- 6 Mart 2024
- 11.504
- 22.469
- 318
- Konu Sahibi memurhanim
Emziriyorum gece mamayla destekliyorumCanım emziriyor musun ikisini de mama ile destekliyor musun ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Emziriyorum gece mamayla destekliyorumCanım emziriyor musun ikisini de mama ile destekliyor musun ?
Darısı başımıza artık yaEmziriyorum gece mamayla destekliyorum
Yok valla doğurduktan sonra gazlı olurlarsa hazırla kendını uykusuz gecelere gündüzlere .Darısı başımıza artık yahamilelik stresli sanki doğurunca daha rahat olacak gibi hissediyorum
![]()
Kilo almalarını bekliyorlar cnm bişi demiyolarEvet canım biliyorum senin de sürecin çok zor çok yıpratıcı geçti. İnsan yıpratma stres yapma diyor ama en küçük olumsuzlukta insanın modu çok düşüyor. İnşallah bebelerimizi sağlıcakla kucağımıza alıp sağlıkla büyütürüz canım. Sen nasıl oldun ? Bebişler nasıl ? Evinize geçme durumuyla ilgili konuştunuz mu hiç doktorunuzla. Ne zamana kadar küvezde kalacaklar bebişler
Oh gözünaydın canım benim , tez vakitte kardeşi de gelecek yanına inşallahKızlar bebeklerimden bir tanesi 15. Günde taburcu oldu çok şükür .darısı ikiz kardeşine inşallah![]()
Çok sevindim canım gözün aydınKızlar bebeklerimden bir tanesi 15. Günde taburcu oldu çok şükür .darısı ikiz kardeşine inşallah![]()
Canım bende pazartesi kan vericem benimde bakılacak bakalım kaç çıkacakKızlar merhaba, 17. haftamda sağlık ocağı aradı tekrar testleri için dün sabah sonuçlarıma e nabızdan baktım alt 160 ast 70 karaciğer enzimlerim çok yükselmiş. Hem kadın doğum hem de dahiliye randevum yarın. Googledan araştırdığımda çok kötü şeyler buluyorum yarına kadar zor duruyorum valla. Böyle bir durum yaşayanınız oldu mu acaba.....
Umarım çıkmaz gerçekten çok endişeliyim mantıklı düşünüp sakin kalamıyorum...Canım bende pazartesi kan vericem benimde bakılacak bakalım kaç çıkacak
Sen sıkma canını dönem dönem değerlerin yükselip düşebilir. Bir sıkıntı yoktur kullandığın vitamin vs kaynaklı olabilir.Umarım çıkmaz gerçekten çok endişeliyim mantıklı düşünüp sakin kalamıyorum...
alt 160 olmuş yaa tam 6 kat artmış bu çok fazla....Sen sıkma canını dönem dönem değerlerin yükselip düşebilir. Bir sıkıntı yoktur kullandığın vitamin vs kaynaklı olabilir.
İnşallah önemli bişi değildir cnm.bizide bilgilendiralt 160 olmuş yaa tam 6 kat artmış bu çok fazla....![]()
Günaydın canım nasılsınız? Diğer bebiş için gelişme var mı ?İnşallah önemli bişi değildir cnm.bizide bilgilendir
Hala kuvezde canım . Umutla çıkacağı günü bekliyorumGünaydın canım nasılsınız? Diğer bebiş için gelişme var mı ?
İnşallah tez zamanda diğer bebişinde çıkar canım. Sen nasılsın ? Ağrıların hafifledi mi ? Diğer bebişle nasıl geçiyor günlerHala kuvezde canım . Umutla çıkacağı günü bekliyorum![]()
Ağrılarım baya geçti .lohusaligim bir telaşla geçiyor .diğer bebeğimle de keyifli geçiyor canım o kadar küçük ki bı gorsenİnşallah tez zamanda diğer bebişinde çıkar canım. Sen nasılsın ? Ağrıların hafifledi mi ? Diğer bebişle nasıl geçiyor günler
Benim ikizlerim 4.5 aylık oldular nerdeyse. İnşallah hepiniz sağlıkla kucağınıza alırsınız. Ben 26.haftamda serklaj olmuştum. 32.haftamda benim de karaciğer değerlerim çok yükseldi ama bende kaşıntı da vardı kolestaz olmuştum. Umarım ciddi birşey çıkmaz sizde de içini ferah tutunKızlar merhaba, 17. haftamda sağlık ocağı aradı tekrar testleri için dün sabah sonuçlarıma e nabızdan baktım alt 160 ast 70 karaciğer enzimlerim çok yükselmiş. Hem kadın doğum hem de dahiliye randevum yarın. Googledan araştırdığımda çok kötü şeyler buluyorum yarına kadar zor duruyorum valla. Böyle bir durum yaşayanınız oldu mu acaba.....
Ayy tahmin ederimAğrılarım baya geçti .lohusaligim bir telaşla geçiyor .diğer bebeğimle de keyifli geçiyor canım o kadar küçük ki bı gorsen
Sen nasılsın seni hiç sormuyoruzAyy tahmin ederimcanım benim evlatlarınla güzel günleriniz olsun inşallah
onlar iyi olduktan sonra insan ağrısını derdini de unutuyormuş gerçekten.