İkiz gebelik son hafta

Burcu4200 neden biraz daha beklemiyorlar acaba ikiz olduğu için galiba
Umarim kolay bir doğum olur herşey gönlünce olsun iyi haberlerini bekliyoruz :)

Yarın hadtaneye yatacağım suni sancı verecekler herşey yolunda demişlerdi ama 38 son hafta oluyormuş bebekler olunca yazarım inş

Canım yatak kalmamış bebekler cok iyilermiş sabah gıdecegız tekrar cümlemize inş evet ikiz 38 haftayı geçince tehlikeli oluyormuş

Bizimkiler büyüdü kocaman oldular. Bu sene anaokuluna gidecekler. 38 haftam dolunca sezeryanla aldılar(. İlk çocuğımda sezeryandı)
Kilolarıda 2500 ve 2600 civarı idi.

Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Çoğul gebelik yaşayanlarada zamanında hayırlı doğumlar nasip etsin.

Aşn inş canım sen büyütmüssün zor olsada bir şekilde büyüyorlar Allah bağıslasın ne güzrl darısı bana inş kolay büyütürüm inş iki yaşındakı kızımda çok kıskanıyor huyu değişti bayağı at diyor bebekleri

Ah o kıskançlıklar hiç bitmiyor benim büyük oğlan hala diyor atalım başkasına verelim vs diye uyguladığı şiddet de cabası ama şimdi 2 yaşındalar en azından biraz kendilerini koruyabiliyorlar umarım çabucak sağ salim büyürler :)

İnş canım Allah büyük yardım eder inş haklısın kıskançlık içten geliyor banada çok düşkün kızım oda sekız yıl sonra olduya biraz üzerine düştük ondan huysuzluyor

Oyy kıyamsm ona. Bizim ablamız 5 yaşındaydı ikizler doğduğunda pek belli etmesede o da kıskandı. Şimdi bile biraz var. Ama çokda seviyor kardeşlerini.
Sizinkilerin arası yakınmış, beraber oyun oynamaya başladıkları zaman daha çabuk unutur kıskançlığı inşallah.

İnş canım valla simdi at dıyor ben bebekleri kucagıma alınca bağırarak ağlıyor burak diye kızım çokmzorluyacak emdiginide hatırlıyor sinirleniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…