İkiz,Üçüz Kardeşler Birbirlerinin Kıyafetleri ile Büyüsün

WomenLove

bir Aşk Krallığı
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2007
24.020
122
413
İstanbul
MERHABA ARKADAŞLAR;
BU TOPİKLERDEKİ TÜM ARKADAŞLAR ZORLU ,MASRAFLI BİR TEDAVİ SÜRECİ İLE KUZULARINA KAVUŞTU...TABİ ARMIZDA DOĞAL OLAN MUCİZELERDE VAR...
VE BU KADAR SIKINTI ARASINDA MADDİYAT BOY GÖSTERİYOR
KUZULARIN BEZİ ,MAMASI,DOKTORU VE İLACI DERKEN BAYA ZORLANIYORUZ..

AKILAMA KIAYFETLERİMİZİ TAKAS ETME FİKRİ GELDİ..
KIYAFETLERİMİZ ÇOK GİYİLMEDEN YIPRANMADAN UFALIYOR VE MALUM İKİZ ÜÇÜZ OLDUĞUNDAN HERŞEY ÇOK.....

ARAMIZA KATILMAK İSTEYEN OLURSA LİSTEMİZE ADINI YAZDIRSIN....
AYLAR ARASINDAKİ UYUMU YAKALARSAK BU KIŞ BİZE OLANLAR SENEYE BAŞKA BİR KARDEŞİMİZE OLUR.....

BUYRUN LİSTEMİZE :)

NOT:KARGOLAR KARŞI ÖDEMELİ OLACAK ARKADAŞLAR :)

:enbuyukkk:

1. DIRIMKIZI:18 AYLIK 2 EREK
  2. CANAN0825:8 AYLIK 1 KIZ BİR ERKEK
  3. ARTVİNLİ:4 AYLIK 1 ERKEK
  4. FİRİDOS:5 AYLIK 2 ERKEK
  5. ERENZEYNO:3 AYLIK 1 KIZ BİR ERKEK
  6. htc07:10 aylık 1KIZ BİR ERKEK
  7. kevser14 10 aylık 2 KIZ
  8. doruk 3 aylık 2 kız
  9. fatoşhanm 3 aylık 2 kız
  10. alminaçınar 5 aylık 1 kız 1 erkek
  11. nevra_t 1 yaş 2erkek
  12. omrum76 7 aylık 2 kız
  13. nefes 5 aylık 2 erkek

Son düzenleme:
Dırım açmışısın topiğimizi:)..canım 4 yazmışsın ama biz yarın 5 aylık oluyoruz...

dırımcım ben yağızın toplamaya başladım bile.
Ya birceye yada erenzeynoya verebilirm ay olarak.

Bende kız çocukta var,malum kızların bir iki şeyini yağıza giydirdim.
Birde arkadaşlar eldiven ve şapka kullanıyormusunuz onlarıda koyayımmı?
Battaniyemizde var.Rengi turuncu ama,ben yağıza kullandım.Malum ikiz hamileli,ğinden çıkınca herşey çifter oluyor.Bizede fazla geldi böyel paylaşım olunca işe yaraması çok güzel olacak.

kızlar listemiz kalabalıklaşsın öle eşleştirelim......elinde hangi aylara uygun kıyafet varsa söylesin öyle eşleşelim..mesela ben 1,5 yaş ve üstüne uygunum buda benim için 5-6-7 aylk olan kuzulara uygun mesela canana veriyorum ay olarak çok uygunuz...daha başka 7-8-9 aylık erkek bebek çıkmadı

bende Artvinli gibi Erenzeyno ve Birceye verebilirim sanırım,aylarımız uyuyor..keşke kıyafetlerini saklasaymışım,bir sürü şey birikmişti..şapka,eldiven falanda vardı..ama komşumuza verdim hepsini...neyse bundan sonra biriktiririz artık...birde kızlar ya benim bakıcı bebişlere damlalarını verirken hep üstlerine damlatmış,çıkmıyor lekesi..giyecekleri batmış hep..leke çıkaracak bildiğiniz bir yöntem var mı?

kosla sıvıııı kullan canım

malum ben ikinci kez anne olduğum için ilk heves gibi olmuyor... çok fazla kıyafet almadım...hediyelerle idare ettik..malum onlarda genelde dandik penyeler....biz onları küçülünce meyve yerken giyip batırıyoruz sonrada çöpe.... ama bayramlık gibi mont gibi özene bezene aldıklarımızı küçülünce seve seve veririz kardeşlerimize

beklerizzzzz cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…