- 16 Temmuz 2010
- 19.693
- 55.178
- 1.123
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
-
Haklısında sen biliyorsun işte durumları.O emojiyi kaldir bakalım ordan:)
Uzulmek yakışmadı
Zaman'la senin temizlik hassasiyetini anlar düzeltir temizlik alışkanlığını canm bi ihtimal :)))ya benim yeni yardimci hic iyi beceremiyo bu isleri
guzel silip supuruyo ama nasil desem duzen sifir wc lavabo ovma sifir
napayim ucuza geliyo oyle olunca da boyle temizlik oluyo herhalde:)
Canim onlar aşılamayacak durumlar değilHaklısında sen biliyorsun işte durumları.
Rabbim hakkımda hayırlısını versin. Zaten kısmette varsa olur.Canim onlar aşılamayacak durumlar değil
Sen içini kalbini ferah tut♥♥
Öyle inşallah hayirli olan olur hayatindaRabbim hakkımda hayırlısını versin. Zaten kısmette varsa olur.
Amin canim inşallah biZ daha 8,5 aylığız çooook vaktimiz ve masrafımız var...bizim mama derdimiz yok 33 aylıgız fakat tuvalet alışkanlıgımız yok henüz bu bahar kısmetse.Masraf çok canım temizlik işine para kalmıyor Allah sizinde yardımcınız olsun.
Wooooww diyorum başka da bir şey diyemiyorum :)BirTutamMutluluk20 arada etiketlermisin beni
Bildirim gelmedi bana hiç kaç sayfa olmuş
Bugün yaptiklarim
Iki makina çamaşır 2 adet yorgan yikanildi
Cocuj odasi komple kaldırıldı temizlendi
Beyaz eşyalar silindi
Aksama mantı açıldı
Birikmiş ütülerim yapıldı
Ikizleri uyutabilirsem de kahvemi içeceğim
14 aylık kızlarımWooooww diyorum başka da bir şey diyemiyorum :)
Gelcek mi o günler acaba ben en fazla 2 saat yalnız bırakabiliyorum işlerimi yapmaya çalışıyorum. Uyuduklarında da dinleniyorum14 aylık kızlarım
Oğlum da yarim gün okula gidiyor
Büyüdükçe kolaylaşıyor
En azından oyun oynuyorlar o ara işimi görüyorum
Ne kadarlık sizinkiler?Gelcek mi o günler acaba ben en fazla 2 saat yalnız bırakabiliyorum işlerimi yapmaya çalışıyorum. Uyuduklarında da dinleniyorum
hoş geldin aramızaBende varimmm 4 aylik ikiz kizlarim var hemde kolik ayrica premature bazen yemek bile yapamiyorum onlar uyurken yarim yamalak yapiyorum islerimi ama eskisi gibi olmuyo...
Tesekurederim Hosbuldukhoş geldin aramıza
En sevimli zamanlari yaa♥♥Benimkiler 8,5 aylık kısa süreli oyun oynuyorlar ama tam anlamıyorlar gece uykusu zaten yok ama gündüz standart aynı saatte uyuyorlar gece uykusuzluğunu gündüz telafi ediyorlar sanırım !
Maşallah canim♥Bende varimmm 4 aylik ikiz kizlarim var hemde kolik ayrica premature bazen yemek bile yapamiyorum onlar uyurken yarim yamalak yapiyorum islerimi ama eskisi gibi olmuyo...
benden hamaratlarda varmışEn sevimli zamanlari yaa♥♥
Benimkilerin birisi yuruyo digeri de yavas yavas yürüyo
Yürüyen kızım zaten pas vermiyor bana ayağa kalktimi:))
Bi yarim saat dolanir evde
Dolap çekmece karistirir oyuncak sepetini boşaltır:)
Aslında uyju en büyük sorun
Bide annenin rahat olmasi lazim
Ben çok takintiliyim mesela
Bu büyük sorun benim için
Herşey olmasi gerektiği gibi olacak
Günde en az 3 kere ev Süpüruyorum
Inan cok yorucu
Ama büyüdükçe kendi kendilerine oyalaniyorlat
Benimkiler saklanip cee yapiyorlar birbirlerine ben de o ara is:)
Estağfurullahbenden hamaratlarda varmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?