ikiz istiyoruz

gulum14

Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2014
3
0
6
32
Merhaba. Küçük prensesımıze kardes yapmayı planlıyoruz. İlk hamileliğim normal yöntemlerle oldu hiç bir sorunumuz yok ama ikiz bebek cok istiyorum. Aşılamayla çoğul gebelik oluyormuş. Bunu sorunu olmayan anneler babalarda uygulayabiliyormu acaba yoksa başka yöntemlerde varmı çoğul gebelik için. Şimdiden tskler

Merhaba bizde eşimle ikiz bebek çok istedik ve tüp bebek merkezine gittik yaşımdan dolayı 2 embriyo transferi olabileceğini söylediler.(35 yaş ve üzeri bayanlarda yasal olarak 2 embriyo mümkün olabiliyo) Bende sağlıklı olduğumu düşünüyordum. şimdiye kadar bir sorun yaşamamıştım ilk muayenede bir miyonum olduğunu öğrendim, şuan tedeviler devam ediyor miyonum çok küçük ve ikizler için her gün karnımdan iğne oluyorum yarın son iğnemi olucam umarım herşey yolunda gider. İkiz gebelik riskleri çok ayrıca benim 2,5 cmlik miyonum var dahada riskli bir durum ama doktorum sürekli kontrol altında hamilelik geçireceğimi çok ağrılarım olacağını söyledi ama çok korkulacak bir durum yokmuş. Bu hafta sonu olgunlaşan yumurlarım alınacak Allahım umarım bu yolda iyi sonuçlar alırız. :)
Ayrıca çift embriyo transferiyle çift yumurta ikizi olucak ve bu her bebeğin kendi plezenta torbası olacağı için biraz daha şansları yüksek. Tabiki erken doğum riskimiz var. Neyse seni korkutmıyım ben gayet huzurlu düşünüyorum. Umarım herşey yolunda gider. Birde iki embriyo transferinden sonra ya tutarsa durumu var inan bu kadar çabası maliyeti ihtimallerle dolu malesef... Bizde bu isteğimiz yenemedik ve o kadar riski göze alarak denemeye karar verdik.
Bu arada benim durumum biraz farklı eğer ikiz bebişlere hamile kalırsam miyonum ameliyatla doğumda alınıcak bir daha doğum yapamıcakmışım çünkü miyonum kasın içindeymiş.
Yaratan Allahım hepimizin güzel dileklerine karşılık verir umarım ve bize güzel ruhlar versin hayırlı evlatlar versin umarım en güzel dileklerimle...

klomen kullan onda çoğul gebelik oldukça yüksek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…