çok geçmiş olsunn
allah bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
kızlar merhaba,
6 + 4 iken ikiz bebklerimden birini ağır bir kanama ile düşürdüm. yaptığım ya da yapmadığım hiçbirşeyden dolayı değilmiş, doktorum tabiat anomalli olduğunu düşündüğü çürük elmayı ayıklıyor dedi . çok üzüldüm, o tecrübeyi yaşamış olmak beni çok korkuttu ama Allahıma bin şükür diğer bebğim şu an 7 + 3 ve sağlıklı kalp atışı ile yoluna devam ediyor. Bana 4 gün hastane bakımı sonrasında şimdi de 2 hafta yatak istirahati verildi. Tuvalet ihtiyacı dışında hiç kalkmıyorum. O kadar kan kaybetmiştim ki ödüm koptu . Şimdi yola devam etmem lazım ama üstümde ürkeklik var, araqnızda böyle bir tecrübe yaşayan oldu mu, anlatır mısınız ?
şimdiden teşekkürler:teselli:
kızlar merhaba,
6 + 4 iken ikiz bebklerimden birini ağır bir kanama ile düşürdüm. yaptığım ya da yapmadığım hiçbirşeyden dolayı değilmiş, doktorum tabiat anomalli olduğunu düşündüğü çürük elmayı ayıklıyor dedi . çok üzüldüm, o tecrübeyi yaşamış olmak beni çok korkuttu ama Allahıma bin şükür diğer bebğim şu an 7 + 3 ve sağlıklı kalp atışı ile yoluna devam ediyor. Bana 4 gün hastane bakımı sonrasında şimdi de 2 hafta yatak istirahati verildi. Tuvalet ihtiyacı dışında hiç kalkmıyorum. O kadar kan kaybetmiştim ki ödüm koptu . Şimdi yola devam etmem lazım ama üstümde ürkeklik var, araqnızda böyle bir tecrübe yaşayan oldu mu, anlatır mısınız ?
şimdiden teşekkürler:teselli:
bende 1 hafta once aynı seyı yaşadım.mikroenjeksiyon yontemıyle hamıle kaldım.5.haftada gıttıgımde tek kese vardı.7.haftda ise iki kese var.ama bırının boyu daha küçük.buyuk kesede bebek gorunurken kalp atısı duyulurken kucuk kesede bır nokta var sadece.ama yolk kesesıde varmış.şimdi ne olacak cok merak edıyorum.bebek gelısıp dıgerını yakalayacak mı?yoksa dusecekmı?çok korkuyorum.şuan kanama fılan yok.progestrona 10.haftaya kadar devam edecegım.küçük bebegı kürtajlam ı alırlar acaba gelişmezse
2 hafta sonra yani 9.haftanın başında tekrar doktora gittik.2.keseye baktı fakat 2.kese gelişmemiş.kendi kendine sönecekmiş bu kese ve vücut emecekmiş onu .zaten müdahele edilmezmiş diğer kesenin arkasında kalıyormuş .allahtan diyoruz yolun başında yaşandı bu olay.sonradan olsa cok daha zor olacaktı .herşeyin hayırlısı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?