Heee destek oluyor,önde doğru düşmüyorum böylece,arkayla dengemi sağlıyorum,bağajlı station arabalar gibi oldum valladelikafaduldensenin göbek fazla çıkmamış ne güzel yaw:) arkaya vermisin sen:) sen hep diyordun ya destek görevi yapıyor :dance:a.s.
sen valla iyisin kız maşallahh,üçüz bukızlar sizi görünce içim bi ferah oldu :) kendimden korkuyordum sizinkilerde büyükmüş :dance:
rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip eder inşallah birde doğumdan sonraki hallerinide görürüz sağlıkla inşallah
maşallah maşallah Allahım nazarlardan korusun her isteyenede nasip etsin inşallah
masallah kızlar supersınız ya..rabbım bana ve tum bekleyenlerede nasıp etsın o tatlı meyveyı ınsallah...
maşallah kızlar çok güzel olmuş bu topik bizde bigün böyle göbişlerimizin resmini koyarız inşş
hy maryy cnm benim göbüş bide düşmüştü o hali dahada kötüydüü
cnm cicilerinizide koyunn süper oluyor fikir oluyorrrr
maşşallahh göbeklere
buda benim göbişimmm:kedi:
maşallah kuzularaaaaaopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
öpüyor hymarry teyzesiia.s.
bir kızımın 25+3 resmi(çbür kızım neredeyse hiç göstermedi kendini)
bu da analarının bugün yani aşağı yukarı 26 haftalık göbiş resmi
doktora "bi kızım kıçımda duruyor ondan göremiyonuz" dedim ama o illa diğer kızımı da karnımda aradı,nitekim bulamadı dadelikafadulden
bende koymak isterdim ama standart göbeğim var bebekleirm daha büyümedi ama hepinizin karnı çok güzel fizikler pek düzgün ikiz bebeklerde karın büyük olur derler ya snaki tek bebiş gibi gözüküyo karnınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?