İkiz-üçüz hamişlerin bebişleri ve göbişleri:)

kız hymary bu sen mısın.............bence fıstıksın ya............bende bu gıdışle senın pesındeyım meraklanma.................

Ayyyy maŞŞallah subhanallah allah nazarlardan saklasın sızı buraya gırdıkÇe Çok mutlu oluyorum sebebını bılmıyorum Çogunuzun resmıne en 5-6 kez bakmıŞımdır ama sevıyorum bu topıcı allah saĞlıkla kavuŞtursun bebeklerınızı ve ayrıca sızlerı tebrık edıyorum bebeĞınızın bırını aldırmayı seÇmemıŞsınız helal olsun bazı anneler var aralarında bır yaŞ fark olacak dıye bebeklerının yaŞama haklarını alan ama sızler 2-3 bebege bırden bakmayı gÖze almıŞsınız rabbım hepınızın yardımcısı olsun ınŞ

kız hymary bu sen mısın.............bence fıstıksın ya............bende bu gıdışle senın pesındeyım meraklanma.................
:kedi: ayy benim eveett,dün birkaç arkadaş misafir oldu da bana,onlar çekti,çok sağol canım benimm:1rolleyes:
senin peşindeyim derken neyi kastettin anlamadım kız,
yok yani kızlarımdan birini oğluna alacaksan kapımız açıkkaydirigubbakcemile3
çek çek koy resimlerini maşşallaahhnaniknanik
kızlar çok güzel göbişlerinizz......hymaryyy çok tatlı
çok sağol canımmm,senin güzelliğin:1rolleyes:
Canım çok sağol,hep takıl bizea.s
o yavrular bize güzellik kattılar,evimize bereket getirdiler,bizi taçlandırdılar,2 de olsa-3 te olsa-4 te olsaa,,o bahsettiğin insanları burda asla ağzımıza almayız bile,çünkü bu yavruların getirdiklerinin ve getireceklerinin farkında olmayan zavalılar onlar,hepsini Allaha havale ediyorum benbenneyaptımki
Sen nerdesin sesin soluğun çıkmıyor bebeğim yaw,yoğunmusun,
sen de koysana resminiialkisalkisalkis

Hymarry maşşallaah canım ya göbüşünede bebişinede süpersin süpeeeer ışıl ışıl hamilelik çok yakışmış yaaa (şimdi diyeceksinki sanki önceki halimi biliyodunnn :) )

egelii sende süpersin canım ya sanki reklam filmlerinde oynayan hamieller gibisin :) manken gibim yani maşallaah

incisu zaten öbür tarafta görmüşttüm sende süpersin şekercim..

mersi canım o senin güselliğin :kedi:

çoooooook teşekkür ama ben sizi çok yoruyomm kendimde doğru dürüst beceremiom bidaha koymıycammm :kedi:

bak o yonu aklıma gelmemıştı............kızlarını alırım tabı................pesındeyım yanı kılo olarak arkanda kalmam bu gıdışle...................cok almasam barı ya................ben oğlumda 25 yasında 50 kılo ıle hamış kalımkıştım.............15 koılo almıştım oğlum tam vaktınde hatta bı hafta sonra dogdu 2 750 gr...............üçünü kaç gr dogururum bılmem yuanı.................ınş salıkla gelırler................

hymarry ne nurlu yüzün var snein müthişsin 10 numara bu arada bende arkandayım oğlum olur kızlarını alımıyım bilmiyorum ama kilo olarak yakından takip ediyorum seni ikiz olduğu resmen belli ya :) ama ben egeli gibi hamiş olmak isterdim kilo olmasın bi karnım olsun ne güzel ya zayıflık hep hayallerde :)))))

çoooooook teşekkür ama ben sizi çok yoruyomm kendimde doğru dürüst beceremiom bidaha koymıycammm :kedi:
aaaa saçmalama ,yılmak yoklmaz:,bi kere öğrensen,oluyor bir daha yaaa

Ay iki kız kime vericez hangi hayırlı velede diye bakıyoz şimdiden yaaaw
Maşallah,ilk yavrun iyi dünyaya gelmişş
Şimdi üç yavruda zaten 3 e yakın doğmıycak,o yüzden sen de hani 3 erden 9 kilo olmaz merak etme,hem olsa da sağlık olsun,onların bize getirdiklerine kurbannopuyorumnanaktan

kız valla nazara gelcem bakk sayenizdeee sonra olcam 100 kilooo kaydirigubbakcemile3 :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…