ikiz gebelikte erken düşük ve 1 bebekle yola devam edenler

Bende ikizlerimden birini 8 haftada kaybettim cok korkuyorum diğerini de tehlikeye atiomus progesteron ignesi kullandirdi doktorum bide sürekli yatacak sin dedii ((inşallah bise olmazz cok korkuyorum

arkadaşlar merhaba
ben de 40 yaşındayım doğal yolla hamile kaldım 1 yıl önce iki tane düşük yaptım( embriyo kaynaklı problemlerden dolayı) şimdi tekrar altı buçuk aylık hamileyim bugün doktora gittik tek kesede iki kalp atışı duyduk. embriyonun bir tanesi iyi dedi ama bir tanesi pek sağlıklı değil dedi büyük bir ihtimal tek embriyo devam edecek dedi sonra bana kan pıhtılaşma iğnesi ve progestan verdi ben de doktora ben pıhtılaşma testi yaptırmadım dedim doktor önlem olarak yapacaz , bu ilaç kan akışını hızlandırıp bebeği daha iyi besleyecek dedi. anlayacağınız kafam karıştı embriyonun biri giderse diğerine zarar vermez mi( doktor vermez dedi) test filan yapmadan bu iğneyi olmak ta bana pek doğru gelmiyor ne yapacağımı şaşırdım

merhaba ben de bugün 5+5 itibariyle ikiz bebeklerin birini kaybettim diğeri de kritik dedi doktor, içerde kanama devam ediyor dedi ama keseyi gördü, prognex iğne verdi sabah akşam, istirahat verdi bi de, bakalım dua ederek bekliyorum,sizlerin de dualarini bekliyorum...

Ben de 7+2'de kalpleri atan 2 bebek gördüm. Birisi çok daha küçüktü ne yazık ki. 2 hafta sonraki muayenede küçük olanın biraz daha büyüdükten sonra kalbinin durduğunu öğrendik.Hamd olsun diğeri iyi. Bir zararı yokmuş bana ve iyi olana. Yinede çok üzülüyor insan

ikiz bebek gördük 4 hafta 6 günlükken 2 hafta sonra 6 hafta 6 günlükken kontrolde kesenin biri çok minikti bebek de yoktu içinde.digerinde bebek vardı ama kalp atımı yoktu acaba kalp sesini 1 hafta sonra duyabilir miyim?

Son durumunuz nedir acaba ayni seyi bende yasiyorum.dun bir kese bos digeride kalp atimi belli ama duyulmayacak kadar kucuktu.15 gun bekliyecegiz bakalim cok endiseliyim.

güzel seyler söylemek isterdim.ama kürtaj oldum ben.kalp sesini alamadik yine.ama siz kalp atimini görmussunuz insallah devami gelir.

Bende ikizlerimden birini 8 haftada kaybettim cok korkuyorum diğerini de tehlikeye atiomus progesteron ignesi kullandirdi doktorum bide sürekli yatacak sin dedii ((inşallah bise olmazz cok korkuyorum

Canım bir şey sormak istiyorum öncelikle bebeğini kucağına almissin hayırlısı olsun darısı inşallah başımıza bende şu anda aynı durumdayım 8 haftalık ikiz lerden biri öldü ama hala karnimda duruyor bugün 9+5 olduk dün biraz kırmızı lekelenme oldu Dr progesteron igne başlattı yat dinlen dedi baktık ikiz lerden biri çok sağlıklı ve kalbi duranin kesesinin altında kanama başlamış ancak lekelenme kesildi hiç bir şey yok acaba kalbi duran bebek sende nasıl yok oldu kendiliğinden mi yoksa kanama ile mi merak ettim co tsk.

Merhaba arkadaşlar.ben henüz 9 haftalık hamileyim.ilk ultrason görüntümü 5 haftalıkken almıştık.sadece bir kese vardı ve içini görememiştik.doktorum 3 hafta sonra gel dedi.gitmeden önceki gece kanamam oldu ama öyle abartılı ağrım sancım yoktu sadece aşırı bulantım vardı.acile gittik.dandik bir ultrasonla tek bebek görüldü.ertesi gün öğlene doğru parça düşürdüm.bana bebekmiş gibi geldi.eşimi aradım ve tekrar acilden kendi doktorumuza gittik.tek bebek yine ve kalp atışını duyduk.ve ara ara hala çok az ve koyu renkli olsa da kanamam oluyor bir haftadır.ve böyle çamur gibi bişiler dökülüyor sık sık.sizce ben de mi ikiz bebek annesiydim ve birini düşürdüm?doktorum düşen parçayı göremediği için ne olduğunu bilemeyeceğini söyledi.aklıma çok takıldı,sormak istedim ve doktor değiştirmeyi düşünüyorum.sizce isabet eder miyim,yoksa doktorum aynı mı kalsın?

Mrb canım evet cok şükür oğlum Doğdu saglıkla.benim doktorum sağlıklı bebek Büyüdükçe diğerini eritir Demişti amacımız kanama olmaması yani rahimin atmaya çakışmasını durdurmak Demişti.onun içinde uzun süre iğnelere devam etmiştik canım

bende ikiz hamılelık gecırdım ama ben sızın kadar sanslı olamadım ben ıkısınıde kaybettım ama nasibim degilmiş dedim ve tevekkul ettım inşaAllah bırdahakıne nasıbım olur herkeze cok gecmıs olsun mevlam otekı evladınıza saglık sıhat versın amin

Cnm Allah sabır versin. Bu acıyı bir daha yaşatmasın, hangi haftada kaybettin yavrularını? İnşallah yaranı deşmiyorumdur cnm Allah en kısa zamanda yeniden nasip etsin.

Allah bu sefer yüzünü güldürür inşallah canım bnm. Dualarımda olacaksın arkadasım.

Canım çok tsk bebeğim çok şükür iyi 11+6 olduk ikili testi geçtik diğer bebek hala duruyo ama minicik olmuş ve kesesi kuculmus 2 hafta önce ufak bir kanama oldu 1 hafta igne ve İstiharat verdi dr şimdi çok şükür iyiyiz, günlerin geçmesini bekliyorum heyecanla son durum böyle

Sevındım cok Allahım kucagına Almayı nasıp etsın ben okadar şanslı olamadım ama olsun bundada vardır bır nasıp Allahıma tevekkul edıyorum sımdı bulent tıraş hocama guvenıyorum inşaAllah ondan ıyı bır sonuc alcagım once Allahım sonra hocamın cabalarıyla bu sefer pozıtıf sonuc alırız sonuna kadarda gıderız amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…