İkiz /Çoğul Gebelik Anneleri Toplanalım :)

Hastanede vakit hiç geçmiyor.seker için diyet yemek geliyor her öğün oncesi ve sonraki kan sekerime bakılıyor. Bebislerin genel durumu iyi ama bir bebeğimin suyu azalmis .aralarında kan çalma olmasın bebek iyi beslensin diye iki günde bir ultrason giriyorum.takip ediyorlar kan akımlarını kordonlarini falan .yeterki iyi olsunlar ben 1 ay yatmaya da razıyım.hastsnede hayat 5te başlıyor kahvaltı 5te geliyor 😁

Ayy evet geçmez tabi ki haklısın canım. Bol bol kitap al kendine anne bebek sağlığı bebek bakımı vs ile ilgili hem sürecin içinde olduğun için severek de okursun biraz sıkıntına iyi gelir en azından 🙏🏼 en azından onları sürekli takip edip görüyorsun için rahat ediyordur. Benim kontrollerim ayda bir oluyor. Her kontrole bir hafta kala uyku uyuyamıyorum, özlüyorum, acaba iyiler mi diyorum bir sıkıntı çıkacak mı acaba diye diye geçiriyorum günleri. Şeker yükleme testinin kaçıncı haftanda yaptırmıştın sen ? Benim de bu kontrolde yapılacak mı acaba doktorum da bir şey söylemedi daha.

Ayy evet geçmez tabi ki haklısın canım. Bol bol kitap al kendine anne bebek sağlığı bebek bakımı vs ile ilgili hem sürecin içinde olduğun için severek de okursun biraz sıkıntına iyi gelir en azından 🙏🏼 en azından onları sürekli takip edip görüyorsun için rahat ediyordur. Benim kontrollerim ayda bir oluyor. Her kontrole bir hafta kala uyku uyuyamıyorum, özlüyorum, acaba iyiler mi diyorum bir sıkıntı çıkacak mı acaba diye diye geçiriyorum günleri. Şeker yükleme testinin kaçıncı haftanda yaptırmıştın sen ? Benim de bu kontrolde yapılacak mı acaba doktorum da bir şey söylemedi daha.
24. Haftada yapıldı canım .iyiki yaptirmisim karpuzlar havuç suları pilav makarna muz hersey yiyordum .diyetle toparladım biraz hem fazla kilo almamı da engeleyecek .şuana kadar 8 kilo aldim

24. Haftada yapıldı canım .iyiki yaptirmisim karpuzlar havuç suları pilav makarna muz hersey yiyordum .diyetle toparladım biraz hem fazla kilo almamı da engeleyecek .şuana kadar 8 kilo aldim
Canım peki daha önce şekerine bakılmış mıydı? Kan testinde Glukoz diye çıkan ya da 3 aylık şeker olan HbA1c değerine?

Demek ki bizler de öyle rahat davranmamalıyız. Açıkçası ben şu anda pek dikkat etmiyorum. Tatlı da yiyorum, meyve de, pilav da... Ve 4 hafta sonra bana da şeker yüklemesi yapılacak. Dikkat etmenin zamanı gelmiş.
Normal yaşamda ekmek tatlı pilav zararliyken hamileyken daha da zararlı .şeker olmasa bile dikkatli olmak lazım .bende bı tabak karpuz yerdim yanında beyaz peynirle 😁şimdi sadece koklayabiliyorum.tadina bile bakamıyorum şekerimi çıkarır diye

Normal yaşamda ekmek tatlı pilav zararliyken hamileyken daha da zararlı .şeker olmasa bile dikkatli olmak lazım .bende bı tabak karpuz yerdim yanında beyaz peynirle 😁şimdi sadece koklayabiliyorum.tadina bile bakamıyorum şekerimi çıkarır diye
İnşallah en kısa zamanda şekerin düzene girer canım. Sen nasıl düşünüyorsun bilmiyorum ama hastanede olman güven verici bence. En azından yediğin içtiğin bu işin uzmanı tarafından ayarlanıyor. Kaçamak yapmak gibi bir durum yok. Bebeklerin de karnında sağlıkla büyüsünler inşallah 🐣🐣
Diğer ikiz gebeler olarak bizler de dikkat edelim. Tedbirli olmakta fayda var .

İnşallah en kısa zamanda şekerin düzene girer canım. Sen nasıl düşünüyorsun bilmiyorum ama hastanede olman güven verici bence. En azından yediğin içtiğin bu işin uzmanı tarafından ayarlanıyor. Kaçamak yapmak gibi bir durum yok. Bebeklerin de karnında sağlıkla büyüsünler inşallah 🐣🐣
Diğer ikiz gebeler olarak bizler de dikkat edelim. Tedbirli olmakta fayda var .
Hastanede olmak daha güvenli ama riskli gebelik bölümünde yattigim için biraz geriliyorum. Birde hep bebeklere odakliyim.vakit geçmiyor burda

Rabbım gönlünüze göre versin bacım ben pes ettim ama doktor almıyor 🤣vallahi sıcak ayrı reflü ayrı ayaklarımdaki ödem ayrı beni cıldırtıyor
Oy kuzum haklısın havalar çok sıcak ama az kaldı dayan birazcık daha🥰 tuzlu su yapıyormusun ayaklarına hafif soğuk ? Çok iyi geliyo ödeme

Hastanede olmak daha güvenli ama riskli gebelik bölümünde yattigim için biraz geriliyorum. Birde hep bebeklere odakliyim.vakit geçmiyor burda
Az kaldı inşallah 🙏haklısın tabi gelenler gidenler bir sürü şey görmüşsündür. Bol bol kitap oku, mümkünse bişeyler izle komik dizi vs ne seviyorsan dış dünya ile bağlantını kes kuzum. Bugün nasılsın ♥️

Merhaba kızlar sağlıkla kucağınıza alın bebişlerinizi.Kızlar ilk önce tek kese görüp sonradan ikiz olduğunu öğrenen var mı çok hızlı karnım genişliyor anlamadım ama 4. Haftada tek keseydi. 😂

Back
X