- 20 Ekim 2016
- 63
- 181
- 13
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
ben de 27 cocuklar 1 yas 10 aylik:)))Ben 29 bebekler 8,5 aylıklar daha of of :)
eminim oyledir canim Allah yardimcin olsunYardım edecek kimse yok doğdular 17 gün yoğun bakımda kaldılar 17. günden itibaren hep yalnızım çok zor oluyor Benm için
e daha ne olsun abla ellerine saglikgeldim geldim bugün doktora gitim dün gidemedim göz alerjisi dedi ilaç yazdı akşamda anneye gidildi yapılan işler iki el çamaşır yıkandı çöp atıldı ev süpürüldü silindi bulaşık yıkandı dizildi
Tek destekçim eşim yardım ediyor azerin özellikle haftasonları kendimi süper hissediyorum :)eminim oyledir canim Allah yardimcin olsun
esin yardim ediyo mu peki?
:)))iyi ki kocan yardim ediyo canim kiymetini bil:))Tek destekçim eşim yardım ediyor azerin özellikle haftasonları kendimi süper hissediyorum :)
yaa bayilir ikiz kizlara:))ogullarimdan ikisine alirim:))))Kızlar tek yumurta ikizleri :) eşim evde olunca biz 3 kadın kendimizi pilemses gibi hissediyoruz :)))
ne tatlisi ablaTatlıya benide çağır mayi unutmayın bugün yapılan işler vestiyer silindi dış kapı silindi kapı önündeki ayakkabılık silindi lahana sarması yapıldı komşu geldi kahve ve Çay icildi
verdim giti deyincene tatlisi abla
Hahaha iyiydi :)))verdim giti deyince
bu gün yapılan işler kalvaltı yapıl merdiven silindi komşuda kahve içildiha tamam
allah kolaylık versin hem çalış zor vallah ben ev hanımıyım zor yetiştiyorummen geldimmmm ikiz anası geldi vee bide oğlum var.Bide çalışıyorum akşam evde kriz geçiriyorum evi pis götürüyor yetişinnnnn.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?