amin hayırlı sağlıklı olsunda bekleyen herkesin inşaallah, benimkisi merak işte. bugün gittim doktora, alttan muayene etti, karında görünmez şimdi diye, keseyi görebildi ama kalp atışı için erken dedi.sanırım 4 haftanın biraz üzerindeyim.ikiz olma ihtimali ile ilgili hiçbir yorum yapmadı bende birşey soramadım. haftaya çarşamba tekrar gidicem.senin transferden sonraki 14. günün beklenen adetin kaçıncı gününe geliyor?değerin üçe katlamış, buda çoğula işaret gibi geldi bana da ama hayırlısı canım.doktor kontrolün ne zaman?
adetten 1gun once yaptrmıştım 467 cıkmıst. hıcte suphelenmedık ıkız dıe:=)
4 haftalık gebelıkte 806 kan degerı.normal gebelikmi yoksa ıkız olablırmı?kucuk oldugu ıcın ultrasonda gorunmuyor.bilen varmı
4 haftalık gebelıkte 806 kan degerı.normal gebelikmi yoksa ıkız olablırmı?kucuk oldugu ıcın ultrasonda gorunmuyor.bilen varmı
kızlar beta hcg çoğul gebeliklerde çok hızlı artış gösterir.bugün 1000 ise yarın 1500 öbürgün 2250 diğer gün 3500.. gibi her bir gün diğer günün yarısı kadar artar yani. tekil gebeliklerdede günden güne artar fakat hızlı olmaz....bazende hormonlar üst seviyeye ulaşınca tahlil değeri yüksek çıkabilir ama hamile olmayabiliyosunuzda.
nefsim büyük ihtimalle çoğul gebesin...
canım sonucun ne gittinmi doktora....arkadaşlar danışmak istiyorum ,fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim,3 kasım regl başlangıç tarihimdi, 30 kasımda idrar testi pozitif çıkınca ,aynı akşam kan testi yaptırdık sonucum 510 çıktı , 1 hafta önce dr.iki kese var dedi ama biz emin olamadık sizce de ikiz gebelik olabilir mi ?
canım sonucun ne gittinmi doktora....
sonuç ne çıktı gittinmi doktora?Yok canım yarın 9:30 da randevumuz var , kalp atışları için gelin demişti. Bende merakla yarını bekliyorum bakalım sonuç değişecek mi ? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?