egeliii sen de ikiz hamilemisin kızz al sana 85 kiloluk ikiz hamile fotoğrafı,dün misafirliğe gelen arakadaşım çektikaydirigubbakcemile3
:kedi: ayy benim eveett,dün birkaç arkadaş misafir oldu da bana,onlar çekti,çok sağol canım benimm:1rolleyes:kız hymary bu sen mısın.............bence fıstıksın ya............bende bu gıdışle senın pesındeyım meraklanma.................
çek çek koy resimlerini maşşallaahhnaniknanik
çok sağol canımmm,senin güzelliğin:1rolleyes:kızlar çok güzel göbişlerinizz......hymaryyy çok tatlı
Canım çok sağol,hep takıl bizea.sAyyyy maŞŞallah subhanallah allah nazarlardan saklasın sİzİ buraya gİrdİkÇe Çok mutlu oluyorum sebebİnİ bİlmİyorum Çogunuzun resmİne en 5-6 kez bakmıŞımdır ama sevİyorum bu topİcİ allah saĞlıkla kavuŞtursun bebeklerİnİzİ ve ayrıca sİzlerİ tebrİk edİyorum bebeĞİnİzİn bİrİnİ aldırmayı seÇmemİŞsİnİz helal olsun bazı anneler var aralarında bİr yaŞ fark olacak dİye bebeklerİnİn yaŞama haklarını alan ama sİzler 2-3 bebege bİrden bakmayı gÖze almıŞsınız rabbİm hepİnİzİn yardımcısı olsun İnŞ
Sen nerdesin sesin soluğun çıkmıyor bebeğim yaw,yoğunmusun,
Hymarry maşşallaah canım ya göbüşünede bebişinede süpersin süpeeeer ışıl ışıl hamilelik çok yakışmış yaaa (şimdi diyeceksinki sanki önceki halimi biliyodunnn :) )
egelii sende süpersin canım ya sanki reklam filmlerinde oynayan hamieller gibisin :) manken gibim yani maşallaah
incisu zaten öbür tarafta görmüşttüm sende süpersin şekercim..
ayy bunuda açamadım ben amaaa açabilirmisin tatlımmm :kedi: :kedi: :kedi:
egeli çok tatlı yaaaa..
aaaa saçmalama ,yılmak yokçoooooook teşekkür ama ben sizi çok yoruyomm kendimde doğru dürüst beceremiom bidaha koymıycammm :kedi:
bak o yonu aklıma gelmemıştı............kızlarını alırım tabı................pesındeyım yanı kılo olarak arkanda kalmam bu gıdışle...................cok almasam barı ya................ben oğlumda 25 yasında 50 kılo ıle hamış kalımkıştım.............15 koılo almıştım oğlum tam vaktınde hatta bı hafta sonra dogdu 2 750 gr...............üçünü kaç gr dogururum bılmem yuanı.................ınş salıkla gelırler................
hymarry ne nurlu yüzün var snein müthişsin 10 numara bu arada bende arkandayım oğlum olur kızlarını alımıyım bilmiyorum ama kilo olarak yakından takip ediyorum seni ikiz olduğu resmen belli ya :) ama ben egeli gibi hamiş olmak isterdim kilo olmasın bi karnım olsun ne güzel ya zayıflık hep hayallerde :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?