İkiz,üçüz,dördüz annelerinin temizlik topiği:))

Amma abartmislar ya o kadar da degil. Bana simdiden baski var gerci 3 unde emzir mama kolay is erken dogarlarsa en iyi anne sutu falan.ya tabi kim istemez emzirmek ama cocuk tutmadiktan sonra ben napiyim elimdrn geleni yaparim hic olmadi sagar veririm ama insallah emerler

Mama hıc de kolay degıl. Sagmak da zor. Ben 5 ay sagabıldım evde 2 cocuk daha olunca zorlandım.
Eger sagarsan hastane tıpı makıne al daha hızlı kolay oluyor. Bende phılıpsın vardı ama hastane tıpı en guzelı. Aklında olsun.
Hıc bır sekılde memeyı almayınca elınden bırsey gelmıyor. Hayırlısı olsun hakkınızda.

Bugun ben neler yaptım ;
Kahvaltıya ozel bırseyler yaptım sonra evı toparladım. Sabah aksam evın heryerıne supurge tutmadan olmuyor. Supurgemı yaptım yıne. Aksam yemeği ıcın yıne çoçuklara ozel bırseyler yaptım onlar baya oyaladı benı. Camasır yıkanıp serıldı. Bulasıklar toparlandı.
Bugun pek fazla ev ısı yapmdım.

Zaten salonu toparlayıp cıkıyorum arkamdan çocuklar yıne dagıtıyor. Hadı yıne topluyorum yine dagılıyor. Butun gun boyle ışler yoruyor benı.

Yani hic emziremezsem diye dusundum bide kuvezde kalinca sagdigimiz sutten vermiyolarmi acaba hic bilmiyorum ki bakalim 3 unde yetecek mi sut insallah yetsin de tek ben sagarim.bu eletrikli sagma makinasi degilmi bahsettigin acaba hastane tipi farkli mi oluyor

Cok zor ya cok yorucu zaten daginiklik toplamaktan insann hali kalmiyor ki benim 7 yasinda biri 2 yasinda biri iki tane yegenim var bize geldiklerinde cildiroyorum resmen onu elleme buna dokunma falan ortalik savastan cikmis gibi oluyo.bi geldiginde duvarlari cizmis kucuk olan ayy kac gun kafama takildi nasil cikacak bu diye hic aliskin olmadigimdan cok tuafima gitti :)

Canimm ev işini aman temiz olsum olayina girersen kendin yipranirsin
Ortalama gunde 3 kere hatta daha fazla süpürge açıyorum
Bulaşık ve çamaşır ikişer kere çalışıyor hergün
Haftalik perdeler yorganlarimi yikarim
Haftalik koltuklari yataklari cekip altlarini silerim
Yemek yaptığım herseyden fazla fazla yapar dondurucuya koyarim ki hazir olsun
Bebeler gün aşırı yikarim
Banyo wc her gece yıkanır
Ev toplama günde milyon kere yapılıyor
Duvarlar kapilar da haftalik siliyorum
Camlar ((cam silmede becerim yok ayda 1))

4 yaşında oğlum 1 yaşında ikiz kızlarım var
Ev hiç bu kadar temizlik yapılmış gibi görünmüyor(

Kuvozde birisi 3 hafta birisi 1 ay kaldi
Kraftin elektrikli sağma makinasini aldim ben
Her gün süt götürdüm
Beslenme saatine yetisenediysem tek o zamanlar mama verdiler gerisi hep anne sütü aldilar

8 ay emdiler biraktilar

Kuvozden çıkınca emme sorunu yaşamadım ben hemen tuttular memeyi

Bebeklerin sağlıklı olsunlar yanında olsunlarda gerisini dert etme

Ha birde gerçekten çocuğun cok olunca pek davet gelmiyor:))

Benim arkadaşlarım sagolsun en çok onlar ilgilendiler benimle ama ailem elini etegini çektiler ikizlerim doğunca

Valla cok aciklayici olmus duan daha iyi anliyorum sanirim.ben biraz detayci bi insanim yaptigim olmayinca asabi oluyorum sanirim onlarin gepsi gececek.pasakli olmayimda eminim hersey yetisirim insallah. Suan hamilelikten mecbur saldim hic bisey yapmiyorum .masallah subhanallah sen makina gibisin sen gibi olsam daha ne isterim ki.sanrim bole olmam icin bi 3 sene falan gecmesi gerekiyo.evet ddigin gibi yanimda saglikli olsunlarda hersey olur insallah.artik ne kadar emerlerse kar benim icin

Bu kadar temizlik yapıyorum inan daha yazmadigim neler var
Birde biz mamayi sevmiyoruz
7.ayda geçiş yaptik ek gidaya
Su an bizimle birlikte herşey yiyorlar
Zati oğlum da küçük oldugu icin yemeklerim az yağlı az tuzlu

Rabbim evlat acısıyla sınamasın hicbirimizi
Anne olunca degisiyorsun

Ben asla dağınık olmayan biriyim aşırı titizim ama evin alti üst duruma gelmisken otirup saatlerce oyun oynuyorum:))

Bizim kuvoz uzun sürdü 1600-2000 dogdular

Minigim 6 ay beslenmeyi reddetti ve evimin hep steril olmasi zorunluydu

Hele sağlıcakla doğur evlatlarini
Inanko hiçbişey gözün görmeyecek

Bide senin üçüz maşallah subhanallah♥♥

Boşver evi işi bebeklerine bak

En önemli zamani küvozde kalirlarsa sütünü sağ götür
Yapabileceğin en büyük iyilik♥
Sütün olmazsa yada emmezlerse sakin üzülme

