- 6 Mart 2024
- 10.650
- 19.422
- 218
- Konu Sahibi memurhanim
Hangi şehir doktor kimdiBenim de öyle tüp bebişi![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hangi şehir doktor kimdiBenim de öyle tüp bebişi![]()
Hastanede vakit hiç geçmiyor.seker için diyet yemek geliyor her öğün oncesi ve sonraki kan sekerime bakılıyor. Bebislerin genel durumu iyi ama bir bebeğimin suyu azalmis .aralarında kan çalma olmasın bebek iyi beslensin diye iki günde bir ultrason giriyorum.takip ediyorlar kan akımlarını kordonlarini falan .yeterki iyi olsunlar ben 1 ay yatmaya da razıyım.hastsnede hayat 5te başlıyor kahvaltı 5te geliyor![]()
Adana- doktorum da Bülent Haydardedeoğlu sağolsun çok memnun kaldım ya. Sizin hangi şehirHangi şehir doktor kimdi
Konya -Ali sami gürbüzAdana- doktorum da Bülent Haydardedeoğlu sağolsun çok memnun kaldım ya. Sizin hangi şehir![]()
Ayy çok zor çok stresi bir süreç dilerim isteyen herkes pozitif sonuçlar alır yaKonya -Ali sami gürbüz
24. Haftada yapıldı canım .iyiki yaptirmisim karpuzlar havuç suları pilav makarna muz hersey yiyordum .diyetle toparladım biraz hem fazla kilo almamı da engeleyecek .şuana kadar 8 kilo aldimAyy evet geçmez tabi ki haklısın canım. Bol bol kitap al kendine anne bebek sağlığı bebek bakımı vs ile ilgili hem sürecin içinde olduğun için severek de okursun biraz sıkıntına iyi gelir en azındanen azından onları sürekli takip edip görüyorsun için rahat ediyordur. Benim kontrollerim ayda bir oluyor. Her kontrole bir hafta kala uyku uyuyamıyorum, özlüyorum, acaba iyiler mi diyorum bir sıkıntı çıkacak mı acaba diye diye geçiriyorum günleri. Şeker yükleme testinin kaçıncı haftanda yaptırmıştın sen ? Benim de bu kontrolde yapılacak mı acaba doktorum da bir şey söylemedi daha.
Canım peki daha önce şekerine bakılmış mıydı? Kan testinde Glukoz diye çıkan ya da 3 aylık şeker olan HbA1c değerine?24. Haftada yapıldı canım .iyiki yaptirmisim karpuzlar havuç suları pilav makarna muz hersey yiyordum .diyetle toparladım biraz hem fazla kilo almamı da engeleyecek .şuana kadar 8 kilo aldim
Evet bakildi onlar normaldiCanım peki daha önce şekerine bakılmış mıydı? Kan testinde Glukoz diye çıkan ya da 3 aylık şeker olan HbA1c değerine?
Demek ki bizler de öyle rahat davranmamalıyız. Açıkçası ben şu anda pek dikkat etmiyorum. Tatlı da yiyorum, meyve de, pilav da... Ve 4 hafta sonra bana da şeker yüklemesi yapılacak. Dikkat etmenin zamanı gelmiş.Evet bakildi onlar normaldi
Normal yaşamda ekmek tatlı pilav zararliyken hamileyken daha da zararlı .şeker olmasa bile dikkatli olmak lazım .bende bı tabak karpuz yerdim yanında beyaz peynirleDemek ki bizler de öyle rahat davranmamalıyız. Açıkçası ben şu anda pek dikkat etmiyorum. Tatlı da yiyorum, meyve de, pilav da... Ve 4 hafta sonra bana da şeker yüklemesi yapılacak. Dikkat etmenin zamanı gelmiş.
İnşallah en kısa zamanda şekerin düzene girer canım. Sen nasıl düşünüyorsun bilmiyorum ama hastanede olman güven verici bence. En azından yediğin içtiğin bu işin uzmanı tarafından ayarlanıyor. Kaçamak yapmak gibi bir durum yok. Bebeklerin de karnında sağlıkla büyüsünler inşallahNormal yaşamda ekmek tatlı pilav zararliyken hamileyken daha da zararlı .şeker olmasa bile dikkatli olmak lazım .bende bı tabak karpuz yerdim yanında beyaz peynirleşimdi sadece koklayabiliyorum.tadina bile bakamıyorum şekerimi çıkarır diye
Hastanede olmak daha güvenli ama riskli gebelik bölümünde yattigim için biraz geriliyorum. Birde hep bebeklere odakliyim.vakit geçmiyor burdaİnşallah en kısa zamanda şekerin düzene girer canım. Sen nasıl düşünüyorsun bilmiyorum ama hastanede olman güven verici bence. En azından yediğin içtiğin bu işin uzmanı tarafından ayarlanıyor. Kaçamak yapmak gibi bir durum yok. Bebeklerin de karnında sağlıkla büyüsünler inşallah
Diğer ikiz gebeler olarak bizler de dikkat edelim. Tedbirli olmakta fayda var .
Kitap isteseydın eşinden okurdunHastanede olmak daha güvenli ama riskli gebelik bölümünde yattigim için biraz geriliyorum. Birde hep bebeklere odakliyim.vakit geçmiyor burda
Senin gibi bizde o haftaları görürüz inşallah canım. Kitap yarın alacak eşimKitap isteseydın eşinden okurdun
Rabbım gönlünüze göre versin bacım ben pes ettim ama doktor almıyorSenin gibi bizde o haftaları görürüz inşallah canım. Kitap yarın alacak eşim
Az daha sabret canım kavuşma çok yakındaRabbım gönlünüze göre versin bacım ben pes ettim ama doktor almıyorvallahi sıcak ayrı reflü ayrı ayaklarımdaki ödem ayrı beni cıldırtıyor
Oy kuzum haklısın havalar çok sıcak ama az kaldı dayan birazcık dahaRabbım gönlünüze göre versin bacım ben pes ettim ama doktor almıyorvallahi sıcak ayrı reflü ayrı ayaklarımdaki ödem ayrı beni cıldırtıyor
Az kaldı inşallahHastanede olmak daha güvenli ama riskli gebelik bölümünde yattigim için biraz geriliyorum. Birde hep bebeklere odakliyim.vakit geçmiyor burda
Aynen birazda sirkeOy kuzum haklısın havalar çok sıcak ama az kaldı dayan birazcık dahatuzlu su yapıyormusun ayaklarına hafif soğuk ? Çok iyi geliyo ödeme