- 15 Ocak 2012
- 3.316
- 562
- 173
Son durumunuz nedir acaba ayni seyi bende yasiyorum.dun bir kese bos digeride kalp atimi belli ama duyulmayacak kadar kucuktu.15 gun bekliyecegiz bakalim cok endiseliyim.ikiz bebek gördük 4 hafta 6 günlükken 2 hafta sonra 6 hafta 6 günlükken kontrolde kesenin biri çok minikti bebek de yoktu içinde.digerinde bebek vardı ama kalp atımı yoktu acaba kalp sesini 1 hafta sonra duyabilir miyim?
Bende ikizlerimden birini 8 haftada kaybettim cok korkuyorum diğerini de tehlikeye atiomus progesteron ignesi kullandirdi doktorum bide sürekli yatacak sin dedii((inşallah bise olmazz cok korkuyorum
Mrb canım evet cok şükür oğlum Doğdu saglıkla.benim doktorum sağlıklı bebek Büyüdükçe diğerini eritir Demişti amacımız kanama olmaması yani rahimin atmaya çakışmasını durdurmak Demişti.onun içinde uzun süre iğnelere devam etmiştik canımCanım bir şey sormak istiyorum öncelikle bebeğini kucağına almissin hayırlısı olsun darısı inşallah başımıza bende şu anda aynı durumdayım 8 haftalık ikiz lerden biri öldü ama hala karnimda duruyor bugün 9+5 olduk dün biraz kırmızı lekelenme oldu Dr progesteron igne başlattı yat dinlen dedi baktık ikiz lerden biri çok sağlıklı ve kalbi duranin kesesinin altında kanama başlamış ancak lekelenme kesildi hiç bir şey yok acaba kalbi duran bebek sende nasıl yok oldu kendiliğinden mi yoksa kanama ile mi merak ettim co tsk.
Cnm Allah sabır versin. Bu acıyı bir daha yaşatmasın, hangi haftada kaybettin yavrularını? İnşallah yaranı deşmiyorumdur cnmbende ikiz hamılelık gecırdım ama ben sızın kadar sanslı olamadım ben ıkısınıde kaybettım ama nasibim degilmiş dedim ve tevekkul ettım inşaAllah bırdahakıne nasıbım olur herkeze cok gecmıs olsun mevlam otekı evladınıza saglık sıhat versın amin
Cnm Allah sabır versin. Bu acıyı bir daha yaşatmasın, hangi haftada kaybettin yavrularını? İnşallah yaranı deşmiyorumdur cnmAllah en kısa zamanda yeniden nasip etsin.[/QUOTEamin inşaAllah yaşatmaz ( 1 ay 10 gunluktuler ) çok acılar cektım ama tevekkul ettım Allahıma sıgındım ve aklattım unuttummu asla 9 yıl sonra buldum cok erken kaybettım tup bebektıler ama bır gunlukte olsalar ınsan bebeklerını hıssettıgınde sankı dunyalar onun oluyor mevlam tekrardan nasıp etsın en kısa zamanda ekımde yıne baslıcam tedavıye yılmadım yılmamda emelıme ulasana kadar 7 tup bebek denemesı olcak inşaAllah sonuncu olur amin .
Allah bu sefer yüzünü güldürür inşallah canım bnm. Dualarımda olacaksın arkadasım.[/QUOTE dualarınıza ihtıyacım var tek ıhtıyacım o zaten Allahım dualarınızı bos cıkarmasın sızın ve benım Senınde evladın varsa mevlam evladıgını bagıslasın amin
bebegın yasıyormu otekı dustumu nasıl oldu ve sız nasılsınız Allah yardımcınız olsun inşaAllah ıyı haber verırsınız.Çok tşkler
bebegın yasıyormu otekı dustumu nasıl oldu ve sız nasılsınız Allah yardımcınız olsun inşaAllah ıyı haber verırsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?