İkiz-üçüz hamişlerin bebişleri ve göbişleri:)

senin göbek fazla çıkmamış ne güzel yaw:) arkaya vermisin sen:) sen hep diyordun ya destek görevi yapıyor :dance:a.s.
Heee destek oluyor,önde doğru düşmüyorum böylece,arkayla dengemi sağlıyorum,bağajlı station arabalar gibi oldum valladelikafadulden
kızlar sizi görünce içim bi ferah oldu :) kendimden korkuyordum sizinkilerde büyükmüş :dance:
sen valla iyisin kız maşallahh,üçüz bu

masallah kızlar supersınız ya..rabbım bana ve tum bekleyenlerede nasıp etsın o tatlı meyveyı ınsallah...

maşallah kızlar çok güzel olmuş bu topik bizde bigün böyle göbişlerimizin resmini koyarız inşş

rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip eder inşallah birde doğumdan sonraki hallerinide görürüz sağlıkla inşallah

maşallah maşallah Allahım nazarlardan korusun her isteyenede nasip etsin inşallah

hanımlar sizler yavrularınızı kucaklaşmışsınız da kilo vermeye gelmiş zaman desenize,,
maşallah sizin de yavrulara,
ikinci çocuk ne zaman,ne zamanyerimseniben (klasik sorudur)?

masallah kızlar supersınız ya..rabbım bana ve tum bekleyenlerede nasıp etsın o tatlı meyveyı ınsallah...

maşallah kızlar çok güzel olmuş bu topik bizde bigün böyle göbişlerimizin resmini koyarız inşş

Çok sağolun kızlarrrra.s.,,
Rabbim arzu eden herkesin kucağını lutfuyla doldursun inşallahh:Saruboceq:.
Kimseye onları aratmasın,gün olsun siz de burda resmilerinizi paylaşıınn inşallahhh:Saruboceq:

hepinize tşkler..inş kucağımıza Almak nasip olur sağlıkla Rabbim isteyenlerede yaşatsın bu güzel duyguları

hy maryy cnm benim göbüş bide düşmüştü o hali dahada kötüydüü

cnm cicilerinizide koyunn süper oluyor fikir oluyorrrr

maşşallahh göbeklere

hy maryy cnm benim göbüş bide düşmüştü o hali dahada kötüydüü

cnm cicilerinizide koyunn süper oluyor fikir oluyorrrr

maşşallahh göbeklere

Tamam canım,benim bohçamı bi açıp topiği ondan sonra açmam lazım.
Fotoğrafları eklemek zaman alıyor,o da direk sayfada görünen tüm fotoğrafı koyamıyorum,küçük kalıyor,üzerine tıklamak gerekiyor..

......................

bir kızımın 25+3 resmi(çbür kızım neredeyse hiç göstermedi kendini)

bu da analarının bugün yani aşağı yukarı 26 haftalık göbiş resmi

doktora "bi kızım kıçımda duruyor ondan göremiyonuz" dedim ama o illa diğer kızımı da karnımda aradı,nitekim bulamadı dadelikafadulden

bir kızımın 25+3 resmi(çbür kızım neredeyse hiç göstermedi kendini)

bu da analarının bugün yani aşağı yukarı 26 haftalık göbiş resmi

oyşşş maşallahh

doktora "bi kızım kıçımda duruyor ondan göremiyonuz" dedim ama o illa diğer kızımı da karnımda aradı,nitekim bulamadı dadelikafadulden

hahhahahaha delüü ay çok güldüm. kız çocuğu popoyu büyütür derler ideal bi örneksin:roflol: yakında bende buna benzer fotolar koyarım sanırsam iştah fena açıldı:sinifsinif:

Çok sağol teyzesiia.s.
Şifa olsun canımm,bu zamana kadar yemedin doğru düzgün,ye valla,keyfine bakkzemuszemusopuyorumnanaktan

bu kadarmıııı sitede ikiz üçüzzz hadi kızlar koyun şu göbüşlerinizi görelimmm

bende koymak isterdim ama standart göbeğim var bebekleirm daha büyümedi ama hepinizin karnı çok güzel fizikler pek düzgün ikiz bebeklerde karın büyük olur derler ya snaki tek bebiş gibi gözüküyo karnınız

olsun cnm iç karnın geniş demekkk koy sen görelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…