İkiz-üçüz hamişlerin bebişleri ve göbişleri:)

ben de normalde kendi göbeğim var diye hamileiği ancak 16-18 gibi anlamaya başladım,o yüzden hiç çekmemiştim.
Şimdi diyorum olsun keşke o zaman da çekseymişim,dırımkızı sana katılıyorum canım,gelişimini görmek çok güzel oluyor evet..
Sen çek koy yine de canancıımmyerimseniben

selam bayanlarr. maşallahhh hymary göbüşüne .
buda benim 32. haftaya girerkenki göbüşüm

Canlarımm sizin göbüşleri görünce içim pır pır etti .. opuyorumnanaktan benimde karnım kocamandı görenler ikiz mi diye soruyorlardı CADIARZU ama sizin ki farklı , cidden içerde ikizler var .. delikafadulden Allah hepinize yardım etsin İnşallah hayırlısı ile kavuşun evlatlarınıza .. En son kaçıncı haftaya kadar bekletiyorlar sizi .. ?

Size ozendim bende koyuyim dedim bir kac resim gerci ben dogurali cokkk oldu ama.

[

Son düzenleme:
çok tatlı görünüyorlar. kaç haftalık doüum yaptın canım

benimde rüzgarımın 8 haftalık halindeki kadar bi göbeğim var yani bu göbeğim büyümüşmü dmek oluyo zemuszemuszemuszemuszemuszemus

kizlar 6+0 son adet tarihime yani 30 mayısa gore hamileyim. fakat dr um asılama oldugu icin sat ımı 24 mayıs aliyor yani 6+6 haftalık hamileyim ona gore. iki kese var keselerin icinde bebek var ama henuz kalp atisi goremedik.
fakat benim kıyafetlerimin hic biri olmuyor.

aranizda asilama ile ikiz hamile kalan varmi?

Canım son adet tarihi,son adetinin bitişi değil,başlancı olarak alınıyor.Fakat bebeğ*in kalp atışlarının alınmasının tarihi değişebiliyor.Kıyafetlerinin olmaması kullanıyorsan progestandan yada hala ilaçların devam etkisi dolayısıyla gazdan kaynaklanıyor olabilir canımm..

kaydirigubbakcemile3 nyeden bünyeye de değşiyor galiba,benim de son bikaç haftalara kadar çok yok gibiydi,şimdi şimdi gün be gün büyüyor vallahaadelikafadulden
Canım duruma ve gelişimlere göre ideal olarak 36.hafta diyorlar.Ama mesela benim ilerlemiş olmama rağmen belirlenmiş bir doğum tarihi yok.Belli de olmuyor yaniizemuszemus
ayyy cok guzelsiniz bende istiyom
Canım Allah gönlüne göre versiiiinnn,
Allah arzu eden herkese nasip etsinn,senin de fotoğraflarını görelim inşallah..

Size ozendim bende koyuyim dedim bir kac resim gerci ben dogurali cokkk oldu ama.

bu resimde 19 haftaligim yanimdaki esim ama onun yuzunu sildim belki kizar koydum diye.

Burda sanirsam 8 haftalik felan

burda 24 hftaligim

32 yada 33 olmam lazim cok iyi hatirlamiyorum ama cok komik gorunuyorum annem turkiyeden getirmisti bu pantolonu.

Rüzgarıımmm canımm katkın için teşekkrü ederizz,ne güzel olmuş,maşallahh,ikiz miydi seninkiler de,evlatlarının cinsiyetleri ne?Şimdi ne kadarlık oldularr?Doğduklarında kilogramları nasıldı?34+2 de doğum yağmışsın sanırım,kuvöze ihtiyaç duydular mıı?Ay çok sordum yaaaw:kedi:
Allah bağışlasın canım..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Tek yumurta 13 aylik ogluslarim var.biri 10 gun digeri 12 gun kuvezde kaldilar.ama simdi cok sagliklilar ve kilo boyda yasitlarinda ustunde gidiyorlar kucuk dogunca korkmayin inanin yasitlarini birsekilde yakaliyorlar.benim 24 haftadan itibaren ayaklarim ve ellerim sismeye baslamisti.Biz evin icini yaptiriyorduk osiralar yeni kapilar takilacakti esimle yapi markete gitmistik.kapilar ayagima dusmustu neyseki karnima gelmedi cok korkmustum ogun.Herkese saglikli dogumlar dilyorum.sorulariniz olursa sorun ikizlerden vakit buldukca giriyorum siteye.

Maşallah canım yavrularına,
benim de ellerim ve ayaklarım senin haftalarında şişmeye başlamıştı,belki daha da erken,ama tahlillerde birşey çıkmadı,sıcaktan dedi doktor..
Ama anlattığın örnekteki gibi,yavruların doğacağı kısmetse,herşey vızzzzopuyorumnanaktan..
ınşallah hepimiz kuvözsüz bebeklerimizi doğuralım..
Maşallah kilo bile v ermeye başlamışş,kolay gelsiinnna.s...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…