- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.330
- 798
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
benim de leke cikarmada en iyi yardimcim fairy bulasik deterjani:))her derde deva hali koltuk cok guzel temizliyo:))Al bak sirf bu cikmayan lekeler icim birebir
Benim en büyük yardimcim
Yere dökülen herseyde biraz parlatici döküp siliyorum nemli bezle lekeden eser kalmıyor
Finish alma ama mavi mavi oluyor sonra ve o maviler de çıkmıyor
Ben market markasi parlaticilari kullanıyorum hem 2-3 lira hem mavi olmuyor
Her türlü lekede kullanabilirsin
Anladim canm dun arastirdim kirlanabiliyomus bu modeller aventi onerler var bakalim onumuzdeki gunlerde insallah ihtayc duymam da onemli degilTabı hemm anne sutu ıstenıyor kuvezde kaldıgında ıcırıyrolar. 2 saatte bır sagman lazım. Hastane tıpının cekım gucu hızlı daha kolay ve hızlı sekılde gogsu bosaltıyor. Phılıps en ıyısı derler ama hastane tıpı olanla kıyaslanamaz. Senın 3 tane oldugu ıcın dıyorum. Hem zaman tasarrufu hemde tamamen gogsu bosaltıyor. Benımkı phılıpsın elektrıklı olanıydı.
Yaaa hic bi konuda yanliz olmadigimi biliyodum :)
ben de hastane tipli makine kirala diyenlerdenim:))Anladim canm dun arastirdim kirlanabiliyomus bu modeller aventi onerler var bakalim onumuzdeki gunlerde insallah ihtayc duymam da onemli degil
biz bir birimize cok benziyoruz ya ikimiz de basagiz ikimiz de ucuzlere gebe kaldik:))ikimiz de yatamayanlardaniz:))Yaaa hic bi konuda yanliz olmadigimi biliyodum :)
Bak o konuda cok hakloson en cokta buna uzuluyorum biz annemiz babamiz uyurken gece disari cikip oyun oynayan bi nesildik simdi berde cocugu aprtmnn altindaki bakkala gnderemiyosun ki hem sen korkuyosun hem cocuk neyin ne oldugunu bilmiyo.biz cin gibiydik ya leb demeden leblebiyi anlardik ya simdiki cocuklar nerde eline para veriyorum yegenimin git sunu al diye cocuk suratima bakiyo hic disari cikmamis ki tek basina korkuyoBenım ortanca kızım duvar boyuyor. Sıldım bı kac ama tukenmez kalemle de cızmıs onlar cıkmıyor. Odalarını perısan ettıler. Yazın benımde gorumcemın kızları gelır. Oyuncak odamız olmasına ragmen yınede kendı odalarına kadar heryer dagılır napımm ses etmıyorum fazla. Cocuklar bızım gıbı buyuyemedıler en azından ev dagılıncada toparlanıyor. Bızler sokagın keyfını surduk rahatca. Gece bıle cıkıp oyun oynardık sımdı 5 dk yalnız bırakamıyoruz. Evde ıstedıklerı gıbı oynayamadıktan sonra ne koymetı var o oyuncakların. Yarısını kaldırıyorum oyuncakların donusumlu verıyorum. Koca bı kolı kaldırdım oyle raht ettım. Hepsı meydanda oldumu adım atılcak yer kalmıyor.
Hahahaha ayyy evet ya gercekten cok benziyoruz :)biz bir birimize cok benziyoruz ya ikimiz de basagiz ikimiz de ucuzlere gebe kaldik:))ikimiz de yatamayanlardaniz:))
Ben o elektrkli olanlarandan cok korkmustum birinde gordum gercekten inek sagar gibi ses cikariyodu :) ddm bunun icinde meme ne hale geliyodur bide ben gogsu cok hassas biriyim iyce tırstım ama mecbursak yapacak bisey yok ses cikarmayanida vardir herladeben de hastane tipli makine kirala diyenlerdenim:))
Dun esıme a101 den ıstedıgım ılacı bulamayınca bıngo sıvı aldırdım yıkadım camasırları guzel temızlemıs. Daha once bıngo kokusuz olanını kullanmıstım ondan da memnundum.kizlar bingonun deterjanindan kullandiniz mi hic?nasil?hep ariel aliyodum ben ama bu sefer renkliler icin bingo aldim daha denemedim
Benımde phılps avent.Anladim canm dun arastirdim kirlanabiliyomus bu modeller aventi onerler var bakalim onumuzdeki gunlerde insallah ihtayc duymam da onemli degil
evet maalesef acitiyo birazBen o elektrkli olanlarandan cok korkmustum birinde gordum gercekten inek sagar gibi ses cikariyodu :) ddm bunun icinde meme ne hale geliyodur bide ben gogsu cok hassas biriyim iyce tırstım ama mecbursak yapacak bisey yok ses cikarmayanida vardir herlade
beni acitiyor o makineler nedenseBenımde phılps avent.
Ikısınıdr kullandım hatta elle sagım makınesınıde kullandım. Elle olanla elektrıklı olanla arasında bır fark yok gerçekten. Sadece elın yorulmuyor. Ama hastane tıpı oyle degıl mükemmel hızlı ve son damlasına kadar cekıyor. Gogsude acıtmıyor. Dogunca bebeklerın her emzırmeden sagımdan sonra kendı sutunden gogsune sur. Ozellıkle o agız sutunden de sur. Faydasını gorursun.
benimki bingonun toz olanindan bakalim nasil temizlicekDun esıme a101 den ıstedıgım ılacı bulamayınca bıngo sıvı aldırdım yıkadım camasırları guzel temızlemıs. Daha once bıngo kokusuz olanını kullanmıstım ondan da memnundum.
Deterjan kinusunda ustume kimseyi tanimam valla nerde ne var hemen alip kullsniyorum.bazen esim diyo sen deterjanla besleniyosun biliyorum.sivi deterjani ben pek sevemedim ya yada mecbir kaldigim icin ole hissediyorum 40 dercede renklilerde toz deterjan erimedigi icin malum ankaranin sulari :) sivi almak zorunda kaldim o da aloydu sanki hic yikamiyomus gibi cok guzel kokuyo ama hic kopuk goremedim yikanirken makinede.yoksa ben mi fazla performans bekledim :)kizlar bingonun deterjanindan kullandiniz mi hic?nasil?hep ariel aliyodum ben ama bu sefer renkliler icin bingo aldim daha denemedim
Artik kesinlikle sart oldu valla gidip alasim var.kiz bu tecrubeli hatunlarla konusmak ne guzelmus bole herseyi biliyosunuz masallah :)Benımde phılps avent.
Ikısınıdr kullandım hatta elle sagım makınesınıde kullandım. Elle olanla elektrıklı olanla arasında bır fark yok gerçekten. Sadece elın yorulmuyor. Ama hastane tıpı oyle degıl mükemmel hızlı ve son damlasına kadar cekıyor. Gogsude acıtmıyor. Dogunca bebeklerın her emzırmeden sagımdan sonra kendı sutunden gogsune sur. Ozellıkle o agız sutunden de sur. Faydasını gorursun.
Artik alisana kadar cekicem mecburevet maalesef acitiyo biraz
Var:))sag olasin canim soylerim senden biride varmis derim:)))
Var:))sag olasin canim soylerim senden biride varmis derim:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?