hymarry ne nurlu yüzün var snein müthişsin 10 numara bu arada bende arkandayım oğlum olur kızlarını alımıyım bilmiyorum ama kilo olarak yakından takip ediyorum seni ikiz olduğu resmen belli ya :) ama ben egeli gibi hamiş olmak isterdim kilo olmasın bi karnım olsun ne güzel ya zayıflık hep hayallerde :)))))
kıslar fotoğraf makinesinin pilini bitirdim valla foto çekcem diye ama nasıl kendi fotonuzu çekiyonuz anlamadım yaw:S benim aynada parlıyor iğrenç oluyor. şimdide pil bitti akşam eşime çektirtirim koyarım timam mı:kedi:
kıslar fotoğraf makinesinin pilini bitirdim valla foto çekcem diye ama nasıl kendi fotonuzu çekiyonuz anlamadım yaw:S benim aynada parlıyor iğrenç oluyor. şimdide pil bitti akşam eşime çektirtirim koyarım timam mı:kedi:
19+1 göbişim:)))
yaa ikiziz bi teyze yaakaydirigubbakcemile valla bana sanki ben birden şişecekmişim gibi geliyor.hah şimdik anladım birazcık yani hayatım,ortada bişey yok cidden ikiz hamile olduğunaa.... neyseekaydirigubbakcemile3
canımm maşallah bebişlere,güzel anneciğimizeeopuyorumnanaktan,
bizim kızlar minyon olucak gibi geliyor bana,ama sonra bir büyüyorr,her geçen gün balon şişiriri gibi nefes nefes büyüorsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?