İkiz,üçüz,dördüz annelerinin temizlik topiği:))

Benimde
hergün bir moral bozukluğum var evleri öyle görünce moralim bozuluyor hergün yetişemiyorum ki zaten nerde
benimde ikizlerim var çalışmıyorum ve yetişemiyorum sen Nasıl yetişeceksin toplasan dağıtırlar, temizlesen batırırlar bozma moralini

Benimde

benimde ikizlerim var çalışmıyorum ve yetişemiyorum sen Nasıl yetişeceksin toplasan dağıtırlar, temizlesen batırırlar bozma moralini

mr musucle oldum artık evde temizlik yapmaktan hem dinlenemiyorum haftasonu hem de sinir krizlerine giriyorum

mr musucle oldum artık evde temizlik yapmaktan hem dinlenemiyorum haftasonu hem de sinir krizlerine giriyorum
Bi yardımcı çağırsan hafta da 2 gelse genel temizliği yapsa falan yükün azalır böyle çok zor senin için. İş stresi ev, yemek, çocuk...

Kahvaltı yaptırıldı bebeklere
BuZdolabı silindi
Kahve içildi
Bebekler uyandı keyif bitti :)
ya benim yeni yardimci hic iyi beceremiyo bu isleri
guzel silip supuruyo ama nasil desem duzen sifir wc lavabo ovma sifir
napayim ucuza geliyo oyle olunca da boyle temizlik oluyo herhalde:)

pamuğum senin 3 çocuğun mu var?

valla oyle canim 1 tane 7 yasinda kizim var 1 yas 10 aylik da ucuz ogullarim gel bak ben neler cekiyorum
Allahım nasıl özendim ikinizede. Rabbim uzun ömür versin evlatlarınıza.

Tesadüfen gördüm başlığı. 2.çocuk için cesaret edemiyorum( bu konuyu kapattığımı sanıyordum içimde.Meğer ne çok ihtiyacım varmış konuşmaya(((
Ne güzel gönlünde varmış demekki canim
Rabbim hayırlısıyla nasip etsin inşallah♥
Belki benim ikizlerim gibi sürpriz ikizlerin olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…