İkiz,üçüz,dördüz annelerinin temizlik topiği:))

benim de leke cikarmada en iyi yardimcim fairy bulasik deterjani:))her derde deva hali koltuk cok guzel temizliyo:))

Anladim canm dun arastirdim kirlanabiliyomus bu modeller aventi onerler var bakalim onumuzdeki gunlerde insallah ihtayc duymam da onemli degil

Bak o konuda cok hakloson en cokta buna uzuluyorum biz annemiz babamiz uyurken gece disari cikip oyun oynayan bi nesildik simdi berde cocugu aprtmnn altindaki bakkala gnderemiyosun ki hem sen korkuyosun hem cocuk neyin ne oldugunu bilmiyo.biz cin gibiydik ya leb demeden leblebiyi anlardik ya simdiki cocuklar nerde eline para veriyorum yegenimin git sunu al diye cocuk suratima bakiyo hic disari cikmamis ki tek basina korkuyo

ben de hastane tipli makine kirala diyenlerdenim:))
Ben o elektrkli olanlarandan cok korkmustum birinde gordum gercekten inek sagar gibi ses cikariyodu :) ddm bunun icinde meme ne hale geliyodur bide ben gogsu cok hassas biriyim iyce tırstım ama mecbursak yapacak bisey yok ses cikarmayanida vardir herlade

kizlar bingonun deterjanindan kullandiniz mi hic?nasil?hep ariel aliyodum ben ama bu sefer renkliler icin bingo aldim daha denemedim
Dun esıme a101 den ıstedıgım ılacı bulamayınca bıngo sıvı aldırdım yıkadım camasırları guzel temızlemıs. Daha once bıngo kokusuz olanını kullanmıstım ondan da memnundum.

Anladim canm dun arastirdim kirlanabiliyomus bu modeller aventi onerler var bakalim onumuzdeki gunlerde insallah ihtayc duymam da onemli degil
Benımde phılps avent.
Ikısınıdr kullandım hatta elle sagım makınesınıde kullandım. Elle olanla elektrıklı olanla arasında bır fark yok gerçekten. Sadece elın yorulmuyor. Ama hastane tıpı oyle degıl mükemmel hızlı ve son damlasına kadar cekıyor. Gogsude acıtmıyor. Dogunca bebeklerın her emzırmeden sagımdan sonra kendı sutunden gogsune sur. Ozellıkle o agız sutunden de sur. Faydasını gorursun.

evet maalesef acitiyo biraz

beni acitiyor o makineler nedense

kizlar bingonun deterjanindan kullandiniz mi hic?nasil?hep ariel aliyodum ben ama bu sefer renkliler icin bingo aldim daha denemedim
Deterjan kinusunda ustume kimseyi tanimam valla nerde ne var hemen alip kullsniyorum.bazen esim diyo sen deterjanla besleniyosun biliyorum.sivi deterjani ben pek sevemedim ya yada mecbir kaldigim icin ole hissediyorum 40 dercede renklilerde toz deterjan erimedigi icin malum ankaranin sulari :) sivi almak zorunda kaldim o da aloydu sanki hic yikamiyomus gibi cok guzel kokuyo ama hic kopuk goremedim yikanirken makinede.yoksa ben mi fazla performans bekledim :)

Artik kesinlikle sart oldu valla gidip alasim var.kiz bu tecrubeli hatunlarla konusmak ne guzelmus bole herseyi biliyosunuz masallah :) cok iyi oldu valla insallah hic zorluk cekmicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…