- 5 Haziran 2015
- 7
- 0
- 1
- 31
Canım merhaba bende bunu çok araştırmıştım ama cevap bulamadım... Ama kanaman çok olduysa değer az yükselebiliyormuş bir öncekine göre. 2 gün sonra da normal seyrinde devam etmesi gerekiyor diye biliyorum...Kızlar merhaba bende birşey soracaktım ikiz gebelikte birisi düşünce hcg değerleri düşermi???
Bu konuda bir bilgim yok ama kendi doktorundan randevu alıp hemen göstersen daha iyi olur canımArkadaşlar ben de dondurulmuş embriyo transferi ile ikiz hamile kaldım. 5+4te alttan ikisini de gördük, minnoş kalpleri yanıp sönüyordu.3 gün sonra ilaç yazdırmak için devlette çok ilgisiz bi doktora karından muayene oldum. Birinin kalp atışını göremiyorum dedi. Acaba karından baktığı için mi göremedi, bu etkiler mi? Henüz çok erken biliyorum ama insan ikiz fikrine çok çabuk alışıyor
Doğru dedin canım ama ben tek görmekten korktum, o yüzden kontrolü bekledim. Dün ikisinin de kalbini duyduk çok şükür gümbür gümbür doktorun ilgisizliği tamamenBu konuda bir bilgim yok ama kendi doktorundan randevu alıp hemen göstersen daha iyi olur canım
Canım üzüldm, ama hayırlısı böyleymiş. Muhtemelen o bebiş te sorun vardı ve o yüzden böyle oldu. Çift başlayıp tek devam eden ve nurtopu gibi doğum yapan çok. Bolca dinlen ve dua et.içinİ de ferah tut.Selam arkadaşlar benimde ikiz gebeliğim vardı 13 haftalık dün kontrolde birini kaybettiğimi öğrendim bugünde kanamam oldu dr gittim istirahat verdi iğne ilaç ama çok tedirginim diğerinede bişey olurmu?
Dinleniyorum ama psikolojim çok bozuldu yavrum küçücük nasıl kıyabilirim ben ona Allah kimseye yaşatmasın çok zor Allah razı olsun sizdende...Canım üzüldm, ama hayırlısı böyleymiş. Muhtemelen o bebiş te sorun vardı ve o yüzden böyle oldu. Çift başlayıp tek devam eden ve nurtopu gibi doğum yapan çok. Bolca dinlen ve dua et.içinİ de ferah tut.
Kesinlikle hak veriyorum, ikiz olduğunu duyunca hemen ikisini de sahipleniyoruz.ama ben böyle durumlarda daha kötüsünü düşünerek kendimi avutmaya çalışıyorum. Benim de kanamam oldu, hatta doktorun biri birinin kalp atışı yok dedi. O zaman da belki hasta bir bebeğim olacak ve ömrümce gözümün önünde eriyecek, bunda da vardır bir hayıt dedim. Hep Allah a sığındım, veren de o alan da o; onlar bize zaten emanet. İnşallah kalan kuzucuğunu kucağına sağlıkla, hayırlısıyla, mutlulukla alırsın.Dinleniyorum ama psikolojim çok bozuldu yavrum küçücük nasıl kıyabilirim ben ona Allah kimseye yaşatmasın çok zor Allah razı olsun sizdende...
Doktorumuz ikizle başlayıp tek devam edebilirsiniz dedi ilk muayenemizde. Ben de "e nolcak o zaman, ölen bebeği alacak msnz?" Demiştim. Hayır, o öyle kalıyormuş. Diğer bebeğe de anneye de zarar vermiyormuş. Yani psikolojiktir canım. Sana iyi gelecek şeyler yap benceBişey sorcam arkadaşlar ölen bebek anneye yada diğer bebeye zarar verirmi sizce ben kendimi iyi hissetmiyorum psikolojik olabilirmi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?