Yarın hadtaneye yatacağım suni sancı verecekler herşey yolunda demişlerdi ama 38 son hafta oluyormuş bebekler olunca yazarım inşBurcu4200 neden biraz daha beklemiyorlar acaba ikiz olduğu için galiba
Umarim kolay bir doğum olur herşey gönlünce olsun iyi haberlerini bekliyoruz :)
Canım yatak kalmamış bebekler cok iyilermiş sabah gıdecegız tekrar cümlemize inş evet ikiz 38 haftayı geçince tehlikeli oluyormuşBurcu4200 neden biraz daha beklemiyorlar acaba ikiz olduğu için galiba
Umarim kolay bir doğum olur herşey gönlünce olsun iyi haberlerini bekliyoruz :)
Amin inş şimdi hastanedeyim suni sancı verecrkler dualarınızı brklerim inşAllah kolay doğumlar nasip etsin :)
Amin inşAllah kolay doğumlar nasip etsin :)
. Saol canım Allah raxı oldun dün doğdular keşle beş bıcuk arası biri 3000/60 gr diğeri 3000/300 gr Allah herkese kolay nasip etsin inşBebeklerin kolayca gelip sana kavuşmuştur inşallah sağlıkla sıhhatle :)
Maaşallah ne güzel kiloları Allah tüm bekleyenleri de kolayca kurtarsın :). Saol canım Allah raxı oldun dün doğdular keşle beş bıcuk arası biri 3000/60 gr diğeri 3000/300 gr Allah herkese kolay nasip etsin inş
Amin canım inş Allah kimseyi korktuğuna ugratmasınMaaşallah ne güzel kiloları Allah tüm bekleyenleri de kolayca kurtarsın :)
Maşallah çok güzel kiloları. Allah hayırlı ömürler versin. Saol canım Allah raxı oldun dün doğdular keşle beş bıcuk arası biri 3000/60 gr diğeri 3000/300 gr Allah herkese kolay nasip etsin inş
Smin cümlesininkine inş canımMaşallah çok güzel kiloları. Allah hayırlı ömürler versin
Aşn inş canım sen büyütmüssün zor olsada bir şekilde büyüyorlar Allah bağıslasın ne güzrl darısı bana inş kolay büyütürüm inş iki yaşındakı kızımda çok kıskanıyor huyu değişti bayağı at diyor bebekleriBizimkiler büyüdü kocaman oldular. Bu sene anaokuluna gidecekler. 38 haftam dolunca sezeryanla aldılar(. İlk çocuğımda sezeryandı)
Kilolarıda 2500 ve 2600 civarı idi.
Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Çoğul gebelik yaşayanlarada zamanında hayırlı doğumlar nasip etsin.
İnş canım Allah büyük yardım eder inş haklısın kıskançlık içten geliyor banada çok düşkün kızım oda sekız yıl sonra olduya biraz üzerine düştük ondan huysuzluyorAh o kıskançlıklar hiç bitmiyor benim büyük oğlan hala diyor atalım başkasına verelim vs diye uyguladığı şiddet de cabası ama şimdi 2 yaşındalar en azından biraz kendilerini koruyabiliyorlar umarım çabucak sağ salim büyürler :)
Oyy kıyamsm ona. Bizim ablamız 5 yaşındaydı ikizler doğduğunda pek belli etmesede o da kıskandı. Şimdi bile biraz var. Ama çokda seviyor kardeşlerini.Aşn inş canım sen büyütmüssün zor olsada bir şekilde büyüyorlar Allah bağıslasın ne güzrl darısı bana inş kolay büyütürüm inş iki yaşındakı kızımda çok kıskanıyor huyu değişti bayağı at diyor bebekleri
İnş canım valla simdi at dıyor ben bebekleri kucagıma alınca bağırarak ağlıyor burak diye kızım çokmzorluyacak emdiginide hatırlıyor sinirleniyorOyy kıyamsm ona. Bizim ablamız 5 yaşındaydı ikizler doğduğunda pek belli etmesede o da kıskandı. Şimdi bile biraz var. Ama çokda seviyor kardeşlerini.
Sizinkilerin arası yakınmış, beraber oyun oynamaya başladıkları zaman daha çabuk unutur kıskançlığı inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?