Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benimki tup oldugu icin ondan ayru baalik actim bikiyirsub bizm daga farkliHayırlı olsun 2018 başlığına yazıyoruz genelde oraya gelebilirsin
Tamam beraberiz ins kac haftslik sznBenim de tüp bebek canm
28+4 olduk sizin kaç haftalıkTamam beraberiz ins kac haftslik szn
Hayirlisi olsun canim, dondurulmuş embriyomu tazemi?Maraba arkadaşlar bende tup bebekle ikiz anne adayıyım bende 17.haftanin içindeyim inşallah
Yok canım dondurulmus falan değil taze.. ilk deneme iki embriyo tuttu cok sukurHayirlisi olsun canim, dondurulmuş embriyomu tazemi?
Yok canım dondurulmus falan değil taze.. ilk deneme iki embriyo tuttu cok sukur
çok şükür Allah tamamına erdirsinYok canım dondurulmus falan değil taze.. ilk deneme iki embriyo tuttu cok sukur
Hayirlisi olsun canim, dondurulmuş embriyomu tazemi?
ne yazıkki henüz ogrenemedim önümüzdeki hafta içi özellikle cinsiyet için gidicem inşallah bakalım sizinki bellimiCinsiyetleri bellimi?
Henüz tam belli değil benimkide birisi kız dedi diğerini tam göremedi 20. Haftada bakılacak tekrardanSe
ne yazıkki henüz ogrenemedim önümüzdeki hafta içi özellikle cinsiyet için gidicem inşallah bakalım sizinki bellimi
KAÇ EMBRİYO KONMUSTU RAHMEYok canım dondurulmus falan değil taze.. ilk deneme iki embriyo tuttu cok sukur
Iki adet yerleştirdiler arkadasimKAÇ EMBRİYO KONMUSTU RAHME
YA BİZDE 2 TANE KONSUN İSTEDİK AMA DOKTOR YASAK 35 STÜNE KOYUYORUZ DEDI YANLIŞIM MI VAR BENIM ACABAIki adet yerleştirdiler arkadasim
Evet yasal olarak öyle ama ısrar edince koydularYA BİZDE 2 TANE KONSUN İSTEDİK AMA DOKTOR YASAK 35 STÜNE KOYUYORUZ DEDI YANLIŞIM MI VAR BENIM ACABA
ANLADM SAOLN BNDE ISRARCI OLCAM :)Evet yasal olarak öyle ama ısrar edince koydular
Bazı hastanelerde öyle bişey yok istedikleri kadar koyuyorlar prosedür geregide seni 2. Veya 3.tup bebek denemesi olarak gösteriyorlar.2.vve 3. Denemede 1den fazla embriyo koyulabilior cunkiYA BİZDE 2 TANE KONSUN İSTEDİK AMA DOKTOR YASAK 35 STÜNE KOYUYORUZ DEDI YANLIŞIM MI VAR BENIM ACABA