ikiz gebelikte erken düşük ve 1 bebekle yola devam edenler

Benimde ikizlerden biri 6. Haftada sonlandı. Diğeriyle devam ettim. Şimdi 12. Haftanın içindeyim ama 2 gündür kanamam var ve parçalar geliyor. Yarın kendi doktoruma gideceğim. Sağlıklı olan bebeğim iyiydi. Umarım kanamam ona zarar vermez

Kizlar bugun 8+3 oldum doktor birisi buyumus oburu 0.56 cm kalmis kalp atisini goremiyorum haftaya gel dedi. Cok kotu hissettim kendimi. 12 eylulde 6.haftada baska doktor gormustu ikisinin de kalp atisini. Biri daha kucuktu o zaman da 0.46 cm di. Cok uzuldum ya. Kanama vs hicbir sey yok cok sukur ama napsam bilemiyorum.

Oncelikle bebeyiniz hayirli olsun.acaba bu birini kayb etdiyiniz gunlerdeki hcg deyerlerini hatirliyormusunuz

Oncelikle bebeyiniz hayirli olsun.acaba bu birini kayb etdiyiniz gunlerdeki hcg deyerlerini hatirliyormusunuz
Hcg yaptirmamistim. Çünkü kalp atimlari vardı artık. Yani baya olmuştu. Ana tüp bebekti. 10. Gün 300 lerde, 13. Gün 900 e yakindi

Benimde öyle oldu. Yapacak birşey yok. Allah sağlıklı bebeğimizi kucağımıza almayı nasip etsin

merhaba. 41 yaşımdayım. tüp bebek yöntemiyle hamile kaldm. 2 embriyo transfer edilmişti. ilk kontrolde 5.5 haftalıkken 3 kese görüldü. biri boştu. 7 haftalıkken gittiğimizde diğer ikisinde kalp atışlarını duyduk. ancak bir tanesinin 8.haftada kalbi durdu. şimdi 12.haftanın içindeyim. tek bebekle devam ediyoruz. son kontrolümde bizim gibi ilk haftalarda ikizlerden birini kaybedenlerde ikili, üçlü tarama testlerinin doğru sonuç vermediğini, kandan bakılan fetal dna nın da işe yaramadığını, dolayısıyla tek yapılacak olanın ultrasonla kontrol olduğunu söyledi doktorum. transfer edilen embriyolarıma pgt yapılmamıştı. bu durumda bizim gibi ikiz bebeklerinden birini ilk haftalarda kaybedenler için yapılabilecek birşey yok mu? bebeğimin sağlıklı olup olmadığını anlamanın tek yolu amniyosentez midir? sizlere doktorunuz birşey söyledi mi bu konuda?

Merhaba
14 + 2 ikiz gebeliğim var. Ayrı yumurta ikizleri.. birinde 10. haftada beyin ve kafa oluşumunda anormallik saptandı ve sonra bir perinatoloğa göründük. Bu arada yoğun fakat pıhtılı olmayan kanamalarım başladı. Sürekli hastaneye yatıp çıkmaya başladım.Bu bebekte yüksek oranda kromozom bozukluğu olabileceği , anne karnında ölebileceği ve doğsa bile yaşamayacağı söylendi. Cvs yaptırdık. Kromozomlarda bozukluk görülmedi. Gelişim takibi yapıldı ve ağır iskelet hastalığı olduğunu söyledi perinatoloğumuz. Kardeşine göre kol bacak boyunda %50 oranında kısalık, akciğerde anormallik, göğüste çöküklük gibi bulgular vardı ve bu bebek için fetosit yapılması önerildi. Kabul ettik. Fakat şuan tekrar kanamam var 3 gündür hastanedeyiz. Bugün ultrasonda bebeğin plasentasında ayrılma gördük. Bebek hala kesede fakat kanamanın sebebi yüksek oranda bebeğin kendini atmaya çalışması. Diğer bebeğime birşey olabileceği ihtimali beni çok korkutuyor. Benzer bir süreç yaşayan var mı? Lütfen anlatır mısınız

Merhaba siz yazalı baya olmuş ama benzer bi durumdayım şuan süreç nasıl oldu nasıl devam etti lütfen yazar mısınız? Sanırım bebeğinizi kaybetmişsiniz fetösit sonucu mu oldu acaba

Herkese geçmiş olsun merak ediyorum ikizlerden biri kaybedilen e kanama oluyor beta düşüyor mu acaba ya da kanama olmadan betanın düştüğünu gören bilen varmi

Merhaba siz yazalı baya olmuş ama benzer bi durumdayım şuan süreç nasıl oldu nasıl devam etti lütfen yazar mısınız? Sanırım bebeğinizi kaybetmişsiniz fetösit sonucu mu oldu acaba
Merhaba yazdığınızı hiç görmedim
Gebeliğim sonlandı. Fetosit ten değildi . Bebek plasentasından ayrıldı. Aşırı kanama sebebiyle gebeliğim sonlandırıldı. Umarım siz sağlıkla doğurursunuz

Fetösit yapıldı bana tek bebeğim var şuan çok şükür her şey yolunda gidiyor inşallah sona kadar böyle olur

Sizin için de Rabbimden tez zamanda müjdeler diliyorum çok üzüldüm sonlanmasına

Merhaba benim de 4 haftalık gebeyim dün kanamam başladı miktarı fazlaydı akşam da kesildi.b hcg degerimde bugün düşme var ikiz bebeklerden biri düşmüş olabilir mi?sizin de kanamanız olduğunda beta hcg degeriniz düşmüs muydu?

12+3 gebeyim 1 ay öncesine kadar ikizlerim vardı kalp atışlarını da duymuştuk ama meğerse 1 ay önce kalbi durmuş , herhangi bir kanamam olmadı farketmedik bile. Dün öğrendik . Çok etkilendik ama çok şükür diğer yavrum iyi ense kalınlığı 1.4 der doktor.. size sormak istediğim benzer şeyleri yaşayanlar diğer yavruları ile ilgili sorun yaşadılar mı? Çok korkuyorum

Bendede ayni durum bar naptiniz acaba nasil sonuclandi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…