Evet canım doktorlarımda öyle söyledi ben avrupada yadıyorum burda burda sezerjan yapmıyorlar mecbur kalırlarsa alıyorlarmış brnim ilk kızımda gec dogdu duni dancı ile buda yine suni sancı verecekler bu pazar hastaneye yatacagım inşMasallahiniz var hicbir dr ikizleri normal dogurtmayi göze almazdi hemen.37 bile ikize bazen mucize.
Evet Türkiyede öyle gercekten avrupada mecbur kalırsa slıyorlarmışMasallahiniz var hicbir dr ikizleri normal dogurtmayi göze almazdi hemen.37 bile ikize bazen mucize.
İlk önce Allah kolaylık versin inş herşey istedigin gibi olur canım kucagina saplıklı birsekilde alırsın inşAllah kurtarsin benim acilmam 7cm iken bi suni sancı veren fitili cok gördü ebeler.sonra tüp bebek diye daha beni yormaktan vazgeçip sezeryana aldılar.bende sezeryana sancimi bitirip gircem zannediyordum.sancılı girdim.doktorun normal olacağına inanmasi çok önemli bizimki lerin kafa karışıyor.milyon komplikasyon olur tedirginliği ile.
Evet canım doktorlarımda öyle söyledi ben avrupada yadıyorum burda burda sezerjan yapmıyorlar mecbur kalırlarsa alıyorlarmış brnim ilk kızımda gec dogdu duni dancı ile buda yine suni sancı verecekler bu pazar hastaneye yatacagım inş
dogum yaptim ben 4.5 aylik kızımİlk önce Allah kolaylık versin inş herşey istedigin gibi olur canım kucagina saplıklı birsekilde alırsın inş
İlk önce Allah kolaylık versin inş herşey istedigin gibi olur canım kucagina sağlıklı alırsın inş hayırlı haberinide yazarsın Allah kolaylık versin
Bizimkilerde kız kardeşlerim amalıyat şstesen dedilerde biz nırmal şstedık çünkü amalitat olsam bana bakacak kimse bulamam kızımda kucagıma gelip duruyor ilgıye ihtiyacı var normal olursa hızlı iyilesirim diye dusundumAllah kurtarsin benim acilmam 7cm iken bi suni sancı veren fitili cok gördü ebeler.sonra tüp bebek diye daha beni yormaktan vazgeçip sezeryana aldılar.bende sezeryana sancimi bitirip gircem zannediyordum.sancılı girdim.doktorun normal olacağına inanmasi çok önemli bizimki lerin kafa karışıyor.milyon komplikasyon olur tedirginliği ile.
Maşallah Aşlah bağıslasın büyütmek çokmu zor oluyor birbirlerine benzıyorlarmı çok tatlı olur ikizlerdogum yaptim ben 4.5 aylik kızım
Maşallah Allah bağıslasın büyütmek çokmu zor oluyor birbirlerine benzıyorlarmı çok tatlı olur ikizler
benzıyorlarmı
Maşallah Aşlah bağıslasın büyütmek çokmu zor oluyor birbirlerine benzıyorlarmı çok tatlı olur ikizler
saol doğru doktorlar demiş biz elimizden gelen incelikle dikkat edeceğiz diye birde ikiz bebek ebesi ayrı imiş doğumda oda doktor dolu olacak dediler seninkidemi öyleydiAllah kolay doğumlar versin :) benimde normal oldu doğumum çok zor değil biraz Dr lar tedirgin oluyor merak etmeyin ameliyattan iyidir bence
Ben üniversite hastanesinde doğum yaptım malum üniversite hastanelerinde her halukarda odada yeni asistan drlar oluyor çok fazla değildi biri ultrason aletini tutuyor ikinci bebek için ilki doğdu diğerini ultrasondan kontrol ediyorlardısaol doğru doktorlar demiş biz elimizden gelen incelikle dikkat edeceğiz diye birde ikiz bebek ebesi ayrı imiş doğumda oda doktor dolu olacak dediler seninkidemi öyleydi
Ne çok isterdim ikiz bebeklerim olsun diye. :) Ikiz öğrencim çok oldu çok tatlı oluyorlar. :) Allah yardımcınız olsun çok güzel bir şey ama zor da. Bekleyen tüm anneler sağ salim kucaklarina alırlar umarım. :)[/QUOT
amin inş yatın benim 38 haftam bitiyor yarın hastaneyaNe çok isterdim ikiz bebeklerim olsun diye. :) Ikiz öğrencim çok oldu çok tatlı oluyorlar. :) Allah yardımcınız olsun çok güzel bir şey ama zor da. Bekleyen tüm anneler sağ salim kucaklarina alırlar umarım. :)
bilgi için saol canım bende yarın hastaneye yatacagım suni sancı vercrkler bakalım dualarınızı beklerim inş 38 hafta bittiyor yarin normalmsancı felan olmadıBen üniversite hastanesinde doğum yaptım malum üniversite hastanelerinde her halukarda odada yeni asistan drlar oluyor çok fazla değildi biri ultrason aletini tutuyor ikinci bebek için ilki doğdu diğerini ultrasondan kontrol ediyorlardı
Erken doğum oldu benimki 35. haftaydı o yüzden doğan bebeği küveze aldılar onu götürüyordu biri Dr doğum yaptırıyordu bir tane başımda hemşire vardı bana ne yapacağımı anlatıyordu galiba 1 yada 2 tane de öğrenci vardı malum hem çoğul gebelik hem normal doğum ilgi uyandırıyor :)
amin inş yatın benim 38 haftam bitiyor yarın hastaneya
bilgi için saol canım bende yarın hastaneye yatacagım suni sancı vercrkler bakalım dualarınızı beklerim inş 38 hafta bittiyor yarin normal olmadı yine ilk kızımda suni sancı ile olmuştu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?