- 10 Nisan 2009
- 9.016
- 10.950
- 448
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
Haftalık perde yorganmı. Cok fazla degılmı.Canimm ev işini aman temiz olsum olayina girersen kendin yipranirsin
Ortalama gunde 3 kere hatta daha fazla süpürge açıyorum
Bulaşık ve çamaşır ikişer kere çalışıyor hergün
Haftalik perdeler yorganlarimi yikarim
Haftalik koltuklari yataklari cekip altlarini silerim
Yemek yaptığım herseyden fazla fazla yapar dondurucuya koyarim ki hazir olsun
Bebeler gün aşırı yikarim
Banyo wc her gece yıkanır
Ev toplama günde milyon kere yapılıyor
Duvarlar kapilar da haftalik siliyorum
Camlar ((cam silmede becerim yok ayda 1))
4 yaşında oğlum 1 yaşında ikiz kızlarım var
Ev hiç bu kadar temizlik yapılmış gibi görünmüyor(
Kuvozde birisi 3 hafta birisi 1 ay kaldi
Kraftin elektrikli sağma makinasini aldim ben
Her gün süt götürdüm
Beslenme saatine yetisenediysem tek o zamanlar mama verdiler gerisi hep anne sütü aldilar
8 ay emdiler biraktilar
Kuvozden çıkınca emme sorunu yaşamadım ben hemen tuttular memeyi
Bebeklerin sağlıklı olsunlar yanında olsunlarda gerisini dert etme
Ha birde gerçekten çocuğun cok olunca pek davet gelmiyor:))
Benim arkadaşlarım sagolsun en çok onlar ilgilendiler benimle ama ailem elini etegini çektiler ikizlerim doğunca
aynen ben de oyle yaptim oyuncaklarin yarisinindan cogunu kaldirdim yoksa topla topla bitmiyo:)Benım ortanca kızım duvar boyuyor. Sıldım bı kac ama tukenmez kalemle de cızmıs onlar cıkmıyor. Odalarını perısan ettıler. Yazın benımde gorumcemın kızları gelır. Oyuncak odamız olmasına ragmen yınede kendı odalarına kadar heryer dagılır napımm ses etmıyorum fazla. Cocuklar bızım gıbı buyuyemedıler en azından ev dagılıncada toparlanıyor. Bızler sokagın keyfını surduk rahatca. Gece bıle cıkıp oyun oynardık sımdı 5 dk yalnız bırakamıyoruz. Evde ıstedıklerı gıbı oynayamadıktan sonra ne koymetı var o oyuncakların. Yarısını kaldırıyorum oyuncakların donusumlu verıyorum. Koca bı kolı kaldırdım oyle raht ettım. Hepsı meydanda oldumu adım atılcak yer kalmıyor.
Bir gecede kuruyor yorganlarHaftalık perde yorganmı. Cok fazla degılmı.
O kadarda yapamam. Perde yorgan cabuk kırlenmezkı hele yorgan kısın nasıl kuruyor.
O saydıklarını bende yaparım en gec 10 gunde bır koltukları cekerım ıcım rahat etmez. Avızeler sılınır vsvs. Dıp bucak yapılır. Camasır her gun yıkanır bazen 2 3 makıne 1 gunde yıkanır. Kıs gelınce cok utum olmuyor.
Ev toplamak en cok ınsanı yoran ıs. Cunku ev toplu kalmıyor. Ne guzel salonu topluyorum mutfaga gecıyorum komsum gelıyor ıcerı davet edıyorum bı gırıyorum kı salona salon salonluktan cıkmıs. Yabancı degıl gelen ama kendım o dagınıklıgı gormekten bıkıyorum. Bı kac sene daha sık dişini diyorum. Gecıcek bu gunler ıns. Saglıklı olsunlar onemlı olan o.
Ikiz annesiyim ben♥♥KaPrisLiPazen hakkaten kiz her hafta perde yorgan yikamak zor degil mi
her gun supurge acarim ben de
her gun toz alirim
her gun wc lavabo ovarim
hemen hemen her gun camasir makinesi calisir
bulasik da tabi ki
gun asiri yerleri silerim
her sildigimde de koltugu cekerim altindan ne desen cikiyo
her hafta hali silerim kapi silerim
sen de mi basaksin?Ikiz annesiyim ben♥♥
Herseyim fazla fazla:)))
E biliyoruz durumumuzu kızlar
Valla napim:)
Krem renkte. Camasır ılacımı toz temızleyıcı. Tukenmez kalemlerı cıkartamadım onlar duruyor. Denıyeyım bıgonulll duvarlar beyaz mi?benim kiz da bazen yaziyor toz temizleyiciden islak sungere dokup siliyorum tukenmez kalemi falan hemen temizliyo
Kovayim ben:))
siline biliyor dimi sonra boyasini cikarmasinKrem renkte. Camasır ılacımı toz temızleyıcı. Tukenmez kalemlerı cıkartamadım onlar duruyor. Denıyeyım bı
annem de kova ben iyi bilirim kovalari:)hastalik derecesindedir temizlikleri:)))Kovayim ben:))
Ya yapamıyorum durmadan Allahtan makinalar varda rahatim gene:)
Koltuk altından herşey çıkabilir benimkiler özellikle sakliyorlar:))
benimki 3u birinde kapsul parlaticim yok:))Çıkmayan her lekeye tek çözüm um
Bulaşık makinası parlaticisi
Ama finish marka kullanmayin mavi iz bırakıyor
Ne dökülürsr yahut tükenmez kalem hemen parlaticiyla siliyorum anında çıkarıyor
O tozun krem seklı olanı var artık. Evet o herseyı cıkartıyor onunla denemedım.siline biliyor dimi sonra boyasini cikarmasin
toz temizleyici dedigim hani su evyeleri falan ovariz ya toz gibi serpip
benimki comet marka ama turkiyede yoktur diye dusunuyorum ondan
annem de kova ben iyi bilirim kovalari:)hastalik derecesindedir temizlikleri:)))
Parlatıcı yerıne sırke kullanıyordum ama alrım hemen bı parlatıcı.Çıkmayan her lekeye tek çözüm um
Bulaşık makinası parlaticisi
Ama finish marka kullanmayin mavi iz bırakıyor
Ne dökülürsr yahut tükenmez kalem hemen parlaticiyla siliyorum anında çıkarıyor
Evet yaa kesinlikle burctan yani:)siline biliyor dimi sonra boyasini cikarmasin
toz temizleyici dedigim hani su evyeleri falan ovariz ya toz gibi serpip
benimki comet marka ama turkiyede yoktur diye dusunuyorum ondan
annem de kova ben iyi bilirim kovalari:)hastalik derecesindedir temizlikleri:)))
Al bak sirf bu cikmayan lekeler icim birebirbenimki 3u birinde kapsul parlaticim yok:))
Finish alma ama mavi mavi oluyor sonra ve o maviler de çıkmıyorParlatıcı yerıne sırke kullanıyordum ama alrım hemen bı parlatıcı.
ben her seyi denedim bi tek o toz cikardiO tozun krem seklı olanı var artık. Evet o herseyı cıkartıyor onunla denemedım.
sag olasin canim soylerim senden biride varmis derim:)))Evet yaa kesinlikle burctan yani:)
Dolaplar cekmeceler asla düzensiz olmayacak
Oyuncaklar dahi gruplarina göre ayirilacak
Silip süpürme toz alma zaten günlük rutinlerim 3er kez:)
Ama çamaşır bulasik
Off say say bitmez. .
Annene selamlar♥♥
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?