- 26 Ağustos 2020
- 2.357
- 3.813
- 83
- 33
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Bana da herkes ikiz duası ediyor demek ki kabul oluyormuş hadi inşallah 3 yıllık açığı ikizlerle kapatayım bariHayırlı olsun bebişler.
Bana da aynı duayı ediyor her önüne gelen demeye geldim
Dünyanın en güzel şeyi ikiz annesi olmak. Allahın lutfettiği bir ayrıcalık bence. İlk zamanlar zor evet. Ama size yardımcı olacak birileri olursa yanınızda hiç zor olmaz. Benimkiler 9 yaşındalar. Birbirlerine arkadaş gibiler. Umarım sende sağlıkla kucağına alıp büyütürsün. Şükret ve çok mutlu ol bu habere benceSürpriz bir gebelik yaşıyorum malesef.4,5 yıldır evliyim.Sağolsun çevremiz bizden daha çok meraklıydı çocuğumuzun olmasına.İkizden aşağı dua eden olmadı.Şaka gibi ama ikiz ne yapacağımı bilmiyorum hiç hazır olmayacaktım sanki anneliğe.Eşim iş değişti çok güzel bir maaşla çok mutlu gelecek kaygım yok yani.Bugünleri kendime zehir etmek,nankörlük etmek istemiyorum.Biliyorum çocuk için çabalayan çok insan var.Ama çok şaşkınım kabullenemiyorum hala.Ne yapmalıyım?...
Ne güzel ikisi bir arada büyür gider :)Sürpriz bir gebelik yaşıyorum malesef.4,5 yıldır evliyim.Sağolsun çevremiz bizden daha çok meraklıydı çocuğumuzun olmasına.İkizden aşağı dua eden olmadı.Şaka gibi ama ikiz ne yapacağımı bilmiyorum hiç hazır olmayacaktım sanki anneliğe.Eşim iş değişti çok güzel bir maaşla çok mutlu gelecek kaygım yok yani.Bugünleri kendime zehir etmek,nankörlük etmek istemiyorum.Biliyorum çocuk için çabalayan çok insan var.Ama çok şaşkınım kabullenemiyorum hala.Ne yapmalıyım?...
Hadi inşallahBana da herkes ikiz duası ediyor demek ki kabul oluyormuş hadi inşallah 3 yıllık açığı ikizlerle kapatayım bari
Şimdiden 40 in çıkınca kim senle kalacak,kim yardım edecek bunları planla bence.Sürpriz bir gebelik yaşıyorum malesef.4,5 yıldır evliyim.Sağolsun çevremiz bizden daha çok meraklıydı çocuğumuzun olmasına.İkizden aşağı dua eden olmadı.Şaka gibi ama ikiz ne yapacağımı bilmiyorum hiç hazır olmayacaktım sanki anneliğe.Eşim iş değişti çok güzel bir maaşla çok mutlu gelecek kaygım yok yani.Bugünleri kendime zehir etmek,nankörlük etmek istemiyorum.Biliyorum çocuk için çabalayan çok insan var.Ama çok şaşkınım kabullenemiyorum hala.Ne yapmalıyım?...
Ne güzel işte. İkiz ben çok isterim şahsen.Sürpriz bir gebelik yaşıyorum malesef.4,5 yıldır evliyim.Sağolsun çevremiz bizden daha çok meraklıydı çocuğumuzun olmasına.İkizden aşağı dua eden olmadı.Şaka gibi ama ikiz ne yapacağımı bilmiyorum hiç hazır olmayacaktım sanki anneliğe.Eşim iş değişti çok güzel bir maaşla çok mutlu gelecek kaygım yok yani.Bugünleri kendime zehir etmek,nankörlük etmek istemiyorum.Biliyorum çocuk için çabalayan çok insan var.Ama çok şaşkınım kabullenemiyorum hala.Ne yapmalıyım?...
Haber vermedik doğana kadar söylemeyi düşünmüyoruz.Hadi hayırlısı olsun. Allah sağlıkla kucağınıza aldırsın.
Geçenki konunuzda görümcenin çocuğunu çocuğunuz olmadığı için sevmediğinizi vurgulayan kayın aileye bu haberi nasıl verdiniz ben onu merak ettim en çok.
5 yıldır evli hemen hemen yeni değil ki..Plansiz bir gebelik olmuş daha çok yeni evlisiniz ama ne güzel bereketiyle geliyor bebekleriniz endişe etmeniz normal zamanla alisirsiniz su akar yolunu bulur Allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Plansiz bir gebelik yinede kendini hazır hissetmiyordu demekki ama haklısın ben 4 buçuk ay diye okumusum5 yıldır evli hemen hemen yeni değil ki..
Aynen :)Plansiz bir gebelik yinede kendini hazır hissetmiyordu demekki ama haklısın ben 4 buçuk ay diye okumusum
konu sahibi babanneden nefret diyor milyon tane konu açtı kadın hakkındaNe güzel ikizmis çok tatlı olurlar :)
Birine anneanne bakar birine babaanne
Torun olunca barışırlarkonu sahibi babanneden nefret diyor milyon tane konu açtı kadın hakkında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?