İKİZ OLMA İHTİMALİ?

Bende de hiç kalp atışı olmadı zaten bi hafta sonra gel dedi bir hafta olmadan iki gün sonra şiddetli karın ağrım oldu ve gece düşük yaptığımı lavaboya gisrken fark ettim
Aynem cnm aynı şeyi yaşadım o yüzden umudunu sakın kaybetme herşeyin bir sebebi var o ilk gebelikten sonra ikinci gebeliğim çok farklı çok şükür elhamdülillah rahat geçiyo bence ilk gebeliklerde bazen vücut kaldıramıyor ilk gebelikte aşırı kusma uyku hali kalp çarpıntısı yaşadım bunda hiçbiri yok sanki o ilk kayıp ikinci gebeliğimi daha kolay yaşamamı sağladı sende öyle bak olanda hayır vardır önüne bak kendine odaklan gerisi geliyor

Benim şöyle birşeyim vardı sadece bat günü bir kere midem bulandı ondan sonra bir buçuk ayda ne bir bulantım ne bir rahatsızlığım olmuştu gerçekten nazara da inanıyorum. Kadın o gün eşimin yanında dedi ki sen hiç rahatsız olmuyorsun. Dedim nazar edeceksin. Ertesi gün kanamam başladı yemin ederim

Rabbim sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Maalesef olumsuz konuşmalar bilinçaltımıza bile işliyor ve biz farketmeden bile psikolojik etkilenebiliyoruz özellikle böyle hassas bi konuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…