İkiz gebelik riski

Ben ilk denememden kalan dondurulmuşları deneyeyim demiştim , hiç umudum yoktu açıkçası , 2 tane transfer edildi , ikisi birden tutunca şok oldum , bu güzel bir sürprizdi , tam alıştık , ikiz bebek arabaları , ikiz yataklar bakarken 10. Haftada birinin kalbi durdu ama biri tutundu ve oğlum hala benimle 😃 , sizin 3 ay bitmiş , ilk 12 hafta kritik ama sonrası biraz nefes alabiliyor insan , bence pozitif düşünün , agrılar ufak tefek hala oluyor , kanamayla , agrıyla , düsük tehditi ile tüm gebeliği bitiren , sağlıklı bebekler dünyaya getiren bir sürü anne var , siz de onlardan biri olacaksınız insallah ...
Ay inşallah yaa. İkiz gerçekten harika bir şey. Yeterli yaşasınlar. Ben onlara bir şey olacak diye korkuyorum. Siz de sağlıklı bir şekilde elinize alın inşallah oğluşunuzu. Çok teşekkür ederim

Aynen sürekli yatıyorum. Allah'tan korona virüsüne denk geldi dicem. İşe de gitmiyorum bu sayede. Yoksa sürekli rapor alırdım belki. Çok teşekkür ederim moraliniz için 🥰🤗
Canım benim benim gebeligimde böyle zorlu geçti ne kadar çok dinlenirsen o kadar iyi ise donersende doktoruna işinin ağır olduğunu ve gebeligini riske atnak istemedigini soylersen rapor veriyir zaten sonuna kadar saglikli bir gebelik olsun ins bide küçük bir tavsiye daha kanaman olursa hemen ayaga kalkıp doktoruna gitme şu iç bol bok 1 saat kadar yat sonra git bana doktorum hep öyle diyordu

Back
X