İkiz /Çoğul Gebelik Anneleri Toplanalım :)

Kızlar napıyosunuz herşey yolunda mı güncelleyelim birbirimizi 🥰
Biz gittik geçen hafta kontrole çok şükür herşey yolundaydı dna testi sonucumuzu bekliyoruz. 🙏 sizde ne var ne yok nasıl gidiyor
İnşallah test sonuçları güzel gelir canım. Ben taburcu olmuştum ama şekerim düşmedi.yine hastaneye yatırdılar bu sefer her öğün oncesi insuline başladık .güzel haber de var bebislerin suyu düzelmeye başlamış çok şükür 😍

İnşallah test sonuçları güzel gelir canım. Ben taburcu olmuştum ama şekerim düşmedi.yine hastaneye yatırdılar bu sefer her öğün oncesi insuline başladık .güzel haber de var bebislerin suyu düzelmeye başlamış çok şükür 😍
Aa inşallah normalleşecek canım benim çok geçmiş olsun, keşke doktor evde yapacağın bi insülin iğnesine geçse. Bi yorum yapıyorlar mı ?
Oh çok şükür bebişkolara çok sevindim 😍 maşallah 🧿

Biz gittik geçen hafta kontrole çok şükür herşey yolundaydı dna testi sonucumuzu bekliyoruz. 🙏 sizde ne var ne yok nasıl gidiyor
Aaa dna testi mi verdin kuzum 🙈🥰
İnsallah tertemiz gelir. 🙏🏻☘️
Sen cinsiyetleri de erken öğreneceksin o zaman .
Testi ne zaman vermiştin 2 haftaya falan çıkıyormuş sanırım☺️

Merhaba canım çok sevindim her şeyin yolunda olmasına. Ben de ağırlaştım artık. Sıcaklar da bir yandan zorlanıyorum ya. En son 2 hafta önce gitmiştim kontrole her şey yolundaydı. İnşallah hala öyledir 😊 gün içerisinde hareketlerini hissediyorum çok mutlu oluyorumm 🥹

Aaa dna testi mi verdin kuzum 🙈🥰
İnsallah tertemiz gelir. 🙏🏻☘️
Sen cinsiyetleri de erken öğreneceksin o zaman .
Testi ne zaman vermiştin 2 haftaya falan çıkıyormuş sanırım☺️
evet kuzum doktor öneriyorum diyince bizde pazartesi sabah kan verdik 10 -15güne belli olur dediler bakalım 🥰

Merhaba canım çok sevindim her şeyin yolunda olmasına. Ben de ağırlaştım artık. Sıcaklar da bir yandan zorlanıyorum ya. En son 2 hafta önce gitmiştim kontrole her şey yolundaydı. İnşallah hala öyledir 😊 gün içerisinde hareketlerini hissediyorum çok mutlu oluyorumm 🥹
Ay zor kuşum gerçekten bu sıcaklar çok yordu bizi kar kış gelsin artık :) soğuk havanın çaresi var kalın giyiniyorsun ısınıyorsun bi şekilde 🤭
Oh maşallah 🧿 artık kocaman oldu da kıpır kıpır annelerine kendilerini gösteriyorlar ♥️🥰

Aa inşallah normalleşecek canım benim çok geçmiş olsun, keşke doktor evde yapacağın bi insülin iğnesine geçse. Bi yorum yapıyorlar mı ?
Oh çok şükür bebişkolara çok sevindim 😍 maşallah 🧿
Bir kaç güne taburcu edecekler evdeki insulin dozunu ayarlamaya calisiyorlar

S Siyah Palto canım yeni gördüm doğum yaptığını hayırlı olsun🌸
Sağlıkla, mutlulukla, huzurla büyüt yavrularını inşallah 🐣🐣
memurhanim memurhanim sen de eve çıkmışsın çok sevindim. Kızın da şimdi sana çok iyi gelecektir 🥰
Benim son bir hafta zor geçti. Gebelikten önce 4cm olan rahmin dışındaki miyomum 7cm olmuş ve dejenere olmuş. Acayip bi ağrı yaptı. Yeni yeni kendime geldim. Çok şükür bebeklerim iyi ama 🙏🏻 ama ister istemez tedirgin geçti günler.
Hepimiz sağlıkla yavrularımızın kucağımıza alalım inşallah 🤲🏻

S Siyah Palto canım yeni gördüm doğum yaptığını hayırlı olsun🌸
Sağlıkla, mutlulukla, huzurla büyüt yavrularını inşallah 🐣🐣
memurhanim memurhanim sen de eve çıkmışsın çok sevindim. Kızın da şimdi sana çok iyi gelecektir 🥰
Benim son bir hafta zor geçti. Gebelikten önce 4cm olan rahmin dışındaki miyomum 7cm olmuş ve dejenere olmuş. Acayip bi ağrı yaptı. Yeni yeni kendime geldim. Çok şükür bebeklerim iyi ama 🙏🏻 ama ister istemez tedirgin geçti günler.
Hepimiz sağlıkla yavrularımızın kucağımıza alalım inşallah 🤲🏻
Allah razı olsun canım amin inşallah rabbim cumlenın yüzünü güldürsün

Hadi inşallah evine geçersin bir an önce kuzucum. Sen nasıl hissediyorsun peki?
Ben şimdiden göbeklendim sanki 30. Haftaları düşünemiyorum 🫣
Benim göbeğimi gören herkes doğuma yakın sanıyor 🥹aslında toplam 7 kilo aldım hamilelikte ama karnım çok sivri

Back
X