- 2 Şubat 2017
- 3.372
- 3.509
- 133
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
hergün bir moral bozukluğum var evleri öyle görünce moralim bozuluyor hergün yetişemiyorum ki zaten nerdeallah kolaylık versin hem çalış zor vallah ben ev hanımıyım zor yetiştiyorum
benimde ikizlerim var çalışmıyorum ve yetişemiyorum sen Nasıl yetişeceksin toplasan dağıtırlar, temizlesen batırırlar bozma moralinihergün bir moral bozukluğum var evleri öyle görünce moralim bozuluyor hergün yetişemiyorum ki zaten nerde
Benimde
benimde ikizlerim var çalışmıyorum ve yetişemiyorum sen Nasıl yetişeceksin toplasan dağıtırlar, temizlesen batırırlar bozma moralini
Bi yardımcı çağırsan hafta da 2 gelse genel temizliği yapsa falan yükün azalır böyle çok zor senin için. İş stresi ev, yemek, çocuk...mr musucle oldum artık evde temizlik yapmaktan hem dinlenemiyorum haftasonu hem de sinir krizlerine giriyorum
canım ne yapayım ekonomik sıkıntılarım var bira elim rahatlısın yapıcam onu.
Bi yardımcı çağırsan hafta da 2 gelse genel temizliği yapsa falan yükün azalır böyle çok zor senin için. İş stresi ev, yemek, çocuk...
Aynen bende düşündüm ama iki çocuk iki masraf. Mama ayrı dert bizde zatencanım ne yapayım ekonomik sıkıntılarım var bira elim rahatlısın yapıcam onu.
bizim mama derdimiz yok 33 aylıgız fakat tuvalet alışkanlıgımız yok henüz bu bahar kısmetse.Masraf çok canım temizlik işine para kalmıyor Allah sizinde yardımcınız olsun.Aynen bende düşündüm ama iki çocuk iki masraf. Mama ayrı dert bizde zaten
abla masallah bu yasta hepimizden enerciksinbu gün yapılan işler kalvaltı yapıl merdiven silindi komşuda kahve içildiiş çok yapınca yazarım elime bilgisayar geçerse tabi kızım dan dolayı duymasın
ya benim yeni yardimci hic iyi beceremiyo bu isleriKahvaltı yaptırıldı bebeklere
BuZdolabı silindi
Kahve içildi
Bebekler uyandı keyif bitti:)
hosgeldin canim.men geldimmmm ikiz anası geldi vee bide oğlum var.Bide çalışıyorum akşam evde kriz geçiriyorum evi pis götürüyor yetişinnnnn.
pamuğum senin 3 çocuğun mu var?Açılınnn yettim:))
4 yaşında oğlum ve 1 yaşlarında ikiz kizlarim var
Dogduklarindan beri kendim bakıyorum:)
Temizlik zor olmuyor benim için ben hepsini birden uyutuyorum hemen topluyorum
Yemeklerimde buzlugumda hep hazir koyatim manti börek sebzeler
Büyüğümu 1 ay oldu krese basladi yarim gün gidiyor iyi oldu sıkılıyordu evde
Allahım nasıl özendim ikinizede. Rabbim uzun ömür versin evlatlarınıza.valla oyle canim 1 tane 7 yasinda kizim var 1 yas 10 aylik da ucuz ogullarim gel bak ben neler cekiyorum
Evet canimmpamuğum senin 3 çocuğun mu var?
Allahım nasıl özendim ikinizede. Rabbim uzun ömür versin evlatlarınıza.
Ikiz cocuklara mi canim?Çok duygulandım yaaa( çok çok çok özendim
Tesadüfen gördüm başlığı. 2.çocuk için cesaret edemiyorumEvet canimm
4 yaşında oglum
1 yaşlarında da ikiz kızlarım var
Ikizlerim piyango:)))
Ne güzel gönlünde varmış demekki canimTesadüfen gördüm başlığı. 2.çocuk için cesaret edemiyorum( bu konuyu kapattığımı sanıyordum içimde.Meğer ne çok ihtiyacım varmış konuşmaya (((
KısmetNe güzel gönlünde varmış demekki canim
Rabbim hayırlısıyla nasip etsin inşallah♥
Belki benim ikizlerim gibi sürpriz ikizlerin olur
Hakkında hayırlısı neyse o olsun canim♥Kısmet
Sağol arkadaşımHakkında hayırlısı neyse o olsun canim♥
Dualarim seninle
O emojiyi kaldir bakalım ordan:)Sağol arkadaşım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?