dirim ben bunlara ev salıncağı alayım diyorum ne dersin
arkadaşlar ben biraz daha büyümeleini beklicem..doğum tarihine göre 4,5 aylıklar ama aslında daha 3 aylarını doldurmadılar..1 yaşından sonra ana kucağını (oto koltuğu olarak ta kullanılıyor)da yollarım ihtiyacı olan akadaşlara..
bi oyuncak kiralama sayfası söylüyolardı ya kim söyleid onu sitenin adını sorayım
ben baktım o siteye,çok güzel şeyler var ve çok uygun fiyatı..yAlnız size komik bişey diycem Almina sitenin adını yazınca ingilizce sandım ve öyle okudum hep...okunuşuyla yazıyorum:aloynevır.laelaelaelaelae..meğer türkçeymiş siteye girince anladım..AL-OYNA-VERdelikafadulden
olabülürrrr tabiiikaydirigubbakcemile3ilahi kız kaydirigubbakcemile3
eloynevır olmasın Türkçesi naniknanik kaydirigubbakcemile3
ay keşke önceden bilseymişim bu siteyi yaaa otomatik salıncaklardan alırım tühh
kocişe diyorum slaıncak kiralayacağım 1 aylığı 35 lira oraya o parayı vereceğime alırım diyo gelde sinir olma bu adama
offf gitti yattı zaten
gitsin yolu açık olsun bişey deiğim yok adama sabah beri sus pus oturuyoruz şimdi salıncağı sordum sadece
kocişe diyorum slaıncak kiralayacağım 1 aylığı 35 lira oraya o parayı vereceğime alırım diyo gelde sinir olma bu adama
fisher price nin pille çalışan salıncağından kiraladım 3 aylığına..üstte yanıp sönen ışıkları çok sevdiler..iyi uyutuyor sallaya sallaya ...
ayy ne güzel siteymiş hakket salıncak 1 aylık kirala 35 liraaa
amannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn amannnnnnnnnnnnnnnnnnyaaa burası yeri değil ama neden böle oldunuz siz
evet bende çok istemiştim ondan e bebekte bakmıştım 375 liraydı vazgeçtimfisher price nin pille çalışan salıncağından kiraladım 3 aylığına..üstte yanıp sönen ışıkları çok sevdiler..iyi uyutuyor sallaya sallaya ...
hahah ev lunepark gibi vallaha ama alcam salıncak kesin kararlıyımcanımcım eşimde aynı şeyi söyledi dün..kiralayacağına alırmış!ne gerek var diyorum ama dinlemiyor.çocuklara bir sürü gereksiz şey alıyor netten,eve sürekli kargo geliyor..birde pahalılar ki..çıldırıcam yakında..görmemişin çocuğu olmuş...kaydirigubbakcemile3
bütün erkekler aynı deseneeeBende biliyorum o siteyi eşime söylediğimde aynı tepkiyi o da verdi o kadar para verene kadar alırız boşver demişti.....akannehir
Canım bende baktım 9 kiloya kadar diyor.Senin aldığında öylemi.
Canan bende istiyorum o salıncaklardan.Eşimle baktık ama bizimki farklı hani şu mama sandalyesi olandan.ama çok pahalı yav 400 istiyorlar.
Bende baktım o siteye dikkat ettim 9 kiloya kadar diyor.Eşime dedim kiralanıyormuş.
Aman ona o kadar para vereceğime satın alırmış.Anlıyacağın tek değilsin canım.
Bütün herifler aynı düşüncede.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?