İkiz,Üçüz Kardeşler Birbirlerinin Kıyafetleri ile Büyüsün

Arkadaşlar,yanlış anlamayın ama bu giysiler hamileyken değil doğmuş bebekler için paylaşılsa daha mantıklı olur..Zira hamile kalmak sağlıkla zamanında doğmalarının garantisi değil malesef.. Allah herkese zamanında ve sağlıklı doğumlar nasib etsin ama olabiliyor işte..Daha önce hamileliğinin yarısında bebeklerini zamansız kaybetmiş bir anne olarak tecrubeme dayanarak söylüyorum..

umarım kırıcı olmamışımdır düşüncelerimi ifadede..:kedi:

Son düzenleme:
geç kaldınız topiği açarken dirim hanım kızlar bend e2-6 ay arası koca koli vardı dirim diş buğdayında gördü daha yeni gönderdim içinde daha giyilmemişler bile vardı kk dan hiç tanımadığım birisine gönderdim sizlerle paylaşsam dahamutlu olurudm ama kısmet böyleymiş
ben bi kaç parça ayırmıştım ama hani kargo parasıan değömez nedn derseniz
elimde bir takım 0-3 ay arası kız erkek seti var bunu birine gönderebilirim
elimde 7-8 parça yeni doğan hatta prematüre doğan kız bebeğe verecek özellikle badiler var
bide elimde 8-10 parça 3-6 ay kız takımları var ama onlarda yazlık
kötü zamanlama oldu kısacası

yok kırıcı değğilsin almira hatta bi yerde haklısın artvinli var canım arkadaşım ikizken teke düştü yavru kirğpi var oda üçüzken teke düştü yarınımız meçhul isteyen şuan hamileolupta isteyen arkadaşımıza doğumdan sonra gönderelim bekleisn kıyafetler sağlıkla alsın kucağına o zaman hemen kargo yaparız

benim de daha önceden ikiz kaybım var hamileliğimin yarısında..

kız zilli,Almira değil Almina sempatiksalakcinni

yani alınmalar ,kırılmalar olsun istemiyorum...Doğduktan ve hatta sağlıkla kucağa aldıktan sonra göndermek daha mantıklı geliyor şu anki fikirlerimle...

bende tam buna benzer birşey diyecektim...biz bu yardımları bebeğini kucağına almış arkadaşlar arasında yapalım...hamile arkadaşlara doğum yapınca aramıza katılsınlar daha iyi olur...

ben 5.ayımın içindeyim canım sevinirim olursa...

canım 3 aylık dediğim doğmuş ve üç aylık olmuş yani..hamilelikte değil..benim yollayacağım kıyafetler o arkadaşların bebişlerine göre maalesef...küçükleri verdim hep...

bende tam buna benzer birşey diyecektim...biz bu yardımları bebeğini kucağına almış arkadaşlar arasında yapalım...hamile arkadaşlara doğum yapınca aramıza katılsınlar daha iyi olur...

evet doğum yapmış anneler arasında olması daha mantıklı olur...vereliniortak

almina canım çok doğru söylüyorsun bencede yeni doğum yapmış arkadaşlar ve daha ilerisi

kimsenin alınması gücenmesi gerekmiyor....bas bas bağrıyoruz önce sağlıklı taşımayı nasip etsin diye...

canan hanım hiçbişey için geç kalınmış sayılmaz........ancak toplandık... hem elindekiler gitsin şimdikileri ayarla sen cnm .....

Son düzenleme:
kız dırım sende mi :)) ALMİNA

yaaaa lütfen takılma canım yaaa hızlı hızlı yazıyorum çok yere yetişiorum çocuklardan kaçıyorum pc canavarı benimkiler.....

bide böyle bi konu yüzünde biri ile atışk üzüldüm..bir harf için kırdı geçirdi beni....

ben takılmam....ama deseydiki ben takılırım dikkat et ederdim...

ayyy amma dertliymişim dimi....

tamam affettim..kaydirigubbakcemile3 olumunekankayizsmile

Kızlar ben söyleyecektim hadi dedim karışmayayım kimsenin işine.

Ama hamilelik anne olmanın garantisi değilmiş malesef bunu yaşadıkça öğrendim.

Canım arkadaşım sen sakın üzerine alınma,kötü düşüncelerede girme çok üzülürüz yoksa.

Artvinlicim,meleklerimiz şu an toprakta olsalar bile yine de anne olmuştuk biz..Melek anneleriyiz...

Böyle bir konu keşke daha önce açılsaydı çünkü o kadar çok verecek kıyafet vb. şeylerim vardı ki çevremde yaklaşık 8 yada 9 bebeğe gitti hepsi ama bundan sonra verilebilecek eşyaları seve seve burdaki bebişlere gönderebilirim....biz 2 gün sonra 1 yaşına giricez (2 erkek)

espirisinden takıldım zilli diye canım..alınmalar kırılmalar olmasın dedim ama oldu bile sanki......fisfisfis
yok ben kolay kolay alınmamda kk hayatımda ilk defa duydum hanibirbirimize delü karu felan diyoruz arada neysem çok öptüm

maşallah maşallah hayırlı olsun yeni yaşınız artık sende bundan sonra gönderirsin

yok ben kolay kolay alınmamda kk hayatımda ilk defa duydum hanibirbirimize delü karu felan diyoruz arada neysem çok öptüm

maşallah maşallah hayırlı olsun yeni yaşınız artık sende bundan sonra gönderirsin

Halam çocukken zilli derdi,cimcime ,cazgır,çok bilmiş,afacan anlamında kullanırdı..delü karu daha mı masum geliyor kulağa yoksa..kaydirigubbakcemile3
ben de öptüm..

Son düzenleme:
arkadaşlar...... herkes şimdi yollayacak diye bişey yok elinizde yoksa şuan kıayfet illa çıkar

paket hazırlayan buraya veya bana özelden bildirir bende en uygun arkadaşı kendisine söylerim ve karşı tarafa uyarsa birbirlerine yollarlar ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…