Doğuma Hazırlık ikiz prenseslerimize isim arıyoruz. yardım lütfeeeeen

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Bence eflin ve elfin çok karışık.Bebeklerin de kafası karışır bence....
Duru ve Deniz çok güzel bence....
Ya da Derin ve Deniz...

acıkcası bern aradakı farkı hemen kavrayamadım çok karışık geldi hoşta gelmıyo ııkısının kullanımı
elfin iyi
dıgerınıde ona uydurunda eflın harıc

Eflin-Efsun
Eflin-Berfin
Eflin-Derin
Duru-Pırıl
Duru-Nehir
Duru-Irmak
İrem-İdil
İpek-İdil
Derin-Rengin
Berfin-Beren

Eflin'e uygun olarak Ecrin olabilir.
Duru-Berrak
Nil-Nehir
Pınar-Irmak(veya Nehir)
Burcu-Burçin(veya Buket)
Ada-Deniz
Hayal-Masal

Umarım beğenirsin.. :) Mesela Hayal ve Masal çok hoş .

benimde iki kızım olacak inşallah canım zülal-şevval olacak allah nasip ederse sitedeki diğer iki kızlarımız da

ceren-yaren
hale -sare
dila -seda
inci-derin
selen -ipek
iinşallah gönlüne göre bulurusn canım

Allah nasip ederse 3-4 haftaya kadar benimde iki kızım olacak. birinin ismini babam koydu Eylül olsun istedi. biri Zeynep Eylül diğeride Fatma Berra olacak inşallah. Berra da eşimle benim tercihim. ben benzer isim koyma taraftarı değilim. anlamı güzel olmalı. Eylül ün çok manevi bir anlamı yok ama babamı kıramayız. ilk zamanlarda biri kız biri erkekti kızı hep Eylül diye çağırdı. bu arada süpriz olur biri erkek gelirse adı Emre olacak inşallah. herkese hayırlı doğumlar diliyorum...

eflin cennete açılan kapı demekmiş canım

çok güzel bi anlamı varmış...o zaman 2. isim de CEYLİN olsun ...o da cennet kapısı meleklerinden birinin adı...diğeri de DİLVİN...umarım beğenirsin..isim koymak çok zormuş..ben de gecelerce kafa patlatmıştım...

kızlar açıkçası biz EFLİN ile ELFİN düşünüyoruz.sizce bir karmaşıklık yaratırmı?

canım elfin değilde ELVİN koyabilirsin..biraz önce burda bi topikte okudum anlamını yine cennetle ilgili bişeydi...aklıma sen geldin EFLİN -ELVİN...yinede sen bilirsin tabii...

Ecrin ve Ceylin bence çok güzel isimler. Ben de 22 haftalık hamileyim kızışımın adını Ecrin koycam inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…