• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İkiz /Çoğul Gebelik Anneleri Toplanalım :)

Evet canım biliyorum senin de sürecin çok zor çok yıpratıcı geçti. İnsan yıpratma stres yapma diyor ama en küçük olumsuzlukta insanın modu çok düşüyor. İnşallah bebelerimizi sağlıcakla kucağımıza alıp sağlıkla büyütürüz canım. Sen nasıl oldun ? Bebişler nasıl ? Evinize geçme durumuyla ilgili konuştunuz mu hiç doktorunuzla. Ne zamana kadar küvezde kalacaklar bebişler
Kilo almalarını bekliyorlar cnm bişi demiyolar

Kızlar merhaba, 17. haftamda sağlık ocağı aradı tekrar testleri için dün sabah sonuçlarıma e nabızdan baktım alt 160 ast 70 karaciğer enzimlerim çok yükselmiş. Hem kadın doğum hem de dahiliye randevum yarın. Googledan araştırdığımda çok kötü şeyler buluyorum yarına kadar zor duruyorum valla. Böyle bir durum yaşayanınız oldu mu acaba.....

Kızlar merhaba, 17. haftamda sağlık ocağı aradı tekrar testleri için dün sabah sonuçlarıma e nabızdan baktım alt 160 ast 70 karaciğer enzimlerim çok yükselmiş. Hem kadın doğum hem de dahiliye randevum yarın. Googledan araştırdığımda çok kötü şeyler buluyorum yarına kadar zor duruyorum valla. Böyle bir durum yaşayanınız oldu mu acaba.....
Canım bende pazartesi kan vericem benimde bakılacak bakalım kaç çıkacak

İnşallah tez zamanda diğer bebişinde çıkar canım. Sen nasılsın ? Ağrıların hafifledi mi ? Diğer bebişle nasıl geçiyor günler
Ağrılarım baya geçti .lohusaligim bir telaşla geçiyor .diğer bebeğimle de keyifli geçiyor canım o kadar küçük ki bı gorsen

Benim ikizlerim 4.5 aylık oldular nerdeyse. İnşallah hepiniz sağlıkla kucağınıza alırsınız. Ben 26.haftamda serklaj olmuştum. 32.haftamda benim de karaciğer değerlerim çok yükseldi ama bende kaşıntı da vardı kolestaz olmuştum. Umarım ciddi birşey çıkmaz sizde de içini ferah tutun

Back
X