ikiz gebelikte kan degeri

14. gün beklenen adet. gününe denk geliyordu. yani 14 günde yumurta oluştu ve transfer oldu. 14 gün sonrasındaki hcg 460 cıktı. adet dönemi 28günde bir kabul edersek tam beklenen adet gününe denk geliyor. tekrar doktora 16 ağustosda gideceğim.

bu aradayeni bir sayfa açtım. 2010 temmuz hamileleri diye. ordan devam edebiliriz yazışmaya.

Son düzenleme:
selam bende 10 senelik evliyim tüp bebek yaptırdık Temmuz ayının sonunda işlemler bitti 12 gün sonra kan testi yatırdım 109 çıktı 2 gün sonra bu seferde 386 çıktı ben tam emin olmak için bir hafta sonra yine kan tahlili yaptırdım bu sefer 6386 çıktı doktorumuz tebrik etti ama bi belirti yok kafamda soru var doktora ayın 25nde başlayacaz bakalım hayırlısı umarım doğrudur rabbim isteyen herkese hayırlısından evlat nasip eder inşallah .....şimdiden çok teşekkür ederim yardımlarınız için ....

adetten 1gun once yaptrmıştım 467 cıkmıst. hıcte suphelenmedık ıkız dıe:=)

ben benlenen adetımın 3. günü kan testi yaptırmıstım. degerım 1300 lerde cıktı. ama bu bebeklerın yapısına ve cınsıyetıne gore degısebılıyormus dıye duymustum

4 haftalık gebelıkte 806 kan degerı.normal gebelikmi yoksa ıkız olablırmı?kucuk oldugu ıcın ultrasonda gorunmuyor.bilen varmı

Merhaba.benim 3 yasinda bir oglum var tup bebek.kalan emriolari dondurmusduk ve agustos 19 donmus emrio transferim yapildi.10.gun degerim385 12.gun degerim 1027...ultrasonum 12 eylul ve ben cok merakediyorum ikizmi tekmi diye.cunki oglumda kan degerim 10.gun 91 12 gun 449 du ve tek oldu bu sefer degerler cok yuksek doktorum ikiz bebek tutkumu bildigi icin ultrasonu gormeden bisey soylemek istemiyor.kafama takilan bir soru acaba donmus transferde degerler dahami yuksek cikar?bu arada 5.gun transferi ayin 17.cozulup 19.transfer yapildi ayni seyleri yasayan varsa paylasirsa sevinirim.....

4 haftalık gebelıkte 806 kan degerı.normal gebelikmi yoksa ıkız olablırmı?kucuk oldugu ıcın ultrasonda gorunmuyor.bilen varmı

Merhaba.benim 3 yasinda bir oglum var tup bebek.kalan emriolari dondurmusduk ve agustos 19 donmus emrio transferim yapildi.10.gun degerim385 12.gun degerim 1027...ultrasonum 12 eylul ve ben cok merakediyorum ikizmi tekmi diye.cunki oglumda kan degerim 10.gun 91 12 gun 449 du ve tek oldu bu sefer degerler cok yuksek doktorum ikiz bebek tutkumu bildigi icin ultrasonu gormeden bisey soylemek istemiyor.kafama takilan bir soru acaba donmus transferde degerler dahami yuksek cikar?bu arada 5.gun transferi ayin 17.cozulup 19.transfer yapildi ayni seyleri yasayan varsa paylasirsa sevinirim.....

biri bana yardım etsin lütfen benim beklenen adetimin 4.günü ve değerim 7531 doktor iyi dedi kese görünmedi. herkesin değerleri bu haftalarda 1000 lerde benimki neden böyle acabaaaa

kızlar beta hcg çoğul gebeliklerde çok hızlı artış gösterir.bugün 1000 ise yarın 1500 öbürgün 2250 diğer gün 3500.. gibi her bir gün diğer günün yarısı kadar artar yani. tekil gebeliklerdede günden güne artar fakat hızlı olmaz....bazende hormonlar üst seviyeye ulaşınca tahlil değeri yüksek çıkabilir ama hamile olmayabiliyosunuzda.

tahlil değeri bu kadar yükselmez herhalde endişeliyim zaten başka bir doktora daha mı görünsem acaba

nefsim büyük ihtimalle çoğul gebesin...

hayırlısıyla sağlık sorunu olmasın yeter ki razıyım çoğul gebeliğe....

arkadaşlar merhaba...adetimin olacağı gün gebelik testi yaptım(idrar) pozitif çıktı...2 gün sonra bhcg değerim 577.75 ti..4 gün sonra tekrar yaptırdım 2106,67 çıktı..şu anda dr.5 haftalık gebesin dedi...keseyi gördü..benim 2106,67 çıkan değerim 3 hafta 5 günlükken yapılan kan tahlili sonucuydu...acaba 4 haftalıkta 2106,67 çıkması ikiz gebelik belirtisi mi....dr.tek kese gördü...acaba tek yumurta ikizi olabilir mi?

arkadaşlar danışmak istiyorum ,fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim,3 kasım regl başlangıç tarihimdi, 30 kasımda idrar testi pozitif çıkınca ,aynı akşam kan testi yaptırdık sonucum 510 çıktı , 1 hafta önce dr.iki kese var dedi ama biz emin olamadık sizce de ikiz gebelik olabilir mi ?

canım sonucun ne gittinmi doktora....

Neden konunun başında yazanlar şimdi yoklar merkla açtım sayfa sayfa okudum sonuç sıfır kesin net yazan biri yok değerim şu çıktı ikiz gebelikmiş yada değilmiş diye bir yazı okumadım

Gittim arkadaşlar , keselerden birinin kalp atışları var , fakat bir diğerinin yok ,doktorum 3 ocak da tekrar bakıp emin olalım ve sonraki sürecimize hazırlanalım dedi,bizde Rabbim' den hayırlısı diyoruz .

merhaba arkadaşlar adet günü değerim 325,3 çoğul gebelik olabilirmi doktor kaç gün geçti dedi benim adet günü değerim dedim pazartesi bir daha çağırdı...

Selam kizlar benimde adeti gectinten 2gun sonra kan testi yaptim 1118 cikti sizce cogul gebelikmi yoksa normalmi .. pazartesi yeniden kan vericemm zamanlar gecmiyoooo

Mrb kızlar bendeyeni kkatıldım aranıza adetimden 2 gün önce test yaptırdım değerim 159 çıktı bi 40 saat sonra tekrar yyaptırdım 411 çıktı sizce çoğul gebelik olurmu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…