ikiz gebelikte erken düşük ve 1 bebekle yola devam edenler

Arkadaşlar bende 6+4 hamileyim benimde keselerimden biri küçük ve daha onun kalp atışlarıni duymadık dün büyük olan kesenin kalp atışlarıni duyduk doktor on gün sonra gel bakalım küçük kesenin kalp atışlarıni duyabilcekmiyiz diye ama küçük kese kaybolabiliyomus benim gibi bu durumda olan oldu mu sonuç olarak ne oldu cevap yazarsanz sevinirim

Merhaba kızlar konu baya eski ama lütfen cvplarınıza ihtiyacım var. Ben tüp bebekle hamile kaldım 2 tane embriyo transfer edilmişti. Şuan 5 haftalık 4 günlük hamileyim. Sabah adet kanaması gibi kanamam oldu . 2 gün önce beta değerim 1578 di bugün 1931 olmuş yükseliş var ama beklenen gibi değil. Sizin beta değerliniz nasıldı? Şuan kanamam kesildi. Acaba ikiz tutmuştu diğerimi gitti. Kese görünmüştü. Bugün de gördük keseyi.2 gün sonra tekrarlayalım kan testini dedi doktorum. Aynı durumu yaşayan var mı? Siz de kan değerleri ölçülmüş müydü nasıldı?

Kızlar merhaba bende birşey soracaktım ikiz gebelikte birisi düşünce hcg değerleri düşermi???

Kızlar merhaba bende birşey soracaktım ikiz gebelikte birisi düşünce hcg değerleri düşermi???
Canım merhaba bende bunu çok araştırmıştım ama cevap bulamadım... Ama kanaman çok olduysa değer az yükselebiliyormuş bir öncekine göre. 2 gün sonra da normal seyrinde devam etmesi gerekiyor diye biliyorum...

Tüp bebekle ikiz hamileligim var 8.haftamda birini kaybettim içerde kanama bölgesi oluşmuştu ama bebeklerim iyiydi son gitmemde birinin kalbinim durdugunu öğrendim dr kendiliginden kaybolur kanaman olursa gel dedi ama igne ve progestan kullanıyorum kanamamda yok bu durumda olup bebegini doguran varmı cok korkuyorum digerine bisey olurmu hala kanama bölgesi geçmemiş

Arkadaşlar ben de dondurulmuş embriyo transferi ile ikiz hamile kaldım. 5+4te alttan ikisini de gördük, minnoş kalpleri yanıp sönüyordu.3 gün sonra ilaç yazdırmak için devlette çok ilgisiz bi doktora karından muayene oldum. Birinin kalp atışını göremiyorum dedi. Acaba karından baktığı için mi göremedi, bu etkiler mi? Henüz çok erken biliyorum ama insan ikiz fikrine çok çabuk alışıyor

Bu konuda bir bilgim yok ama kendi doktorundan randevu alıp hemen göstersen daha iyi olur canım

Bu konuda bir bilgim yok ama kendi doktorundan randevu alıp hemen göstersen daha iyi olur canım
Doğru dedin canım ama ben tek görmekten korktum, o yüzden kontrolü bekledim. Dün ikisinin de kalbini duyduk çok şükür gümbür gümbür doktorun ilgisizliği tamamen

Selam arkadaşlar benimde ikiz gebeliğim vardı 13 haftalık dün kontrolde birini kaybettiğimi öğrendim bugünde kanamam oldu dr gittim istirahat verdi iğne ilaç ama çok tedirginim diğerinede bişey olurmu?

Selam arkadaşlar benimde ikiz gebeliğim vardı 13 haftalık dün kontrolde birini kaybettiğimi öğrendim bugünde kanamam oldu dr gittim istirahat verdi iğne ilaç ama çok tedirginim diğerinede bişey olurmu?
Canım üzüldm, ama hayırlısı böyleymiş. Muhtemelen o bebiş te sorun vardı ve o yüzden böyle oldu. Çift başlayıp tek devam eden ve nurtopu gibi doğum yapan çok. Bolca dinlen ve dua et.içinİ de ferah tut.

Dinleniyorum ama psikolojim çok bozuldu yavrum küçücük nasıl kıyabilirim ben ona Allah kimseye yaşatmasın çok zor Allah razı olsun sizdende...

Dinleniyorum ama psikolojim çok bozuldu yavrum küçücük nasıl kıyabilirim ben ona Allah kimseye yaşatmasın çok zor Allah razı olsun sizdende...
Kesinlikle hak veriyorum, ikiz olduğunu duyunca hemen ikisini de sahipleniyoruz.ama ben böyle durumlarda daha kötüsünü düşünerek kendimi avutmaya çalışıyorum. Benim de kanamam oldu, hatta doktorun biri birinin kalp atışı yok dedi. O zaman da belki hasta bir bebeğim olacak ve ömrümce gözümün önünde eriyecek, bunda da vardır bir hayıt dedim. Hep Allah a sığındım, veren de o alan da o; onlar bize zaten emanet. İnşallah kalan kuzucuğunu kucağına sağlıkla, hayırlısıyla, mutlulukla alırsın.

Amin inşallah Allah kimseye yaşatmasın çok zormuş herşeyin hayırlısı tabiki bende öyle düşünüyorum isyan etmedim de yinede annelik işte elden bişey gelmiyor

Bişey sorcam arkadaşlar ölen bebek anneye yada diğer bebeye zarar verirmi sizce ben kendimi iyi hissetmiyorum psikolojik olabilirmi ?

Bişey sorcam arkadaşlar ölen bebek anneye yada diğer bebeye zarar verirmi sizce ben kendimi iyi hissetmiyorum psikolojik olabilirmi ?
Doktorumuz ikizle başlayıp tek devam edebilirsiniz dedi ilk muayenemizde. Ben de "e nolcak o zaman, ölen bebeği alacak msnz?" Demiştim. Hayır, o öyle kalıyormuş. Diğer bebeğe de anneye de zarar vermiyormuş. Yani psikolojiktir canım. Sana iyi gelecek şeyler yap bence

Meraba bende hamile oldugumu ogrendigim gun kanama oldum doktora gittigimizde degerleri dusuk kimyasal gebelik dedi ve kanamayla dusurecegimi soyledi ve 1 ay sonra dun doktora gittigimde hala hamile gorunoyorum ve 15 gundur kanama oluyorum acaba benimki de ikiz olabilirmi biri dusuyo olabilirmi

Geçmiş olsun canım kese falan yokmu muayene olmadınmı düşük yaptıktan 3 ay kadar değerlerin hala yüksek olabiliyo bence sen bi muayene ol...

Konuyu hortlatmak istiyorum. 2 embrıyodan biri tutunca 2. Nasıl kayboldu.kanama yada başka. Belirtiler oldu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…