ikiz gebelikte kan degeri

Size de iyi günler... Benimde 5.hafta kan değerim 17.168 çıkmıştı çok yüksekti bana öyle dediler ama tek görünüyor bide ben ikiz tekiyim :) Allah gönlüne göre verir inşallah...
Tesekkurler allah hepimizin gönlüne göre versin.. hiç aklımda yoktu ama bi kaç kişi diyince acaba dedim ilk çocuğumda bu kadar erken bulantı baslamamıştı nasip rabbim saglıkla kucagımıza almamızı nasip etsin

Çoookk sevindim :) Bana da verdi progestron verdi genelde ilk aylarda herkese veriyorlar... İnşallah kalp atışlarını da duyarsınız, bak ne güzel kesen görünmüş şimdi sakin sakin bekle stres yapma :)
Ay inşallah o da olur artık daha sakinim :)

Merhaba,

12 nisanda 5günlük 2emriyo transferi yapıldı bugün 11gün ve kanda gebelik değerim 315.9 çıktı ikizmidir sizce çok acil yardım ederseniz sevinirim

Merhaba,

12 nisanda 5günlük 2emriyo transferi yapıldı bugün 11gün ve kanda gebelik değerim 315.9 çıktı ikizmidir sizce çok acil yardım ederseniz sevinirim

Merhabalar, bende dondurulmus embryo trasferi ile hamile kaldim. 5 gunluk 3 embryo transfer edilmisti. 9 gunde kan testinde 260 cikmisti 13 gunde 2000 uzerinde cikmisti. ikizlere hamileyim. Allah isteyen herkese nasip etsin ama ikiz hamileligi gercektende cok zor.

Peki ikizmi benimde bu değerle

Bence 6 hafta da doktora gittiginde belli olur. su an birsey soylemek zor. Allah insallah gonlune gore versin

Gebeliğim tek cnm kan degerlerinde artış oluyormus bazen benim ki aşırı yüksekti ama ikiz değilmiş Rabbim olmayanlara da nasip etsin

Benimki de biraz hızlı artıyor keseyi de göremedik çok endişelendim. Sağlıklı olsun da tek çift farketmez. Allahım bağışlasın yavrunuzu size

Merhaba bende 9 mayıs sat tarihim iki hafta sonra kan tahlili yaptırdım 18815 çıktı.adet tarihime göre 6+4 ama c.tesi dr gittim 5+2 dedi ve keseyide gördük bayramdan sonra kalp atışları için gideceğiz. değerimin yuksek olması normal mi dedim evet dedi.yorumları okudum acaba benimde ikiz olma ihtimali var mı sizce ?

Tek keseymiş benim ki belli olmuyormuş

Merhaba arkadaşlar, aranıza yeni katıldım benim 11.gün degerim 579.8 , 13.gün değerim 1859 . Beşinci gün embriyosu transfer edilmişti iki tane inşaallah ikiside tutmuştur kese görmeye 21 ekimde gidecegim ikiz olup olamadığı o zaman belli olur

Canım forumu baştan sona okudum. . Merak ettim senin sonucunu. . Benim 14 gün 536 bir hafta sonra da 5566 çıktı doktorum tek kese gördü . . Kalbini duymaya gittiğimizde tek yumurta ikizi olduğunu öğrendik . . Rabbim isteyen herkese nasip etsin . .

Tebrik ederim çok sevindim hayırlı olsun canım benim ayrı yumurta ikizi ayrı ayrı keseleri gördük çok şükür Allah her dileyene nasip etsin ❤ eşsiz bir mutluluk...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…