- 29 Haziran 2015
- 5
- 0
- 1
- 37
Tesekkurler allah hepimizin gönlüne göre versin.. hiç aklımda yoktu ama bi kaç kişi diyince acaba dedim ilk çocuğumda bu kadar erken bulantı baslamamıştı nasip rabbim saglıkla kucagımıza almamızı nasip etsinSize de iyi günler... Benimde 5.hafta kan değerim 17.168 çıkmıştı çok yüksekti bana öyle dediler ama tek görünüyor bide ben ikiz tekiyim :) Allah gönlüne göre verir inşallah...
Ay inşallah o da olur artık daha sakinim :)Çoookk sevindim :) Bana da verdi progestron verdi genelde ilk aylarda herkese veriyorlar... İnşallah kalp atışlarını da duyarsınız, bak ne güzel kesen görünmüş şimdi sakin sakin bekle stres yapma :)
Aaadetten 1gun once yaptrmıştım 467 cıkmıst. hıcte suphelenmedık ıkız dıe:=)
Merhaba,
12 nisanda 5günlük 2emriyo transferi yapıldı bugün 11gün ve kanda gebelik değerim 315.9 çıktı ikizmidir sizce çok acil yardım ederseniz sevinirim
Merhabalar, bende dondurulmus embryo trasferi ile hamile kaldim. 5 gunluk 3 embryo transfer edilmisti. 9 gunde kan testinde 260 cikmisti 13 gunde 2000 uzerinde cikmisti. ikizlere hamileyim. Allah isteyen herkese nasip etsin ama ikiz hamileligi gercektende cok zor.
Benim ki de 4 haftalıkmış kan değerim 3755 çıktı ikiz olma ihtimali varmı yanı değerlerim normal değil mi ??bence ikiz ya da ucuz. benim 673 idi ve ikizdi 4. haftada :))
Benim ki de 4 haftalıkmış kan değerim 3755 çıktı ikiz olma ihtimali varmı yanı değerlerim normal değil mi ??
Gebeliğim tek cnm kan degerlerinde artış oluyormus bazen benim ki aşırı yüksekti ama ikiz değilmiş Rabbim olmayanlara da nasip etsinF FehimeAydn ne çıktı gebeliğin herkes soruyor fakat buraya yazan yok merak ettim
Gebeliğim tek cnm kan degerlerinde artış oluyormus bazen benim ki aşırı yüksekti ama ikiz değilmiş Rabbim olmayanlara da nasip etsin
Merhaba bende 9 mayıs sat tarihim iki hafta sonra kan tahlili yaptırdım 18815 çıktı.adet tarihime göre 6+4 ama c.tesi dr gittim 5+2 dedi ve keseyide gördük bayramdan sonra kalp atışları için gideceğiz. değerimin yuksek olması normal mi dedim evet dedi.yorumları okudum acaba benimde ikiz olma ihtimali var mı sizce ?
Benim ki de 4 haftalıkmış kan değerim 3755 çıktı ikiz olma ihtimali varmı yanı değerlerim normal değil mi ??
Canım forumu baştan sona okudum. . Merak ettim senin sonucunu. . Benim 14 gün 536 bir hafta sonra da 5566 çıktı doktorum tek kese gördü . . Kalbini duymaya gittiğimizde tek yumurta ikizi olduğunu öğrendik . . Rabbim isteyen herkese nasip etsin . .Merhaba arkadaşlar, aranıza yeni katıldım benim 11.gün degerim 579.8 , 13.gün değerim 1859 . Beşinci gün embriyosu transfer edilmişti iki tane inşaallah ikiside tutmuştur kese görmeye 21 ekimde gidecegim ikiz olup olamadığı o zaman belli olur
Tebrik ederim çok sevindim hayırlı olsun canım benim ayrı yumurta ikizi ayrı ayrı keseleri gördük çok şükür Allah her dileyene nasip etsin ❤ eşsiz bir mutluluk...Canım forumu baştan sona okudum. . Merak ettim senin sonucunu. . Benim 14 gün 536 bir hafta sonra da 5566 çıktı doktorum tek kese gördü . . Kalbini duymaya gittiğimizde tek yumurta ikizi olduğunu öğrendik . . Rabbim isteyen herkese nasip etsin . .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?