- 17 Haziran 2015
- 10
- 0
- 1
- 43
bende korkuyorum dış gebelikten doktora gittiniz mi merak ettim sonucunuz ne oldu?Merhabalar, 5+3 günlük hamileyim kan değerim 17.168 çıktı sizce de çok yüksek değil mi ? ultrasonda kese görüldü bebek daha yeni oluşuyor dedi Dr. Kalp atışları için haftaya gideceğim. Bi aksilik mi var korkuyorumDaha öncede boş gebelik ve kimyasal gebelik yaşadım. Bide polip ameliyatı ve myom ameliyatı oldum
bende korkuyorum dış gebelikten doktora gittiniz mi merak ettim sonucunuz ne oldu?
Benim 4+5 benimde kan sayımım birden yükselmişti üç katı falan kontrolümde bu c.tesi günü. Bende mol gebelik dış gebelik hep bunlardan korkuyorumDoktora perşembe günü gideceğim ama dış gebelik değil çok şükür kese görüldü çünkü dış gebelikte kese görünmüyormuş. Sizin kaç haftalık ?
Değeriniz baya yüksekmiş bunun için birşey dedi mi doktorDoktora perşembe günü gideceğim ama dış gebelik değil çok şükür kese görüldü çünkü dış gebelikte kese görünmüyormuş. Sizin kaç haftalık ?
Benim 4+5 benimde kan sayımım birden yükselmişti üç katı falan kontrolümde bu c.tesi günü. Bende mol gebelik dış gebelik hep bunlardan korkuyorum
Değeriniz baya yüksekmiş bunun için birşey dedi mi doktor
ben ilk öğrendiğimde daha adetime çok vardı 47 çıktı değerim öyle herkesinki gibi çok yüksek değil. iki gün sonra da 157 çıktı 3 kat artmıştı sonra bekleyin dediler daha da kan testi yaptırmadım 3 katı artması beni endişeye soktu. çikolata kisti hastasıyım diye dış gebelikten korkuyoruz geçmek bilmiyor günler c.tesiye de çok var.Aklınıza kötü şeyler getirmeyin herşeyin hayırlısı olmasını dileğin bende 2 yıldır çok yıprandım ama bunda bir hayır vardır diyorum. Zaman zor ilerliyordur tahmin edebiliyorumKan değerleriniz kaç çıktı merak ettim,
hadi inşallah yarın hayırlı haberler alırsınızYok doktorlar emin olmadıkça bir şey söylemek istemiyorlar, sadece haftaya kontrole geldiğinde kalp atışlarını duymamız gerekiyor dedi. Yarın gideceğim bakalım her şeyin hayırlısı olur inşallah...
ben ilk öğrendiğimde daha adetime çok vardı 47 çıktı değerim öyle herkesinki gibi çok yüksek değil. iki gün sonra da 157 çıktı 3 kat artmıştı sonra bekleyin dediler daha da kan testi yaptırmadım 3 katı artması beni endişeye soktu. çikolata kisti hastasıyım diye dış gebelikten korkuyoruz geçmek bilmiyor günler c.tesiye de çok var.
bu ay ki adet tarihim geçti kanamam olmadı çok şükür ama işte doktora gitmeme daha var malesef sadece kasıklarımda kramp hissediyorum.Çok erken test yaptırmışsın keşke biraz bekleseydiniz şimdi bu kadar endişeli olmazdınız. Bende kimyasal gebelik yaşadığımda adetim 4 gün geçmişti kan testi yaptığımda çok az çıkmıştı şimdi hatırlamıyorum 2 gün geçmeden kanamam başladı sonra düşük oldu dr. ile konuştuğumda kimyasal gebelik vücut kendi atmış dedi erkenden test yapmasaydın anlamıyacaktın bile dedi... İnşallah güzel haberler alırsınız.
bu ay ki adet tarihim geçti kanamam olmadı çok şükür ama işte doktora gitmeme daha var malesef sadece kasıklarımda kramp hissediyorum.
evet ilk gebelik inşallah kese görünür sağlıklıdırFazla bir şey kalmadı cumartesi gününe o kadar düşünüp kendinizi üzmeyin. İlk gebeliğiniz mi?
evet ilk gebelik inşallah kese görünür sağlıklıdır
çok sevindim gözünüz aydın darısı başıma inşallah hayırlı haberlerle bende söylerim:)Bende bugün sabah hastaneye gittim bebeğin boyu, kesesi her şey çok normal kalp atışlarını da duyduk çok şükür :) ama dr. kalp atışları biraz zayıf dedi haftaya tekrar gideceğim ama haftaya kadar kendini toparlayabilir dedi.
çok sevindim gözünüz aydın darısı başıma inşallah hayırlı haberlerle bende söylerim:)
Hayırlı haberler aldım bebeğim keses göründü:) ama düşük ihtimali var diye progestron verdi on gün sonra da kalp atışları için gidecem inşallah o da olurÇok teşekkür ederim. İnşaallah moralini hiç bozma stres yapma rahat ol hayırlısı ile senin de güzel haberlerini bekliyorum... Stres yok öylemi böylemi düşünmeyi bırak bebeğe de zarar verirsin oda etkileniyormuş. ALlahım isteyen herkese sağlıklı bir şekilde çoçuk nasip eder inş.
Hayırlı haberler aldım bebeğim keses göründü:) ama düşük ihtimali var diye progestron verdi on gün sonra da kalp atışları için gidecem inşallah o da olur
İyi günler arkadaşlar benim size bi sorum olucak...
13mayıs son adet tarihim 12. Gunde kan tahlılı yaptırdım ve 991.75 çıktı degerim ve kan tahlılınden 1-2 hafta öncesinde aşırı bulantım olmaya başladı bu akşm doktora gıdıcem inş ama etrafımdakıler ikiz olabılır dedıler ve kafama takıldı sizce olabılırmı?? Annemin babannesinde ikiz varmış ve bende ikizim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?