Şimdi hersey elimizin altında
Mamalar var şükür ki senin gibi düşünen anneleri var

Valla helal olsun bende cocuk olmadigi halde senn kadar titiz degilim bi de kendime titiz diyorum :) evlat acisi cok zor.suan tek derdim dogsunlar sagliklari yerinde olsun baska bisey dusunmuyorum.kilolari cok olsunda kuvozde az kalsinlar diye suan mucadele icindeyim.daha oncede 3 melegimi kaybetmisken cok zor hersey saglik .cok haklisin insan bi sure sonra pes ediyo artik diyosun tamm :) valla hergun sut gotrrum benim icin sorun degil benim aklimdaki bende orda kaliyim beraber geciniriz benim aklim hep orda kalir valla :)

Allah razi olsun saol canm bu zamana kadar cok zahmet cektik insallah rabbim korktugumuza ugratmazda sagsalim kucagimiza aliriz.rabbim senn yavrularnafa saglikli uzun omurler nasip.etsin.o kadar cabana hayirli evlat olurlar insallah

Allah razi olsun saol canm bu zamana kadar cok zahmet cektik insallah rabbim korktugumuza ugratmazda sagsalim kucagimiza aliriz.rabbim senn yavrularnafa saglikli uzun omurler nasip.etsin.o kadar cabana hayirli evlat olurlar insallah
İnşallah canim tek mücadelem cocuklarim bu hayatta gerisi yok benim için

Anne itelleri var artij her hastanede sende kalirsin
Zaten üç bebegin yollamazlar seni♥♥

Muz ve kaşar anne karnındaki bebeklerin kilo almasını saglarmia canim doktoruna sor ama gene ve ye bol bol

Rabbim yardımcın olsun
Herseyin güzel olacağına inan olurmu

Ben aylarca stres yaptim zehir oldu hamileligim
Dogumum zaten felaket gecti

Stres basa bela baska biaey değil

Amin amin insallah canm rabbim yardimcin olsun
Bakalim biz nasil.atlatacaz insallah hersey yolunda giderde bende burda ayyy bugun delirdim bebeler halilari maf etti diye sitem ederim :)
Kasari zaten cok severim muzu da elimden geldigince yiyorum cok bulantili bi donemden ciktim kendimi.tiksindirmek istemiyorum.zaten et balik tavuk hic bisey yiyemiyorum bulantilardan dolayi.bari kasar muz falan kilo yapsin yavrulara :)
Cok zor gecmis hamileligin ama sonunda yavrularin seninle hepsi unutulur umarim :)
Ben iyiyim ya saolsun esim kobay gibi kullaniyorum.agliyorum sinirimi ona atiyorum o da gik demiyo valla herseyimi o cekiyo allah razi olsun ondan.guzel gunler gelecek insallah :)

Gelecek tabiki canim evin huzur dolacak inşallah♥♥
Bu yolda eşe hersey yapılır:))
Üç kere baba olacak tek seferde hakediyo yap:))
Insallah :) valla bundan once benim tribimi cekiyodu simdi hamile tribimi doguncada artik coluk cocuk ne varsa onu ceker herade :)

Ooo sen ikizlwrimin triplerini bi görsen:))
Eşim diyo bitmiyor bu tripler ben neden erkek oldum:-D:-D:-D
Valla bu kocalar cok cekiyo ya evleniyo esinden cocugu oluyo kizindan yazik adamlara valla.gerci bazen hak ediyolar ama ne bilim.simdi senn 2 kiz biri biyandan biri bi yandan adami ablukaya almisĺardir :)

Küsmek biliyorlar bide anam pek tatlı oluyor:))

Çekecek mecbur başka işimi var:-D:-D
:) zilliler benim esimde kiz cocuk hastasi ama 3 ude oglan :) yani galiba :) ikizlerim oglanda dierinden pek emin degiliz hala.valla cock istemeyi biliyolar ddigin gibi ceksin :)

Tabı hemm anne sutu ıstenıyor kuvezde kaldıgında ıcırıyrolar. 2 saatte bır sagman lazım. Hastane tıpının cekım gucu hızlı daha kolay ve hızlı sekılde gogsu bosaltıyor. Phılıps en ıyısı derler ama hastane tıpı olanla kıyaslanamaz. Senın 3 tane oldugu ıcın dıyorum. Hem zaman tasarrufu hemde tamamen gogsu bosaltıyor. Benımkı phılıpsın elektrıklı olanıydı.

Benım ortanca kızım duvar boyuyor. Sıldım bı kac ama tukenmez kalemle de cızmıs onlar cıkmıyor. Odalarını perısan ettıler. Yazın benımde gorumcemın kızları gelır. Oyuncak odamız olmasına ragmen yınede kendı odalarına kadar heryer dagılır napımm ses etmıyorum fazla. Cocuklar bızım gıbı buyuyemedıler en azından ev dagılıncada toparlanıyor. Bızler sokagın keyfını surduk rahatca. Gece bıle cıkıp oyun oynardık sımdı 5 dk yalnız bırakamıyoruz. Evde ıstedıklerı gıbı oynayamadıktan sonra ne koymetı var o oyuncakların. Yarısını kaldırıyorum oyuncakların donusumlu verıyorum. Koca bı kolı kaldırdım oyle raht ettım. Hepsı meydanda oldumu adım atılcak yer kalmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…