir sürü bebiş +3 annecik
resimlerimizi çekip burada yayınlarız

dırımcım canancım harikasınız .ama o bebişler anam misgibi süt kokuyorlardır şimdi. yerim ben onları
dırım senin oğlanlarada maşallah .

teşekkür ederim kızlar ...çok keyifli hoş sohbetli geçti cananın annesi ve kardeşleri vardı
sanki kırk yıllık arkadaşım gibi rahattım valla.......
cananımda toplansın bana gelecek

cnm rabbim herkese gönlündekini versin...
sen bize uzaksın ben bahçelievlerdeyim ,canan okmeydanında
artık ortak bi yerde bizim bebeler abi abla olarak buluşulur heheh

Dırım Canan maşallah ya,çok güzel çıkmışsınız.
Dırımcım o 2 fındık kurdu senin aliş,ömer değilmi?eeee götürmedim demişsin,görünce onlarmıki diye kafam karıştı,sonra kucağında görünce tamam dedim onlarda gelmiş.yerimseniben
Cananım maşallah kırkbirkere hemde,sanki 10 gün önce doğum yapmamış,oh oturmuş koltuğa birde toplamış ayaklarını besliyor yavrusunu.
Senin dikişler iyi oldu sanırsam

kocamaaannnn maşallah kocaman kocaman kocaman..
ayy maşallah demekten kendimi alamıyorum..Allah nazarlardan kem gözlerden esirgesin..
6nız da harikasınız MAŞALLAAAHHHHH...

artvinli cnm baştan götürmeyecektik annem bende geleceğim sıkılırım dedi...
bizdee gittik.....

çok sağolun kızlar evet canancığıma maşallahhh gayet iyiydii
aman iyi olsun onun da benim gibi pofpoflayacak kimse yok
tırnağı varsa kaşıyacak yani
heee bide herkesin goncası gibi onunda goncası var

ah canım ah keşke istanbuldan taşınmasaydık ne güzel olurdu şimdide özler oldum istanbulu ve oradaki arkadaşları burada malesef arkadaş edinemedim henüz evdende pek çıkamıyorum anlıyacağınız kızlarım ve ben

merhaba ikiz üçüz anneleri bebekleriniz çok tatlı maşallah rabbim sizlere bağışlasın bahtlarını açık etsin inş hepsi birbirinden güzel bebeklerin hiç üşenmeden baştan sona kadar okudum topiği benim ikiz bebeğim yok ama kendi ikizim var ama yazılarınızda birşeye takıldım en çok bebeklerinizin tek yumurta oldugunu söleyenler yani iki kız yada iki erkek olupta birbirine benzemeyen çocuklar çift yumurta olmuyor tek yumurta ikizleri oluyor erkek kız olan bebklerde çift yumurta oluyor yani çift cinsiyetli oluyor bir nevi benmi yanlış biliyorum acaba die düşündüm ama benimde ikizim var ama biz tek yumurta ikiziyiz birbirimize çok benzerdik ancak ben kapanınca deişti biraz ayırt edebiliyor artık herkes ama açıkken ayırt edemezlerdi buraya yazmamım nedeni aslında iki erkek olan bebekler tek yumrta ikizi oluyor erkek kız olanda çift yumurta oluyor biriniz yardım edin benmi yanlış biliyorum ama sanmıyprum yani drlarda eminim benim dediğim gibi diyolardır en azından öle tahmin ediyorum çok yazdım kusura bakmayın bebişlerinize 41 kere maşallahhh

mavi göz canım şçöyle oluyor. tek yumurta ikizi : tek bir yumurtanın döllenip daha sonra ikiye bölünmesiyle oluyor. çift yumurta ise iki ayrı spermin iki ayrı yumurtayı döllemesi ile oluyor canım. benim iki kızım var ve çift yumurta ikizi.. bazı arkadaşlarında bir kız bir erkek veya iki erkek..
ama çoğumuz tüp bebek olduğumuz için çift yumurta ikizi çoğunlukta. anladığım kadarı ile sen ve kardeşin tek yumurta ikizisiniz..

canım wavy m açıkllamasını çok güzel yapmış bende şunu ekleyim benimkielr ikie rkek tek yumurta ikizi denildi. tek yumurtada cinsiyetler aynı oluyor ama düşük bi ihtimalde olsa bir kız bir erkekte olabiliyor..

bende söyle bir ilave yapayım, tek yumurta ikizleri muhakkak aynı cinsiyet oluyor, bir kız ve bir erkek olma ihtimali hiç yok, çünkü tamamen aynı genetik yapıda oluyorlar. Ama çift yumurta ikiizleri aynı cinsiyette de olabiliyor farklı da. benim çift yumurtalarım erkek :)

Yok canim tek yumurta olup biri erkek biri kiz olanda taniyrum ben. Birbirlerinede cok benziyorlar.

Yok canim tek yumurta olup biri erkek biri kiz olanda taniyrum ben. Birbirlerinede cok benziyorlar.

Birbirine kardeş kadar benzeyebilirler ancak. Tek yumurta ikizleri döllenmiş yumurtanın sonradan bölünmesiyle olusuyor ve sadece cinsiyetleri değil tamamıyle, tüm genetik özellikleri aynı oluyor. Israrcı olmak adına değil yanlış anlaşılmasın düşüncesiyle yazıyorum, 4 yıllık genetik eğitimimi de arkama alarak söylüyorum :)

evet katılıyorum ...çünki benim hamilelik dönemimde bebekleri görmediğimizde
arkadaşımın eşi doktor iki yumurta koydularsa üçüz ve dördüz olma olasılığı var dedi..
yani şans dedi...evet tek yumruta ikizlerinde mantıklı düşününce bir yumrutan var ama o kendi içinde bölünüyor...herşeyi tabi aynı olacak bir yumurtayı ikiye bölün ikiside aynı oluyor...bunun gibi bişiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…